panzaxa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2010 Πως μπορω να περασω 2 λειτουργικα σε ενα δισκο ?
kuza Ιούλιος 27, 2010 #2 Ιούλιος 27, 2010 partition που γινονται κατα το φορματ/εγκατασταση.Οταν βγαλει τον σκληρο κια τα κbytes πατα c.To λεει κιολας.Φτιαξε 2 παρτ.Στοα καθενα βαλε το OS.
panzaxa Ιούλιος 27, 2010 Author #3 Ιούλιος 27, 2010 partition που γινονται κατα το φορματ/εγκατασταση.Οταν βγαλει τον σκληρο κια τα κbytes πατα c.To λεει κιολας.Φτιαξε 2 παρτ.Στοα καθενα βαλε το OS.NAI αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση τα 7 ενω εχω xp δεν με αφηνει να το κανω
Thresh86 Ιούλιος 27, 2010 #4 Ιούλιος 27, 2010 NAI αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση τα 7 ενω εχω xp δεν με αφηνει να το κανωΓιατί πρώτα τα XP και όχι τα 7, σαν πιο καινούργιο λειτουργικό?Επίσης, μήπως το ένα είναι σε FAT και το άλλο σε NTFS?Τέλος, ακόμα και όταν έχεις λειτουργικό μπορείς να κόψεις εκ νέου το δίσκομε ειδικό software πχ Paragon Partition Manager.
panzaxa Ιούλιος 27, 2010 Author #5 Ιούλιος 27, 2010 Γιατί πρώτα τα XP και όχι τα 7, σαν πιο καινούργιο λειτουργικό?Επίσης, μήπως το ένα είναι σε FAT και το άλλο σε NTFS?Τέλος, ακόμα και όταν έχεις λειτουργικό μπορείς να κόψεις εκ νέου το δίσκομε ειδικό software πχ Paragon Partition Manager.τα εχω τα xp και ειπα να βαλω και τα 7 βαζω το cd βρισκει το δισκο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω αλλο partition δεν υπαρχει αυτη η εντολη αμμα βαλω 2 δισκο κανω κανονικα εγκατασταση και στην εκινηση του pc διαλεγω λειτουργικο
akilleas Ιούλιος 27, 2010 #6 Ιούλιος 27, 2010 τα εχω τα xp και ειπα να βαλω και τα 7 βαζω το cd βρισκει το δισκο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω αλλο partition δεν υπαρχει αυτη η εντολη αμμα βαλω 2 δισκο κανω κανονικα εγκατασταση και στην εκινηση του pc διαλεγω λειτουργικοΔοκίμασε το bootable PartedMagic. Φτιάχνει partitions ακόμη και με το λειτουργικό περασμένο χωρίς να πειράζει καθόλου τα αρχεία. Βέβαια καλού κακού να έχεις πάντα κρατημένο ένα backup.
Thresh86 Ιούλιος 27, 2010 #7 Ιούλιος 27, 2010 τα εχω τα xp και ειπα να βαλω και τα 7 βαζω το cd βρισκει το δισκο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω αλλο partition δεν υπαρχει αυτη η εντολη αμμα βαλω 2 δισκο κανω κανονικα εγκατασταση και στην εκινηση του pc διαλεγω λειτουργικοΚατέβασε κανονικά το Partition Manager http://www.partition-manager.com/. Εγκατέστησε το στα XP και κάνε το partition που θες. Απο εκεί και πέρα, είναι δουλειά του setup manager των Win 7.Λίγη προσοχή μόνο γιατί όπως είπε και ο akilleas, είναι επικίνδυνη διαδικασία για τα δεδομένα του δίσκου οπότεκάνε backup όπωσδήποτε.
kuza Ιούλιος 27, 2010 #8 Ιούλιος 27, 2010 δεν υπαρχει λογο για να γινουν ταχυδακτυλουργηκα.Το χωρισμα απο νωρις ειναι η λυση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.