Stallone Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι συνδρομητής της Hol με το router Netfaster Iad2.Χθες το Netfaster μου χάλασε.Πριν γραφτώ στην Hol ήμουν στην Tellas και χρησιμοποιούσα το router Siemens Speedstream 4200.Πως μπορώ να ρυθμίσω το Speedstream 4200 να λειτουργήσει στην θέση του Netfaster; (Όταν είχα συνδεθεί στην Hol το Netfaster λειτούργησε αυτόματα. Δεν χρειάστηκε να ρυθμίσω απολύτως τίποτα).Κατ'αρχήν γίνεται αυτό; Αν ναι, τι πρέπει να ρυθμίσω και πως;ΥΓ. Μου είπε ένας φίλος ότι πρέπει να μπώ στο interface του Speedstream και να βάλω το username και το password της Hol. Πως θα μπω στο interface του Speedstream και ποιά username, password; Αφού όταν συνδέθηκα στην Hol αυτό έγινε αυτόματα. Δεν έχω κανένα username και password.Ευχαριστώ
kuza Ιούλιος 27, 2010 #2 Ιούλιος 27, 2010 θα πρεπει να μπεις απο τον browser σου,εφοσον εχει κανει σωστη εγκατασταση του router σου, μεσο της τοπικης ΙΡ(edit: ειναι 192.168.254.254) υπαρχει μεσα στις οδηγιες, αλλα θα σου συτηθει και ο κοδικος του(ο οποιος ειναι και αυτος στις οδηγιες).Μπορεις να τον βρεις απο εδω.Και δες που πρεπει να βαλεις τα στοιχεια της συνδεσης σου(για το δικο σου ρουτερ):
Stallone Ιούλιος 27, 2010 Author #3 Ιούλιος 27, 2010 Απ'ότι θυμάμαι (γιατί έχω να το λειτουργήσω 1 χρόνο το Speedstream) έβαζα user=admin, pasw=admin και έμπαινα.Και μετά πρέπει να μπω στο interface του Netfaster για να βρώ τα στοιχεία που χρειάζονται και να τα αντιγράψω στο interface του Speedstream;Μήπως ξέρεις ποιά στοιχεία πρέπει να βάλω; PPoE και κάτι τέτοια; Πως λέγεται ο τίτλος τους για να τα βρώ;
kuza Ιούλιος 27, 2010 #4 Ιούλιος 27, 2010 Νομιζω θα χρειαστει μονο τα username, password τα οποια θα τα παρεις απο εδω(στα δικα σου ομως) και θα ταβαλεις στην παραπανω εικονα που σου εδωσα.Για τα αλλα αστα ετσι, η δες τι εχεις ηδη απο το Netfaster Iad2.Δες στη εικονα που σου δινω για το Netfaster Iad2.
Inglor Ιούλιος 27, 2010 #5 Ιούλιος 27, 2010 Μπορείς να καλέσεις στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρίας που έχεις Internet (HOL) και να τους ρωτήσεις τα στοιχεία για να ρυθμίσεις τον router μόνος σου. Αν τα θυμάμαι καλά είναι:PPPoE (Point-To-Point Protocol over Ethernet)LLC (Logical Link Control)VCI (Virtual Circuit Identifier) = 35VPI (Virtual Path Identifier) = 8username: yourusernamepassword: yourusernameΑν χρησιπομοιποιείς και το τηλέφωνο (VOIP) τότε πρέπει να κάνεις και άλλες ρυθμίσεις σχετικά με το VOIP / SIP.Γενικά το καλύτερο είναι να πάρεις τηλέφωνο και να πεις ότι σου χάλασε και θέλεις να σου κάνουν αντικατάσταση και προσωρινά μπορείς να χρησιμοποιείσεις το άλλο.Καλή τύχη με το support της HOL
Alexopus6 Ιούλιος 27, 2010 #6 Ιούλιος 27, 2010 Παρε τηλεφωνο και ζητα αντικατάσταση, επίσης ρώτα αν αντι για iad2 έχουν να σου δώσουν fritz 7140
2cpu Ιούλιος 27, 2010 #7 Ιούλιος 27, 2010 fritz no more Πριν λιγο καιρο με καηκε και πλεον δινουν iad2.
Inglor Ιούλιος 27, 2010 #8 Ιούλιος 27, 2010 Από το καλοκαίρι δίναν iad2 μόνο.Με τα fritz έχουν μόνο support με την εταιρία δεν αγοράζουν πια.
Alexopus6 Ιούλιος 27, 2010 #9 Ιούλιος 27, 2010 fritz no more Πριν λιγο καιρο με καηκε και πλεον δινουν iad2. έφεραν ξανα μερικά πριν κανα μήνα
Stallone Ιούλιος 27, 2010 Author #10 Ιούλιος 27, 2010 Μπορείς να καλέσεις στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρίας που έχεις Internet (HOL) και να τους ρωτήσεις τα στοιχεία για να ρυθμίσεις τον router μόνος σου. Αν τα θυμάμαι καλά είναι:PPPoE (Point-To-Point Protocol over Ethernet) LLC (Logical Link Control) VCI (Virtual Circuit Identifier) = 35 VPI (Virtual Path Identifier) = 8 username: yourusername password: yourusername Αν χρησιπομοιποιείς και το τηλέφωνο (VOIP) τότε πρέπει να κάνεις και άλλες ρυθμίσεις σχετικά με το VOIP / SIP. Γενικά το καλύτερο είναι να πάρεις τηλέφωνο και να πεις ότι σου χάλασε και θέλεις να σου κάνουν αντικατάσταση και προσωρινά μπορείς να χρησιμοποιείσεις το άλλο. Καλή τύχη με το support της HOL ΟΚ. Θα βάλω αυτά τα στοιχεία. Το username και το password είναι admin, admin. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!
sstav Ιούλιος 28, 2010 #11 Ιούλιος 28, 2010 Username: HOL ACCOUNT Username, Password :HOL Account Password ...admin /admin είναι τα αντίστοιχα στον δρομολογητή για να μπείς να αλλάξεις τα της σύνδεσής σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.