apostolis159 Ιούνιος 4, 2011 #121 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 "DiRT 3 Official Thread" ???:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 4, 2011 #122 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 "DiRT 3 Official Thread" ???:dance3:looooooooooooooooooolεπεσα κατω λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #123 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 :wassat::wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 4, 2011 #124 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Αφού πρέπει να αλλάξει είπατε, τι ακόμα ετοιάζεται? Εγώ απλά πρότεινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 4, 2011 #125 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 επεσα κατω λεμε.... Να υποθέσω έσπασε η καρέκλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 4, 2011 #126 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Patch 1 is out ( παίζει να έχει βγεί και καιρό τώρα και απλά να μην το είχα πάρει πρέφα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #127 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Καιρό το έχω πάρει πρέφα αλλά είναι μόνο από Steam, έχεις βρει κάτι άλλο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 4, 2011 #128 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Καιρό το έχω πάρει πρέφα αλλά είναι μόνο από Steam, έχεις βρει κάτι άλλο ??Και ο θείος απ' ότι πηρε το μάτι μου έχει "update 1"...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 5, 2011 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Όχι που δεν θα είχε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 5, 2011 #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Όχι που δεν θα είχε !! Αφού ειναι μεγάλη μίζα ο θείος, απ' όλα έχει!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 5, 2011 #131 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 η ατι παντως με ολη την σειρα 69χχ το εχει δωρο απο δω και περα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 5, 2011 #132 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 η ατι παντως με ολη την σειρα 69χχ το εχει δωρο απο δω και περα Ψήθηκα, αλλά που €€€??:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 5, 2011 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Ορίστε ένα βιντεάκι και από εμένα, με την 1.1 έκδοση του παιχνιδιού, προς το παρόν πρόλαβα να δω μερικές αλλαγές/βελτιώσεις στις πίστες με τα χιόνια, τουλάχιστον το βράδυ σε αυτές τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Προτείνω να το δείτε σε HD [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bcyvnyGjP88]YouTube - Codemasters Dirt 3 v1.1 gameplay by MOS[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 5, 2011 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Ορίστε ένα βιντεάκι και από εμένα, με την 1.1 έκδοση του παιχνιδιού, προς το παρόν πρόλαβα να δω μερικές αλλαγές/βελτιώσεις στις πίστες με τα χιόνια, τουλάχιστον το βράδυ σε αυτές τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.Προτείνω να το δείτε σε HD Πολύ ωραιος! Με τι παιζεις, τιμονιερα/gamepad? Σε τι δυσκολία/με τι βοηθήματα? Και τέλος, απο frames πόσα έχεις περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 5, 2011 #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Αφού τους αφήνεις 7 sec πίσω, γιατί δεν παίζεις με πιο δύσκολους αντιπάλους; Εκτός αν απλά θες να το τερματίσεις.Πάντως αλλαγές στα γραφικά δεν έγιναν. Bug fixes είχε μόνο.http://www.insidesimracing.tv/forums/viewtopic.php?f=146&t=3962 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 5, 2011 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Πολύ ωραιος! Με τι παιζεις, τιμονιερα/gamepad? Σε τι δυσκολία/με τι βοηθήματα?Και τέλος, απο frames πόσα έχεις περίπου? Τέτοιου είδους παιχνίδια με βολεύει πολύ να τα παίζω με το πληκτρολόγιο, μόνο στο F1 2010 αναγκάστηκα να αγοράσω gamepad. Η δυσκολία είναι λίγο πιο πάνω από το κανονικό. Βοήθημα δεν χρησιμοποιώ κανένα. Τα frames μου είναι κολλημένα στα 60. Αφού τους αφήνεις 7 sec πίσω, γιατί δεν παίζεις με πιο δύσκολους αντιπάλους; Εκτός αν απλά θες να το τερματίσεις.Πάντως αλλαγές στα γραφικά δεν έγιναν. Bug fixes είχε μόνο. insidesimracing.tv • View topic - DiRT 3 PC Patch Changelog Ναι σίγουρα γιατί όχι, απλά στην συγκεκριμένη πίστα και στιγμή οι άλλοι είχαν κουβάδες σε σύγκριση με το δικό μου. Θα δοκιμάσω την ίδια πίστα λοιπόν με max δυσκολία και θα ποστάρω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 5, 2011 #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Βγάλε και την βοηθητική γραμμή. Δεν σε κάνει να νοιώθεις νουμπάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 5, 2011 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Όχι γιατί την παραβλέπω τις περισσότερες φορές για αυτό, στο επόμενο δεν θα υπάρχει τίποτις !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 5, 2011 #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Τα "gymkhana" στο multiplayer ( freestyle gymkhana, invasion, outbreak, transporter ) είναι EPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 5, 2011 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Με gamepad δοκίμασες? Εγώ που δοκίμασα και keyboard & gamepad ανακάλυψα ότι με το gamepad είναι πολύ καλύτερα απ οτι στο πληκτρολόγιο, ασε που δοκιμασα πληκτρολογιο/gamepad/πληκτρολογιο και τη 2η φορα στο πληκτρολόγιο δεν μπορουσα να παιξω καλα. Ωστόσο αυτό ειναι καθαρα προσωπικη άποψη και προτίμηση του καθενός, και πως βολεύεται ο καθένας καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.