Jump to content

Ερώτηση για andoid

Volrath

Recommended Posts

Ένα φιλαράκι μου πήρε το xperia 10 που έχει σαν λειτουργικό το android 1.6. Εγώ δυστυχώς δεν έχω καμία σχεδόν επαφή με κινητά, αλλά το παλικάρι είναι ακόμα πιο αδαής σε αυτό τον χώρο, και ζήτησε τη βοήθεια μου. Οπότε είπα να το ψάξω λίγο μπας και τον βοηθήσω.

Εφαρμογές - προγράμματα μπορεί να τα κατεβάσει μόνο από το κινητό του; Πήγα στο android market αλλά εκεί είχε showcase μόνο των πιο γνωστών εφαρμογών, ενώ έλεγε ότι την "πλήρη" λίστα από την οποία μπορώ να κατεβάσω μπορώ να την δώ μόνο από το κινητό.

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να πάρει internet το κινητό από την dsl του σπιτιού, ώστε να μη χρειάζεται να καταναλώσει bandwidth από το data plan του;

Ευχαριστώ

Ένα φιλαράκι μου πήρε το xperia 10 που έχει σαν λειτουργικό το android 1.6. Εγώ δυστυχώς δεν έχω καμία σχεδόν επαφή με κινητά, αλλά το παλικάρι είναι ακόμα πιο αδαής σε αυτό τον χώρο, και ζήτησε τη βοήθεια μου. Οπότε είπα να το ψάξω λίγο μπας και τον βοηθήσω.

Εφαρμογές - προγράμματα μπορεί να τα κατεβάσει μόνο από το κινητό του; Πήγα στο android market αλλά εκεί είχε showcase μόνο των πιο γνωστών εφαρμογών, ενώ έλεγε ότι την "πλήρη" λίστα από την οποία μπορώ να κατεβάσω μπορώ να την δώ μόνο από το κινητό.

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να πάρει internet το κινητό από την dsl του σπιτιού, ώστε να μη χρειάζεται να καταναλώσει bandwidth από το data plan του;

Ευχαριστώ

1. Χρησιμοποιώντας το wifi

2. Μέσω usb με το PdaNet

Ερωτηση...

Το pdanet δεν ειναι για να κανει το κινητο του router και να δινει internet σε αλλα pc?Μπορει να κανει και το αντιθετο???:to_pick_ones_nose3:

Ναι κανονικά, μπορείς να το συνδέσεις μέσω usb κ να έχεις ιντερνετ , μπορείς επίσης αν έχεις κάνει το παραπάνω να μοιράσεις κ την σύνδεση σε άλλο υπολογιστή ,xbox,wii κτλ (κάτι σαν wifi access point)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.