Jump to content

Laptop σβυνει μονο του!

xmf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα

Εχω ενα laptop Acer Aspire 7520g http://support.acer.com/acerpanam/notebook/0000/Acer/Aspire7520G/Aspire7520Gsp2.shtml

Εδω και ενα μήνα εχει αρχισει και σβύνει απο μόνο του ειτε ειναι στην μπαταρία ειτε ειναι στο ρεύμα!Με το που δουλεψει κανα μισαωρο και ζεσταθει σβυνει!

Ειπα μπας και φταινε η μνήμες τις οποιες αλλαξα αλλα πάλι τα ιδια!

Ειπα μπας και φταινε τα WINDOWS με τα οποια παω να κάνω εγκατασταση αλλα δεν προλαβα να τελειώσω και σβύνει!

Υποθέτω οτι είναι το τροφοδοτικο!

Εσεις τι λέτε?

Κι αν ειναι το τροφοδοτικο η κατι αλλο που μπορω να βρω,σε τι τιμη και ειναι ευκολο να το αλλαξω απο μονος μου ?

Φτιαχνω desktops αλλα με laptop δεν εχω ασχοληθει!

Τι λετε κι εσεις?

Καλησπέρα! Έτσι όπως τα λές μάλλον ζεσταίνεται η cpu και σβήνει για προστασία, μην καεί.

Το fan της cpu το ακούς να δουλεύει? Αν ναι, τότε πρέπει να λύσεις το laptop για να καθαρίσεις την ψύκτρα και να αλλάξεις την πάστα στη cpu.

Αν δε δουλεύει το fan, τότε πάλι θα το ανοίξεις για να κάνεις οτι σου είπα από πάνω και για να αλλάξεις το ανεμιστηράκι!

Αν έχει εγγύηση, απλά πηγαινέ το για service!

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε laptop της ίδιας εταιρίας.

Εγώ εγκατέστησα το HWmonitor και παρακολούθησα τις θερμοκρασίες όλων των πιθανών εξαρτημάτων που ανακατεύονται με θερμοκρασίες(σε μένα ήταν η κάρτα γραφικών το πρόβλημα).

Εαν είναι η VGA με κάποιο πρόγραμμα(ή μέσω driver) να μπορέις να ανεβάσεις τον ανεμηστήρα στο 75-90% από auto που -λογικά- θα είναι τώρα.

Εαν είναι επεξεργαστής νομίζω ότι με το Overdrive της AMD θα κάνεις δουλειά.

Όλα τα παραπάνω βέβαια αφού καθαρίσεις μέσα το μηχάνημα από πιθανή σκόνη που φράζει τις εξόδους του αέρα + προαιρετική αλλαγή πάστας, όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο rido21.

όπως αναφέρανε τα παιδιά κλίνει λόγο θερμοκρασίας . το ίδιο μοντέλο πρέπει να το έχει η σιστερ μου γιατί τις έκλεινε σε άσχετες ώρες αλλά ζεμάταγε .και πριν καμια 15αρια μέρες έβγαλε ροζ οθόνη :to_pick_ones_nose3:... τα έχει παίξει λίγο, απο τότες δεν έχει ξανά ανοιχτεί μέχρι σήμερα γιατί λείπαμε (3,5 χρόνια το έχει του έχει αλλάξει τα φώτα πάντως )

Καλησπερα παιδιά και :jump1:ευχαριστω:jump1:!!Οντως το προβλημα ηταν η υπερθερμανση τις cpu!Εβαλα αλοιφη και ολα καλα!!!Τωρα μπορω να εχω το laptop στο μπαλκονι τρωγωντας καρπουζακι!Thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.