Thanos1416003167 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2004 Ποια η γνωμη σας παιδια ?Paraflou ή νερο τι ειναι καλυτερο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 μπραβο ρε θανο..........πολυ καλη ερωτηση που ηθελα να θεσω και εγω στο φορουμ καποια στιγμη αλλα το ξεχναγα.......παρακαλουνται οι ειδημονες της υδροψυξης οπως προσελθουν...............:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 επι τη ευκαιρια καλως ηρθες στην παρεα μας.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Νερακι του Θεου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Καλώς ήρθες στο TheLab Το paraflu χρησιμοποιείται σαν αντιψυκτικό, κάτι το οποίο (αν δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις εξωτικούς τρόπους για να ψύξεις νερό) δεν σε ενδιαφέρει. Από τη στιγμή που υπό νορμάλ συνθήκες δεν μπορείς να πέσεις κάτω από θερμοκρασία περιβάλλοντος το θεωρώ άσκοπο το paraflu. Απιονισμένο νεράκι λοιπόν για μένα. Σύντομα θα έχουμε και εκτενή άρθρο για τα προσθετικά στο νερό, τι κερδίζουμε, τι χάνουμε κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 25, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Eκοτς αν εχεις αλουμινενιο ψυγειο και χαλκινο μπλοκ οποτε θα σου χρησιμευσει η αντιδιαβρωτικη ιδιοτητα που εχει το παραφλου..Εγω νερο βρυσης βαζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 25, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Απιονισμενο for me too Μια φορα που εκανα μπανιο την vga της αρεσε x0x0x0x0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 25, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Εγώ χρησιμοποιώ Paraflou γιατί έχω αλουμινένιο ψυγείο. Αναμένω το άρθρο με ανυπομονησία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 25, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Nερο απο την βρυση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Φεβρουάριος 25, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 με τα άλατα τι παίζει, μήπως χρειάζεται απεσταγμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 25, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Το paraflu ειναι ασκοπο δεν βλεπεις καμια διαφορα στην θερμοκρασια Νερακι βρυσης αντε απιονισμενο νερο απο super market. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 25, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Απιονισμενο και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Φεβρουάριος 25, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Και εγώ απιονισμένο χρησιμοποιώ Αρχική απάντηση από DJD Σύντομα θα έχουμε και εκτενή άρθρο για τα προσθετικά στο νερό, τι κερδίζουμε, τι χάνουμε κτλ κτλ CooL! Σίγουρα θα βοηθήσει αρκετούς. Θα αναφερθείτε και σε προσθετικά τύπου water wetter; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 25, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Απιονισμένο αν και δε δοκίμασα παραφλού ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 25, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Εγώ απιονισμένο νεράκι, μια κουταλιά οινόπνευμα και ένας stabilo boss Green UV marker(μόνο το μελάνι ρε βλάκες όχι όλο το μαρκαδόρο.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 25, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Αστα ρε ψευτη και αυτο που εχει κολλησει μπροστα στην αντλια τι ειναι??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 25, 2004 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από shidokanjohn Αστα ρε ψευτη και αυτο που εχει κολλησει μπροστα στην αντλια τι ειναι??????? Το καπάκι του μαρκαδόρου .......... :D Νεράκι της βρύσης και εδώ . Το καλό με το να χρησιμποποιείς πράσινα λάστιχα εινα οτι δεν φαινοινται άλατα ,θολώματα και τα συναφή όταν και αν αυτα δημιουργηθούνε....... Περιμένουμε το άρθρο ..................... πολύ καλή σκέψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1416003167 Φεβρουάριος 25, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Εως τωρα παιδια ειχα paraflu, σημερα εβαλα νερο.Διαφορες δεν ειδα.Το σιγουρο ειναι απ'οσο ρωτησα οτι απο αντιψυκτικο ειναι καλυτερα paraflu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 25, 2004 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Βοτκα.ΟΚ, σοβαρα τωρα: απιονισμενο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 25, 2004 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Βοτκα. ΟΚ, σοβαρα τωρα: απιονισμενο νερο. Να γιατι δηχνουν οτι θελουν οι σενσορες απο τις αναθημιασεις :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.