l2phile Ιούνιος 5, 2011 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Όχι γιατί την παραβλέπω τις περισσότερες φορές για αυτό, στο επόμενο δεν θα υπάρχει τίποτις !! :) Απλά δεν πιστεύω ότι είσαι σε αρχάριο επίπεδο. Επίσης, ΟΧΙ δεν σε βολεύει το πληκτρολόγιο, απλά δεν έχεις συνηθίσει με χειριστήριο. Τα ίδια έλεγα και εγώ πριν αγοράσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 6, 2011 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 ρε MOS !αντε βγαλε την βοηθητικη!μερικες φορες , να ξερεις πως μπορει να λειτουργησει αρνητικα.προσπαθωντας να ακολουθησεις την γραμμη , η να χασεις αρκετο χρονο η να βγεις εκτος δρομου.Τι εξωγηινο αμαξι ηταν αυτο btw?ο χειρισμος μου φανηκε ιδιος με του dirt2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 6, 2011 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Είναι Ιάσονα, αρκετά αρκειντ αλλα πολύ διασκεδαστικό!! και πάει και νερό με τα πάντα όλα που είναι πάντα καλό. Τελικά αυτή η ρημάδα η 5870 είναι αγορά μεγατόνων!! Υ.Γ. θα σε απαντήσω σήμερα εχτές ήμουν όλη μέρα παραλίες του σατανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Ιούνιος 6, 2011 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 ρε MOS !αντε βγαλε την βοηθητικη! μερικες φορες , να ξερεις πως μπορει να λειτουργησει αρνητικα.προσπαθωντας να ακολουθησεις την γραμμη , η να χασεις αρκετο χρονο η να βγεις εκτος δρομου. Τι εξωγηινο αμαξι ηταν αυτο btw? ο χειρισμος μου φανηκε ιδιος με του dirt2 Όχι φιλε μου, καμια σχέση.. μα καμια .. Στο DiRT 2 τουλάχιστον είχα συνηθίσει τα αυτοκίνητα και ήξερα ποσο γλιστράνε στο RallyX του λονδίνου για παράδειγμα, εδώ πέρα με τα assist, ούτε καν που πάει το αυτοκίνητο.. λες και είναι τρένο.. πάει μονο του ουσιαστικά Και ακόμα και χωρίς τα assist, είναι πάλι δύσκολο.. ακόμα δεν το έχω συνηθίσει, αλλα τουλάχιστον είναι ωραία πρόκληση ας πούμε.. τα χερια μου δεν μένουν ήσυχα στην τιμονιέρα.. Ενώ στο DiRT 2 που στρίβει πανεύκολα σε όλα, εκεί βαριέμαι να παίζω με τιμονιέρα + εδώ με τα assist.. Πάντως, σε πιστα που έκανα με assist και μετά πάλι την ίδια χωρίς, μονο 3 δευτερόλεπτα είχα διαφορα.. ΥΓ: Saitek R220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 6, 2011 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Μπορεί να μου πει κανένας κάτι για το dirt 2;Έχει αγώνες σε άσφαλτο και χιόνι;Γιατί κάπως μονότονο μου φάνηκε και το σταμάτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Ιούνιος 6, 2011 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 To dirt2 δεν έχει αγώνες σε χιόνι. Σε άσφαλτο ναι. Δηλαδή σε κάποιες πίστες είχε κάπου και άσφαλτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 6, 2011 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Dailymotion - Dirt 3 v1.1 Kenya Ford Focus RS max Difficult by MOS - a video [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7C4Puw0LoU8]Dirt 3 v1 1 gameplay max difficult By MOS[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Ιούνιος 6, 2011 #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Έλεος, στην ghymkhana έχασα το achievement (εάν θυμάμαι καλά) για τους 200.000 πόντους, ενώ σκόραρα 199,760 ... :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 7, 2011 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Σ'αυτα τα παπαρδελέ event οριακα που παιρνω το μεταλλιο το τσιγκινο κ φευγω.Ουστ απο δω βλαχοαμερικανοι.Εκανα παντως λιγο υπομονη επαιξα ΠΟΣΑ αθλια event με φορτηγα με τρακτερια και χορτοκοπτικα μεχρι που ανοιξε τα WRC's και ειδα μια ''σκονισμενη'' μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 7, 2011 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Ναι ρε φίλε, φάγαμε λίγη σκόνη, ένιωσα από την στιμγή που άνοιξε το WRC !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 7, 2011 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Πραγματικά, δεν μπορούσε να έχει επιλογή; Θέλω ΜΟΝΟ WRC. Μου φαίνετε θα παίζω όλες τις βλακείες σε 1 δυσκολία, απλά για να φεύγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 7, 2011 #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Ερώτηση κρίσεως, το έχει τερματίσει κανείς το game ?Ψάχνω αν έχει τίποτα κλειδωμένες ( που ξεκλειδώνουν προχωρόντας στο DiRT Tour ) πίστες για το multiplayer ( κυρίως για τα special modes aka Gymkhana, Invasion, Outbreak, Transporter ).Δεν πιστεύω να έχουνε βάλει στο game μόνο την πίστα που έχει από μαμάς ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 7, 2011 #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Θέλεις να ξεκλειδώσεις τα achievement με λίγα λόγια άμεσα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 7, 2011 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Βασικά αυτό που ψάχνω είναι αν έχει και άλλα tracks για το multiplayer.Αν πας π.χ. στο create game ( @ multiplayer ) θα δείς ότι στα modes που προανέφερα ( gymkhana, invasion, outbreak, transporter ) έχει μόνο ένα track, και σου επιτρέπει να διαλέξεις περιοχές αυτού ( all areas, parking lot, depot, power station, waterfront ).Αυτό θέλω να μάθω, αν ξεκλειδώνουνε και άλλα tracks ή αυτά είναι όλα ( δηλαδή σαν game έρχεται με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ πίστες ) [ σ.σ. δεν μετράω τις παραλλαγές, δηλαδή mirrored, reverse, portion ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 7, 2011 #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά μπας και σε ενδιαφέρει κάτι !!DiRT 3 ModsDIRT 3 Modding Tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 7, 2011 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Πάλι καλά που μου θύμισες το site αυτό Αλλά από την άλλη έπεσε κρυάδα, no custom tracks ( δεν υπάρχει και δεν θα δωθεί track editor ) και no custom cars. Πφφφ... μετά θέλουνε και πολλά από τα λεφτά μας οι κύριοι ( εδώ πούλαγαν cheat code για να σου ξεκλειδώσει όλα τα αμάξια του game σαν DLC lol ). Επιτρέπεται να έχει όλες κι όλες 4 χώρες, με 2 ή 3 πίστες στην κάθε μια, και στο multiplayer πέραν των rally/trailblazer/κλπ στα άλλα modes ( π.χ. transporter aka capture the flag ) να έχει μόλις 1 πίστα ? LOL Και με υψηλή τιμή στο launch το game φυσικά... Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να βγάλουνε κανένα DLC της προκοπής, με 3-4 πίστες για κάθε mode και με λογική τιμή. Αλλιώς τα παπάκια μας κύριοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 8, 2011 #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DzuAsGab6RU&feature=related]YouTube - Chase & Status ft. Liam Bailey - Blind Faith (album version)[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 8, 2011 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό. Μόνο το mix είχα ακούσει. (Trolley Snatcha Remix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 15, 2011 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Πολύ ελαφρύ για παιχνίδι του 2011 μου φαίνεται.Όλα στο max και ~70fps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 15, 2011 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Πολύ ελαφρύ για παιχνίδι του 2011 μου φαίνεται.Όλα στο max και ~70fps... Και εδώ τα ίδια στο pc της υπογραφης(spoiler)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.