2cpu Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2010 Η οχι και τοσο γνωστη στο χωρο του gamingΜatrox εκανε μια επιδειξηδυναμης τροφοδοσιας μονιτορ παρουσιαζοντας ενα setup που εγινε σε ενα clubστην Αυστρια.Το ζητουμενο απο τον ιδιοκτητη του εν λογω καταστηματος ηταν να συνδεσει μονιτορ,πολλα μονιτορ ωστε να εχει το επιθιμητο οπτικο αποτελεσμα.Ετσι επιστρατευθηκαν 15 Matrox TripleHead2Go Digital Edition και 3 Apple Mac Pro workstations ωστε να το επιτυχουν.Το αποτελεσμα?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VJaYtbBPSUE&feature=player_embedded]YouTube - 42 screen panorama Vanilli Linz Austria[/ame]moar Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Ο τυπος πρεπει να εσκασε πολλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Ιούλιος 29, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Η οχι και τοσο γνωστη στο χωρο του gamingΜatrox... Σε μερικούς είναι αρκετά γνωστή!!! Θα ξεχάσω εγώ την G200?!?!? Στο θέμα μας όμως, πέρα από club π.χ. σε τι άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να βρει εφαρμογή ένα τέτοιο setup; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούλιος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Σε μερικούς είναι αρκετά γνωστή!!!Θα ξεχάσω εγώ την G200?!?!? Στο θέμα μας όμως, πέρα από club π.χ. σε τι άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να βρει εφαρμογή ένα τέτοιο setup; 1. Σε αεροδρόμια... 2. Σπίτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούλιος 30, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Nομιζω οτι καπου ειδα ενα καμμενο pixel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 30, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Nομιζω οτι καπου ειδα ενα καμμενο pixel! Στο 0.35 δεύτερη οθόνη αριστερά από την γωνία. Στην πάνω αριστερή γωνία της σχεδόν. 15 Matrox TripleHead2Go x 3 monitors = 45 monitors. 42 έβαλαν, άρα 3 καμένα monitors!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.