billpeppas Ιούνιος 1, 2011 #101 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Δευτερόλεπτα δεν ξέρετε να μετράτε ρε σεις ? :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 1, 2011 #102 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Πρωτόγονε :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Ιούνιος 1, 2011 #103 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 @MOS έτσι όπως είσαι παίζεις σε dx11 αφού αυτό: <directx forcedx9="false" /> είναι false bill εδώ γράφουμε ιστορία, νέα μονάδα μέτρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 1, 2011 #104 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Οκεικ ήθελα απλά να το επιβεβαιώσω, μπας και είχαμε καμιά περίπτωση όπως αυτή του F1 2010 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 2, 2011 #105 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 DIRT 3 στην πραξη :-O[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8]YouTube - Ken Block's Gymkhana THREE, Part 2; Ultimate Playground; l'Autodrome, France[/ame]πως να παιξεις μετα το παιχνιδι :worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 2, 2011 #106 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 δεν μπορώ να πώ αλλά i hate ford, subaru better για τον ΚΕΝ ΜΠΛΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 2, 2011 #107 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Συμφωνω απολυτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 3, 2011 #108 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 ειτε ford fiesta wrc οδηγησει η subaru wrc και παλι..μια ζωη θα ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ...μονο για drift ειναι και τιποτα αλλο.πηγε να δοκιμασει στο wrc και εσπαγε καροτσες την μια μετα την αλλη..θελει @@ εκει ken δεν ειναι πιστα να κανεις το χαβαλε σου το wrc..επισης ειναι τιτανομεγιστοτεραστιος καγκουρας..απο τα ρουχα που προωθει μεχρι τον τροπο ομιλιας του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 3, 2011 #109 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 ειτε ford fiesta wrc οδηγησει η subaru wrc και παλι..μια ζωη θα ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ...μονο για drift ειναι και τιποτα αλλο.πηγε να δοκιμασει στο wrc και εσπαγε καροτσες την μια μετα την αλλη..θελει @@ εκει ken δεν ειναι πιστα να κανεις το χαβαλε σου το wrc..επισης ειναι τιτανομεγιστοτεραστιος καγκουρας..απο τα ρουχα που προωθει μεχρι τον τροπο ομιλιας του!Αν και off-topic, πρός τι η απαξίωση λες και είναι κανένας κουλός ?Ναι, στην οδήγηση με χρόνους κλπ δεν το έχει.Όπως και ο Σουμάχερ δεν έχει τους αγώνες off-road με jeep.Χαίρω πολύ.Δεν τον λες όμως ατάλαντο.Στο drifting μόνο κάτι λίγοι πορωμένοι Ιαπωνέζοι τον ανταγωνίζονται στα ίσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 3, 2011 #110 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Όπως και ο Σουμάχερ δεν έχει τους αγώνες off-road με jeep.Ναι αλλά δεν βλέπεις τον Σουμάχερ να τρέχει σε αγώνες με Jeep. Έκαστος στο είδος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 3, 2011 #111 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Παιδες, σας εχει κανα θεμα με τις ρυθμισεις των controls και συγκεκριμενα με gamepad? Περαν του οτι δεν αναγνωριζει το gamepad μου βγαζοντας μου ετοιμες ρυθμισεις, οταν παω και το βαζω χειροκινητα πανω απο το keyboard preset, στην επομενη φορα που θα ξανα-μπω στο game, θα μου το εχει γυρισει στα default. Δεν εχω βρει κανενα τροπο να τα αποθηκευσω...EDIT: Επισης δεν σε αφηνει να μηδενισεις τον ηχο (speach, engine κλπ τα παει μεχρι 50%)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 3, 2011 #112 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Παιδες, σας εχει κανα θεμα με τις ρυθμισεις των controls και συγκεκριμενα με gamepad? Περαν του οτι δεν αναγνωριζει το gamepad μου βγαζοντας μου ετοιμες ρυθμισεις, οταν παω και το βαζω χειροκινητα πανω απο το keyboard preset, στην επομενη φορα που θα ξανα-μπω στο game, θα μου το εχει γυρισει στα default. Δεν εχω βρει κανενα τροπο να τα αποθηκευσω...EDIT: Επισης δεν σε αφηνει να μηδενισεις τον ηχο (speach, engine κλπ τα παει μεχρι 50%)... Ε, αμα δεν ακούς και τον κινητήρα να μουγκρίζει τι νόημα έχει?? Όσο για το gamepad. Ποιο έχεις? Το xbox controller η κάποιο άλλο? Γιατί το game υποστηρίζει αρκετά gamepads από πολλές εταιρείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 3, 2011 #113 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Θελω να ακουω τη δικη μου μουσικη απο πισω...Οσο για το gamepad, εχω του PS2 συνδεδεμενο μεσω ανταπτορα (σε αλλα games, dirt2, f1 2010, grid, shift 1, 2 κλπ δεν ειχε κανενα θεμα, εβγαζε ετοιμο δικο του preset ή τουλαχιστον αποθηκευε αυτο που εφτιαχνα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 3, 2011 #114 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Θελω να ακουω τη δικη μου μουσικη απο πισω...Οσο για το gamepad, εχω του PS2 συνδεδεμενο μεσω ανταπτορα (σε αλλα games, dirt2, f1 2010, grid, shift 1, 2 κλπ δεν ειχε κανενα θεμα, εβγαζε ετοιμο δικο του preset ή τουλαχιστον αποθηκευε αυτο που εφτιαχνα). Και εγώ ακούω τη δική μου μουσική, αλλα ο κινητήρας είναι κινητήρας! (90%) Τα άλλα όσο πιο κάτω πανε. Στο θέμα gamepad με βρίσκεις αδιάβαστο, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το gamepad του PS2 σε pc... Ισως να ξέρει κάποιος να σε βοηθήσει. Στο Google δεν βρήκες τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Ιούνιος 4, 2011 #115 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Σκέφτομαι να το αγοράσω... Για το online που έχει σξίζει; To dirt2 online δεν μπόρεσα να παίξω επειδή δεν υποστηρίζεται στο windows live games για Ελλάδα. Σε αυτό υποστηρίζεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 4, 2011 #116 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Παιδια πειτε την αληθεια στα tutorial(spin,smash,jump,drift)με το ζορι βγαλατε silver:P Δεν γινετε δηλαδη ελεος Platinum δεν προκειτε να βγαλω ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #117 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Τρεις φορές το έχω καταφέρει το Platinum, θέλει λίγη εξάσκηση δεν είναι τίποτα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 4, 2011 #118 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Ακόμα ετοιμάζεται το Dirt3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 4, 2011 #119 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 What? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #120 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Ναι όντως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος πλέον !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.