Jump to content

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΣΤΑ ΔΥΟ

panzaxa

Recommended Posts

partition που γινονται κατα το φορματ/εγκατασταση.Οταν βγαλει τον σκληρο κια τα κbytes πατα c.To λεει κιολας.

Φτιαξε 2 παρτ.Στοα καθενα βαλε το OS.

partition που γινονται κατα το φορματ/εγκατασταση.Οταν βγαλει τον σκληρο κια τα κbytes πατα c.To λεει κιολας.

Φτιαξε 2 παρτ.Στοα καθενα βαλε το OS.

NAI αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση τα 7 ενω εχω xp δεν με αφηνει να το κανω

NAI αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση τα 7 ενω εχω xp δεν με αφηνει να το κανω

Γιατί πρώτα τα XP και όχι τα 7, σαν πιο καινούργιο λειτουργικό?

Επίσης,

μήπως το ένα είναι σε FAT και το άλλο σε NTFS?

Τέλος, ακόμα και όταν έχεις λειτουργικό μπορείς να κόψεις εκ νέου το δίσκο

με ειδικό software πχ Paragon Partition Manager.

Γιατί πρώτα τα XP και όχι τα 7, σαν πιο καινούργιο λειτουργικό?

Επίσης,

μήπως το ένα είναι σε FAT και το άλλο σε NTFS?

Τέλος, ακόμα και όταν έχεις λειτουργικό μπορείς να κόψεις εκ νέου το δίσκο

με ειδικό software πχ Paragon Partition Manager.

τα εχω τα xp και ειπα να βαλω και τα 7 βαζω το cd βρισκει το δισκο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω αλλο partition δεν υπαρχει αυτη η εντολη αμμα βαλω 2 δισκο κανω κανονικα εγκατασταση και στην εκινηση του pc διαλεγω λειτουργικο

τα εχω τα xp και ειπα να βαλω και τα 7 βαζω το cd βρισκει το δισκο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω αλλο partition δεν υπαρχει αυτη η εντολη αμμα βαλω 2 δισκο κανω κανονικα εγκατασταση και στην εκινηση του pc διαλεγω λειτουργικο

Δοκίμασε το bootable PartedMagic. Φτιάχνει partitions ακόμη και με το λειτουργικό περασμένο χωρίς να πειράζει καθόλου τα αρχεία. Βέβαια καλού κακού να έχεις πάντα κρατημένο ένα backup.

Κατέβασε κανονικά το Partition Manager http://www.partition-manager.com/. Εγκατέστησε το στα

XP και κάνε το partition που θες. Απο εκεί και πέρα, είναι δουλειά του setup manager των Win 7.

Λίγη προσοχή μόνο γιατί όπως είπε και ο akilleas, είναι επικίνδυνη διαδικασία για τα δεδομένα του δίσκου οπότε

κάνε backup όπωσδήποτε.

δεν υπαρχει λογο για να γινουν ταχυδακτυλουργηκα.Το χωρισμα απο νωρις ειναι η λυση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.