kuza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2010 λοιπον παιδια σκεφτομαι γυριζοντας απο τις διακοπες μου να αγορασω ενα Netbook μεχρι 400 ευρο, για απλη χρηση, κυριως νετ, αλλα θα ηθελα, οχι απαραιτητα, να αλλαζα τον σκληρο που εχει μεσα σε καποιον SSD 2,5.Ειναι εφικτο?Δυσκολο?Εχω στην κατοχη μου 2 SSD 2,5(vertex series 30GB).Σας ακουω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Ειναι εφικτο, απλα το πιο πιθανο ειναι να χρειαστεις να ξηλωσεις το μισο netbook για να βγαλεις τον δισκο.Τουλαχιστον σε 3 που εχω ποιασει στα χερια μου απο διαφορετικες εταιριες (Asus, HP, Toshiba) για να βγαλεις το δισκο, πρεπει να ανοιξεις το netbook στα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 εχεις καμια γνωμη, εγω λεω αυτο:http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/HP-Mini-110--1155ev-VZ578EA.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Αυτο ηταν που ειχα δει και θελει να το ανοιξεις ολοκληρο για να μπει ο δισκος.Σαν netbook δεν λεει πολλα. Ειδικα οι ΜΟΝΟ 2xUSB που εχει ειναι λιγο βλακεια. Ενα ποντικι και ενα στικακι να βαλεις ξεμεινες απο θυρες.Επισης τραγικο το 1 ετος εγγυησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 εχεις καποιο προτιμηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Οχι ιδιαιτερα. Πιο πολυ με λαπτοπ που εχω ασχοληθει, αποφευγω τα HP, γιατι γεμιζουν με ηλιθια προγραμματα την αρχικη εγκατασταση και προτιμω κυριως Toshiba ή Dell.Οπως νομιζω και οι περισσοτεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 27, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 τι λες για αυτο:http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Toshiba-NB200-10P-Cosmic-Black-PLL25E-00401LGE.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
djskiniko Ιούλιος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Ειναι εφικτο, απλα το πιο πιθανο ειναι να χρειαστεις να ξηλωσεις το μισο netbook για να βγαλεις τον δισκο.Τουλαχιστον σε 3 που εχω ποιασει στα χερια μου απο διαφορετικες εταιριες (Asus, HP, Toshiba) για να βγαλεις το δισκο, πρεπει να ανοιξεις το netbook στα 2.Τραγικό εγώ έχω 2 laptop 1 compaq και 1 asus και οι δίσκοι αλλάζουν σε 1 λεπτοΕγώ έβαλα ssd και σώθηκα είναι ακριβώς όπως και οι απλοί 2,5 ιντσών και κουμπώνει ακριβώς.....Πάει σφαίρααααααααααααΔε δουλεύει με xp δε ξέρω για vista αλλά με 7 δουλεύει τέλεια για να περάσει τα win7 7 giga περίπου την όλη εγκατάσταση την έκανε σε 4 λεπτά.............Την εκκίνηση την κάνει σε λιγότερο απο 30 sec και τερματισμό σε λιγότερο απο 5 sec......To μόνο που θα προσέξεις ποτέ μα ποτέ ανασυγκρότηση μπορεί να χάσεις αρχεία έχει δικό του συστημα ανασυγκρότησης και ταξινόμησης trim λέγετε αρχείων εσύ δε πειράζεις τίποτα απλά να κοιτάξεις ο ssd που θα πάρεις να το έχει εγκατεστιμένο και ενεργοποιημένο απο <<τη μάνα του>>Eγώ έχω αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345282 κεντάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Ιούλιος 29, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 ^^Άλλο Laptop και άλλο netbook !! Στα ίδια χρήματα με αυτόν που έχεις αγοράζεις ΠΟΛΥ καλύτερο, άσε που ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών netbook την βγάζουν χαλαρά και με 30-40 GB χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djskiniko Ιούλιος 29, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 ^^Άλλο Laptop και άλλο netbook !! έχεις δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.