Noobster Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2010 Καλημέρα ,Το τελευταίο δίμηνο έχω παρατηρήσει πως καθε φορα που αρχίζω να τρέχω με πιάνει πόνος στο αριστερό γόνατο ο οποιος δεν ειναι πολυ εντονος αλλα ειναι ενοχλητικος διοτι δεν μπορω να πατησω καλα το ποδι/να πηδηξω κλπ . Το περιεργο ειναι οτι μετα απο 20 λεπτα τρεξιματος περναει ... Εαν γνωρίζετε κατι χρησιμη θα ειναι η βοηθεια σας . Ευχαριστω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 φιλε μου sorry, αλλα είναι το πλέον ακατάλληλο πράγμα να ζητήσεις συμβουλή σε ιατρικό θέμα μέσα σε forum χωρίς πρώτα να απευθυνθείς σε γιατρό.επειδή πολύ απλά μπορεί να είναι το οτιδήποτε.με αυτά τα συπτώματα μου έρχονται στο μυαλό από τις πιο ασήμαντες μέχρι τις πιο hardcore παθήσεις.αρχίζοντας από ένα πολύ απλό τράβηγμα μέχρι ... καλύτερα μην πω μέχρι τι, οποτε πάνε σε γιατρό όπως και δήποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 πάνε σε γιατρό όπως και δήποτε Διάγνωση έτσι δεν γίνεται με τίποτα, και αν σου πούμε κάτι μπορεί να σε τρομάξουμε χωρίς λόγο.Γενικά δεν παίζουμε με υγεία ποτέ και πάμε σε γιατρό ακόμα και για ψίλου πήδημα. Better safe than sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 ειχα ανοιξει κι εγω παρομοιο θρεντ εχοντας παρομοιο προβλημα.Η πιο απλη και δοκιμασμενη λυση ειναι να μειωσεις προσωρινα την γυμναστικη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιούλιος 26, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 και αν έχεις παραπανίσια κιλά . να προσπαθήσεις να χάσεις βάρος και μέσω της διατροφής σου, όχι μόνο μέσω γυμναστικής.εγώ πχ όταν βάζω κιλά το καταλαβαίνω από την μέση μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 26, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Πρόσεχε που τρέχεις και κάνε ασκήσεις ζεστάματος για τα γόνατα πριν π.χ squats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιούλιος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Το γονατο ειναι σοβαρη υποθεση και μπορει να γινει πολυ δυσκολη περιπτωση.Πηγαινε σε 1η φαση σε ορθοπεδικο για μια πρωτη διαγνωση. Αν ειναι καθυσηχαστικος ολα οκ.Αν σου αφησει εστω και την παραμικρη αμφιβολια κανε μια μαγνητικη //με ραντεβου εφοσον δεν σε επηγει κατι αν εχεις πονο οπως λες και μονο για ιστορικο //χτυπα ξυλο θα ειναι καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούλιος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Yup. Το γόνατο στη φέρνει από εκεί που δε το περιμένεις. Ήμουν στο παρά πέντε να την πατήσω μια φορά, όταν λέω να την πατήσω μιλάμε για μόνιμο πρόβλημα. Γλίτωσα με έναν πολύ ελαφρύ πόνο ο οποίος με θυμάται μόνο όταν έχει υγρασία, κατά τα άλλα όλα καλά.Ελπίζω να έκλεισες ήδη το ραντεβού σου σε ορθοπεδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.