Jump to content

DIRT3

def

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply
Πολύ arcade μου φάνηκε... στο χώμα ειναι τρένο το αμάξι... και να θες να βγεις εξω απο τον δρόμο ειναι δύσκολο, ποιο ρεαλιστικό ειναι το shift.

Με τη G25 και difficulty στο 5/6 με όλα τα assists off εκτός του ABS, είναι καλή πρόκληση το παιχνίδι, το έχω καταγουστάρει.

Καλημέρα παιδιά, φανταστικό παιχνίδι, χτες το αγόρασα και μου λέει (όταν συνδέομαι στο windows live από το παιχνίδι) πως ο κωδικός μου είναι "invalid"..μα πως είναι δυνατόν?..

Μάλλον σου λεει οτι ο κωδικός του λογαριασμού στο windows live είναι λάθος όχι το serial του παιχνιδιού.

Εμένα τραβάει κολλήματα, απο το menu για να μπει στο παιχνίδι μετρημένα έχει κάνει 55 δευτερόλεπτα! και το αντίστροφο. Την δεύτερη και 3η φορά στρώνει λίγο, αλλά είναι τραγικά μεγάλος χρόνος. wtf?

Τελική ήταν δικό μου το λάθος στην πληκτρολόγηση του κωδικού..εφόσον η εγκατάσταση συνέχισε όμως με τον κωδικό δεν το ξανακοίταξα...απορώ πως το παιχνίδι έκανε την εγκατάσταση....

Ενα 20αρικάκι το έχει το g2play.net

Είναι αξιόπιστο το site? Έτσι όπως τα βλέπω όλα φθηνά κάτι δεν μου κάθεται καλά.(μπορεί να έχω και άδικο)

το παιχνίδι τα σπαει! έχει απίστευτα γραφικα..

dirt3game20110527152226.th.png

dirt3game20110527152228.th.png

dirt3game20110527152233.th.png

dirt3game20110527152239.th.png

dirt3game20110527152246.th.png

dirt3game20110527152516.th.png

dirt3game20110527152814.th.png

dirt3game20110527152825.th.png

1680 x 1050+ 8X + Ultra High = Average 60+ FPS. :T::T:

Πολύ ωραίος!:T:

Πιστεύω πως είναι.Δεν έχω παραγγείλει ποτέ.(Νομίζω σου δίνει να το κατεβάσεις ψηφιακά).Αν ψάξεις στο google με όνομα g2play.net και το βάλεις να ψάξει σε Σελίδες γραμμένες στα Ελληνικά θα βρείς περισσότερες πληροφορίες για την αξιοπιστία του από Έλληνες που έχουν παραγγείλει.

Τί όνομα έχεις στον λογαριασμό των windows? Εάν δέν είναι λατινικοί νομίζω λόγω bug δεν κάνει save. Δοκίμασε να φτιάξεις έναν νέο λογαριασμό στα win.

Πηρα και γω το παιχνιδι και δεν μπορω να κανω save, μαλλον λογο αυτου του bug επειδη το ονομα του λαγαριασμου που εχω στα windows ειναι με ελληνικους χαρακτηρες:slap::wall:

Πως μπορω να φτιαξω νεο λογαριασμο στα windows?

Mηπως γινεται να διορθοσω το ονομα του υπαρχων λογαρισμου και να μην φτιαξω δευτερο καινουργιο?:p

Πηρα και γω το παιχνιδι και δεν μπορω να κανω save, μαλλον λογο αυτου του bug επειδη το ονομα του λαγαριασμου που εχω στα windows ειναι με ελληνικους χαρακτηρες:slap::wall:

Πως μπορω να φτιαξω νεο λογαριασμο στα windows?

Mηπως γινεται να διορθοσω το ονομα του υπαρχων λογαρισμου και να μην φτιαξω δευτερο καινουργιο?:p

Control Panel -> User Accounts -> Change account name

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.