Jump to content

DIRT3

def

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

ειτε ford fiesta wrc οδηγησει η subaru wrc και παλι..μια ζωη θα ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ...μονο για drift ειναι και τιποτα αλλο.

πηγε να δοκιμασει στο wrc και εσπαγε καροτσες την μια μετα την αλλη..θελει @@ εκει ken δεν ειναι πιστα να κανεις το χαβαλε σου το wrc..

επισης ειναι τιτανομεγιστοτεραστιος καγκουρας..απο τα ρουχα που προωθει μεχρι τον τροπο ομιλιας του!

ειτε ford fiesta wrc οδηγησει η subaru wrc και παλι..μια ζωη θα ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ...μονο για drift ειναι και τιποτα αλλο.

πηγε να δοκιμασει στο wrc και εσπαγε καροτσες την μια μετα την αλλη..θελει @@ εκει ken δεν ειναι πιστα να κανεις το χαβαλε σου το wrc..

επισης ειναι τιτανομεγιστοτεραστιος καγκουρας..απο τα ρουχα που προωθει μεχρι τον τροπο ομιλιας του!

Αν και off-topic, πρός τι η απαξίωση λες και είναι κανένας κουλός ?

Ναι, στην οδήγηση με χρόνους κλπ δεν το έχει.

Όπως και ο Σουμάχερ δεν έχει τους αγώνες off-road με jeep.

Χαίρω πολύ.

Δεν τον λες όμως ατάλαντο.

Στο drifting μόνο κάτι λίγοι πορωμένοι Ιαπωνέζοι τον ανταγωνίζονται στα ίσα.

Παιδες, σας εχει κανα θεμα με τις ρυθμισεις των controls και συγκεκριμενα με gamepad? Περαν του οτι δεν αναγνωριζει το gamepad μου βγαζοντας μου ετοιμες ρυθμισεις, οταν παω και το βαζω χειροκινητα πανω απο το keyboard preset, στην επομενη φορα που θα ξανα-μπω στο game, θα μου το εχει γυρισει στα default. Δεν εχω βρει κανενα τροπο να τα αποθηκευσω...

EDIT: Επισης δεν σε αφηνει να μηδενισεις τον ηχο (speach, engine κλπ τα παει μεχρι 50%)...

Παιδες, σας εχει κανα θεμα με τις ρυθμισεις των controls και συγκεκριμενα με gamepad? Περαν του οτι δεν αναγνωριζει το gamepad μου βγαζοντας μου ετοιμες ρυθμισεις, οταν παω και το βαζω χειροκινητα πανω απο το keyboard preset, στην επομενη φορα που θα ξανα-μπω στο game, θα μου το εχει γυρισει στα default. Δεν εχω βρει κανενα τροπο να τα αποθηκευσω...

EDIT: Επισης δεν σε αφηνει να μηδενισεις τον ηχο (speach, engine κλπ τα παει μεχρι 50%)...

Ε, αμα δεν ακούς και τον κινητήρα να μουγκρίζει τι νόημα έχει??:p

Όσο για το gamepad. Ποιο έχεις? Το xbox controller η κάποιο άλλο? Γιατί το game υποστηρίζει αρκετά gamepads από πολλές εταιρείες.

Θελω να ακουω τη δικη μου μουσικη απο πισω...

Οσο για το gamepad, εχω του PS2 συνδεδεμενο μεσω ανταπτορα (σε αλλα games, dirt2, f1 2010, grid, shift 1, 2 κλπ δεν ειχε κανενα θεμα, εβγαζε ετοιμο δικο του preset ή τουλαχιστον αποθηκευε αυτο που εφτιαχνα).

Θελω να ακουω τη δικη μου μουσικη απο πισω...

Οσο για το gamepad, εχω του PS2 συνδεδεμενο μεσω ανταπτορα (σε αλλα games, dirt2, f1 2010, grid, shift 1, 2 κλπ δεν ειχε κανενα θεμα, εβγαζε ετοιμο δικο του preset ή τουλαχιστον αποθηκευε αυτο που εφτιαχνα).

Και εγώ ακούω τη δική μου μουσική, αλλα ο κινητήρας είναι κινητήρας!:p (90%) Τα άλλα όσο πιο κάτω πανε.

Στο θέμα gamepad με βρίσκεις αδιάβαστο, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το gamepad του PS2 σε pc... Ισως να ξέρει κάποιος να σε βοηθήσει. Στο Google δεν βρήκες τίποτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.