Jump to content

WD elements - Πολυ καλος

michalos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω και καιρο ηθελα καποιο εξωτερικο δισκο για το WD TV Live που εχω .

Μου αρεσε σαν εμφανιση το wd esenstials ,αλλα πανω που ημουν ετοιμος να το αγορασω ειδα το πλαισιο πως ειχε τον WD elements 1.5TB και τον αγορασα.

Δεν το μετανιωσα καθολου!

Μικρο μεγεθος για 3.5 διασκο. ειχα εξωτερικη θηκη 3.5 και ειναι διπλασια σε μεγεθος

Τελειως αθορυβο - δεν ακουγεται απολυτως τιποτα

Δεν ζεσταινεται ,ισως ελαχιστα μονο μετα απο ωρες μεταφορας εκατονταδων GB

Καλο αυτο. Για πες, ειναι γρηγορος??? Ψηνομαι και εγω. Κατι ειχα ακουσει πως θελανε καποια αναβαθμιση για σημαντικα προβληματα, αλλα δεν ξερω για την εν λογω σειρα αν παιζει κατι τετοιο. Ισως μπερδευομαι για τους Seagate Cyclopse.

Απο ψυξη τι παιζει?? Εχει ανεμιστηρακι??

Προβληματα δεν εχουν αναφερθει για αυτους.

Το κουτακι ειναι αρκετα μικρο ειναι σε μεγεθος ,φαντασου λιγο μεγαλυτερο απο ενα δισκο 3,5"

Μεσα φιλοξενει ενα WD Green 1.5 TB .Απο ταχυτητες ειναι αψογος, ουτως η αλλως το usb2 εχει οριο που το πιανει στο full .Σε συγκριση με ενα seagate 500gb sata που εχω σε θηκη usb2 ειναι πολυ πιο γρηγορος .

Ανεμιστηρακι δεν εχει , αλλα πιστεψε με δεν χρειαζεται ,μονο φασαρια θα εκανε .Ειναι αρκετα κρυος αφου εχει διαχειρηση ενεργειας και κλεινει aytomata μολις κλεισει το pc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.