Volrath Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2010 Ένα φιλαράκι μου πήρε το xperia 10 που έχει σαν λειτουργικό το android 1.6. Εγώ δυστυχώς δεν έχω καμία σχεδόν επαφή με κινητά, αλλά το παλικάρι είναι ακόμα πιο αδαής σε αυτό τον χώρο, και ζήτησε τη βοήθεια μου. Οπότε είπα να το ψάξω λίγο μπας και τον βοηθήσω.Εφαρμογές - προγράμματα μπορεί να τα κατεβάσει μόνο από το κινητό του; Πήγα στο android market αλλά εκεί είχε showcase μόνο των πιο γνωστών εφαρμογών, ενώ έλεγε ότι την "πλήρη" λίστα από την οποία μπορώ να κατεβάσω μπορώ να την δώ μόνο από το κινητό.Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να πάρει internet το κινητό από την dsl του σπιτιού, ώστε να μη χρειάζεται να καταναλώσει bandwidth από το data plan του;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Ιούλιος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Αν το κινητό έχει wifi και ο φίλος αντίστοιχο modem τότε μπορεί πολύ απλά να συνδεθεί μέσω του wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdarksun Ιούλιος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Ένα φιλαράκι μου πήρε το xperia 10 που έχει σαν λειτουργικό το android 1.6. Εγώ δυστυχώς δεν έχω καμία σχεδόν επαφή με κινητά, αλλά το παλικάρι είναι ακόμα πιο αδαής σε αυτό τον χώρο, και ζήτησε τη βοήθεια μου. Οπότε είπα να το ψάξω λίγο μπας και τον βοηθήσω.Εφαρμογές - προγράμματα μπορεί να τα κατεβάσει μόνο από το κινητό του; Πήγα στο android market αλλά εκεί είχε showcase μόνο των πιο γνωστών εφαρμογών, ενώ έλεγε ότι την "πλήρη" λίστα από την οποία μπορώ να κατεβάσω μπορώ να την δώ μόνο από το κινητό.Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να πάρει internet το κινητό από την dsl του σπιτιού, ώστε να μη χρειάζεται να καταναλώσει bandwidth από το data plan του;Ευχαριστώ1. Χρησιμοποιώντας το wifi2. Μέσω usb με το PdaNet Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούλιος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Ερωτηση...Το pdanet δεν ειναι για να κανει το κινητο του router και να δινει internet σε αλλα pc?Μπορει να κανει και το αντιθετο???:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdarksun Ιούλιος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Ερωτηση...Το pdanet δεν ειναι για να κανει το κινητο του router και να δινει internet σε αλλα pc?Μπορει να κανει και το αντιθετο???:to_pick_ones_nose3:Ναι κανονικά, μπορείς να το συνδέσεις μέσω usb κ να έχεις ιντερνετ , μπορείς επίσης αν έχεις κάνει το παραπάνω να μοιράσεις κ την σύνδεση σε άλλο υπολογιστή ,xbox,wii κτλ (κάτι σαν wifi access point) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.