nikos_f3n Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2010 Παιδια εχω μια audigy SE στο pc, οι drivers που εχω ειναι απο το 2006, κατεβασα απο το site creative τους drivershttp://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=205&prodID=14257&prodName=Audigy%20SE&subCatName=Audigy&CatName=Sound+Blaster&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_14257,VARSET=CategoryID:1Οταν παω να τους βαλω λεει οτι δεν βρεθηκε συμβατο υλικο στον υπολογιστη...Windows7 x64 ειναι το λειτουργικο και μονο αυτους που ειχε το cd της εχω καταφερει να περασω χωρις προβλημα...Καμμια βοηθεια... :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιούλιος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Δοκίμασε αυτούς τους drivershttp://downloads.guru3d.com/Creative-Audigy-Drivers-2.18.0017-download-2537.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_f3n Ιούλιος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Αντε να δουμε, θα δοκιμασω να κανω ενα καθαρισμα πρωτα με το driversweeper τις αλλες φορες ειχα παει να τους περασω απο πανω... :to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_f3n Ιούλιος 29, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Oι 2.18.0017 δεν δουλεψαν τελικα, ξανα το ιδιο προβλημα, δεν βρεθηκε hardware στο pc, αλλα τελικα με την βοηθεια του autoupdate που μου προτεινε να κατεβασω 1.4.0090 οι οποιοι δουλεψαν κανονικα...:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2010 φιλε νικο... τωρα ειδα το μυνημα,εχω την ιδια καρτα και παρατηρησα στα win7 64bit που εχω εδω και κανα χρονο... οτι δεν υποστηριζεται σωστα.δηλαδη ναι μεν εχω ηχο απο τους beta μοναδικους drivers που εχει βγαλει αλλα πραγματακια οπως αυτα που χα πριν mix φωνης mix με eax γενικα τα προγραμματακια και οι ρυθμισουλες της δεν μου δουλευουν!αν το βλεπει και κανας αλλος ποια ειναι καλη λυση με full support αλλα οχι να καταξοδευτουμε για 7.1 ηχου σε win7?? θελω κατι παρομοιο αντε και λιγο καλυτερη στα games . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.