Jump to content

Unidentified Network & No internet access

kolofagos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λεπόν, αφού γύρισα απ τις διακοπές μου είπα να ανοίξω λιγο τον η/υ να ξεσκουριάσει λιγο..

Όλα καλά, όλα ωραία μεχρι που πάω να μπώ στο internet...βλέπω δεν μπαίνει..κοιτάω στο tray για το εικονίδιο, και βλέπω no internet access..What the f**?

απενεργοποιώ antivirus/firewal κλπ αλλα και πάλι τιποτα..

Κάνω ένα format αλλα και πάλι τίποτα :rant:

Αλλάζω απο automatically obtain ip address σε αυτες που με είπαν όταν πήρα τηλ στην cyta..

Τίποτα..

Τρέχω και ένα ipconfig,και βλέπω πως είναι εντάξει οι ρυθμίσεις μου...μιας και το είπε και ο τεχνικός που μιλούσα..

Άλλαξα καλώδιο ethernet 3φορές αλλα και πάλι τίποτα..:dots:

Για να φταίει ο η/υ δεν νομίζω,γιατί τότε λογικά δεν θα τον αναγνώριζε το router,άρα δεν θα άναβε το λαμπάκι του lan..

Ο τεχνικός μου είπε οτι μπορεί να έχει προκληθεί βλάβη απο διακοπές ρεύματος (απ' ότι άκουσα είχαμε τετοιες 2 συνεχόμενες μέρες..)..αλλα,μόνο η δικιά μου γραμμή "χάλασε"? :cry:

Μπορεί να μην είναι πολυ κατατοπιστικές οι πληροφορίες που σας δίνω,αλλα δεν το κατέχω το "ιντερνετ" και πολύ..

Οποιαδήποτε γνώμη σας είναι καλοδεχούμενη :T:

Tι εννοείς με το usb?

Να συνδέσω το pc με το router με καλώδιο usb?

H αν δοκίμασα ασύρματο internet? (usb stick)?

*Σορρυ αλλα είμαι λίιιιιιγο χαζούλης :p

lol, συνδεσε το ρουτερ με usb αντι του ethernet.Αν μπορεις να δοκιμασεις και ασυρματα καντο!

Θα το δοκιμάσω και με usb..αν δεν το έχω πετάξει...ακόμα..

Ασύρματο είχα μεχρι πριν 1μηνα..άρα δεν μπορώ να το δοκιμάσω..

@kuza

εκτος απο προπολεμικα μοντεμακια τoυ connex εχεις δει πολλα να εχουν usb?

@kolofagos (nice username:jump1:)

1)Πρωτα απολα κανε ενα reset στο bios της μητρικης(με την onboard lan δεν παιζεις?)Μπορει να εχει η μητρικη σου ρυθμησεις για την καρτα δυκτιου και να τις εχεις πηραξει καταλαθος.

2)Βαλε καρφοτες ip στο pc σου και κανε αλλη μια δοκιμη.

3)Κανε ενα hard reset στο router soy και ξανασεταρε το απο την αρχη.

4)Αν παλι δεν μπαινει δοκιμασε να συνδεσεις καποιο αλλο pc.

Αν παλι δεν κανεις τιποτα,καλοριζηκο το καινουργιο σου modem:hi:

αν τα το βαλεις με usb, γιατι υπαρχουν 2 ενδχομενα:Εκτος του καηκαν οι θυρες, να εχει γινει επακκινηση στο ρουτερ και να εχουν χαθει τα user/pass της συνδεσης.

To router έχει usb...

1) Θα το δοκιμάσω και αυτό,αλλα δεν έχω πειράξει τίποτα..

2)Έβαλα και απ αυτές....έβαλα αυτές που μου είπε ο τεχνικός..αλλα τιποτα

3)Να ξερα πως.. :to_pick_ones_nose3:

4)Ήδη περιμένω έναν φίλο μου να μου φέρει το laptop..

5) Επειδή έχω μπερδευτεί.....Ποιο modem εννοείς? αυτο που μπαίνει στον η/υ ή αυτο που σου δίνει η εταιρία..?

*Φοβάμαι μην έπαθε τίποτα η μητρική...230Ε την πήρα..δεν θέλω να την χάσω....

εννοω το modem/router ου εχεις για την συνδεση σου.Πολυ πιθανον με τις διακοπες, να απακιννηθηκε η συσκευη(χανοντας τα user/pass).Παντος εγω την επαθα απο διακοπη, λογω κευρανων, μου καηκε η μια θυρα στο ρουτερ και μαλλον και μια στο μοβο, αν και δεν και μου κοστησε αυτο.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε συνεχώς διακοπές ρεύματος,και κεραυνούς..λες να την έπαθα έτσι?

Όσο για την θύρα στην μητρική..λογικά για να την πάθει και η μητρικη θα πρέπει να είναι στο ρεύμα ο η/υ,σωστά? Ο δικός μου δεν ήταν..

Αλλα και πάλι δεν νομίζω,γιατί το λαμπάκι που δείχνει οτι εχει σύνδεση δουλέυει...λογικά είναι οκ..λογικά..

Επίσης,σήμερα παρατήρησα,ότι το LAN4 στο router είναι διαρκώς αναμένο..χωρίς να είναι συνδεμένο πουθενά

*Έκανα και reset στη mobo αλλα τίποτα..

**Το καλώδιο usb δεν το βρήκα...:mamba:

Έκανα τα 1,2....το 3 δεν ξέρω πως :to_pick_ones_nose3:

Το 4...μου τον φέρνει ακόμα τον η/υ.. :hehe:

Σήμερα πιστεύω θα τον φέρει,γιατι θα φάει βρισίδι στο τέλος.. :p

Δεν υπάρχει λειτουργικό που να μην δοκίμασα.. :p

Πάντως,σήμερα μου έφεραν το καινουργιο μόντεμ (απο πότε η Pirelli εκτός απο λάστιχα βγάζει και μόντεμ?? :hang3::hang3:) Και με 5-6 τηλέφωνα στην εταιρία λύθηκε το πρόβλημα..

*Να πω πως άργησα να απαντήσω γιατι όλη η περιοχή δεν είχε internet (και ακόμα δεν έχει...τωρα εγω γιατί..τι να πω..)

Να φανταστω Windows 7 εχεις σαν λειτουργικο?

Για το dhcp/ip προβλημα με τα δικαιωματα λες?Αν ναι εχεις βρει κανενα προγ που να το κανει αυτοματα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.