Shadow KnighT Μάρτιος 22, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Ενα ειναι το καλο νερο για την υδροψυξη,το WFI που ειχε αναφερθει και σε παλιοτερα threads.100%H20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Μάρτιος 22, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 ειχα παει και σε ενα νοσοκομείο προσφατα και το ειχα δει να παιζει αυτο το wfi το θεμα είναι πως αυτοσ που το προτείνε στο thread του εβαλε και ενα προσθετο το οποιο το πληρωσε 35+ euro και εγω δεν είμαι για τετοια.το wfi δεν αναπτυσει μικροοργανισμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Μάρτιος 22, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Nope,δεν εχει τπτ μεσα να τραφουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 23, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Εγω χρησιμοποιω απιονισμενο νερο(απο μασουτη) + παραφλου μικρη ποσοτητα! το Εβαλα γιατι Εχω το κιτ της ασετεκ(block απο χαλκο και ψυγειο απο αλουμινιο), στη πισω μερια του μπουκαλιου του παραφλου λεει οτι ειναι αναμιγμενο με αλλα προσθετα και εχει αντι-διαβρωτικη προστασια. Καλα δεν εκανα? Τι πρεπει να κανω για να μην υπαρξει διαβρωση ? Με αυτο το WFI δεν θα υπαρχει διαβρωση ? :OT: Τωρα που ερχομουν απο το σχολειο, ακριβως διπλα ειναι η μαντρα του Δημου Κιλκις που εχει τα φορτηγα, συνεργεια κλπ και ειδα στην ακρη ενα τεραστιο ψυγειο!!!! Εκεινο μπορει να θελει καμια 10 12αριδες ανεμιστηρες για να ψυχθει!! Να παω να το καβατζωσω ? :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Μάρτιος 23, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 μωρε να το καβατζωσεις αλλα που θα το βαλεις ειναι το θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 23, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 ΟΧ! δεν το σκεφτηκα αυτο? και πως θα το παω σπιτι ? Δεν ειναι λιγο καρτα να κουβαλας ενα τεραστιο ψυγειο στα χερια μεσα στο δρομο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Μάρτιος 23, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 α ειναι και πολυ πιθανο να ειναι τρύπιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάρτιος 23, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Eπισης καποιος ειχε πει εδω μεσα για "νερο +λιγες σταγονες ιωδιο και ...τελος τα μικροβια". Βαζεις και ενα 5 10% παραφλου και εισαι κυριος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάρτιος 23, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 απιονισμένο νερό για την αποφυγή των αλάτων.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 23, 2005 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Elu Thingol [Χθες, στις 19:38] Eπισης καποιος ειχε πει εδω μεσα για "νερο +λιγες σταγονες ιωδιο και ...τελος τα μικροβια". Βαζεις και ενα 5 10% παραφλου και εισαι κυριος. Νομιζω οτι αυτο δεν ειναι για μακροχρονια χρηση, πρεπει να το αλλαζεις αρκετα συχνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 23, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 για μια καλή ανάλυση στο θέμα:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10927&perpage=20&pagenumber=1(σόρυ, αλλά βαριέμαι 500 φορές να λέμε τα ίδια και τα ίδια για το παραφλού, αιθυλενογλυκόλη ή ότι άλλο είναι. δέστε και τίποτα παλιότερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Μάρτιος 24, 2005 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 sotiris επειδη εγω ξεθαψα το θεμα και είχα δει και αυτο που προτήνεις μεσα απο το search που εκανα στο link που δινεις δεν λεει κανεις για παραφλυ τουλαχιστον στις πρωτες σελιδες αλλα συζητανε για ωσμωση αλατα κτλ.(πολυ θεωρια πραξη ομως...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 24, 2005 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 ε, υπάρχει στάνταρ κάπου. δεν πειράζει που ξέθαψες οκ.λοιπόν στα γρήγορα:αν θέλετε να δείτε τι κάνει το παραφλού σε σχέση με το καθαρό νερό πρέπει να συγκρίνεται τα thermal conductivity αυτών. το παραφλού έχει σχεδόν 0, και το νερό είναι το καλύτερο (από τα καλύτερα τέλος πάντων, δεν μπορείς να βάλεις υδράργυρο μέσα, για λογικά - πρακτικά πράγματα μιλάμε). Το παραφλού που αγοράζουμε για το αμάξι είναι αραιωμένο 50-50 με νερό. Τα αυτοκίνητα έχω διαβάσει είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να δουλεύουν με τέτοια αναλογία. Οπότε τη δουλειά την κάνει το νερό, και το παραφλού αλλάζει σημεία πήξης - τήξης + κάποια αντιοξειδωτικά που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Μάρτιος 24, 2005 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 ρε sotiris αφου το παραφλου ειναι τοσο χαλια πως λενε παρα πολλοι εδω στο forum πως οταν πηγαν απο νερο σε παραφλου (προφανος σε αναλογια νερου παραφλου) δεν ανεβηκαν ουτε βαθμο;ψευτες?? LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 24, 2005 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 το μειγμα παραφλου+νερο ειναι χειροτερο σε αποδοση απο το καθαρο νερο, τα θερμικα φορτια μικρα, κι εμεις δεν εχουμε την ακριβεια να μετρησουμε τη διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Μάρτιος 24, 2005 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 ε και τωρα η ισοπεδωτικη λογικη μου.αφου δεν υπαρχει ούτε ενας βαθμος διαφορας (τουλαχιστον με το ποταπο τροπο μετρησης μεσο του αισθητηρα της mobo) και γλυτωνεις ζουζουνια και διαβρωσεις το παραφλου ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ειναι το τελειο προσθετο.(ειμαι και τσιγκουνης το παραδεχομε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 24, 2005 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 ελπιζω μονο, να μη δεις το πισι σταματημενο και την αντλια να μην ξεκιναει, οπως εγω, και φρικαρεις τα μαλα μεχρι να καταλαβεις τι εγινε. απο τοτε (2-3 χρονια πριν) δεν ξαναεβαλα τιποτα μεσα στο απιονισμενο νερο, και η αντλια συνεχιζει να δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 24, 2005 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 13:25] Εγω χρησιμοποιω απιονισμενο νερο(απο μασουτη) + παραφλου μικρη ποσοτητα! το Εβαλα γιατι Εχω το κιτ της ασετεκ(block απο χαλκο και ψυγειο απο αλουμινιο), στη πισω μερια του μπουκαλιου του παραφλου λεει οτι ειναι αναμιγμενο με αλλα προσθετα και εχει αντι-διαβρωτικη προστασια. Καλα δεν εκανα? Τι πρεπει να κανω για να μην υπαρξει διαβρωση ? Με αυτο το WFI δεν θα υπαρχει διαβρωση ? :OT: Τωρα που ερχομουν απο το σχολειο, ακριβως διπλα ειναι η μαντρα του Δημου Κιλκις που εχει τα φορτηγα, συνεργεια κλπ και ειδα στην ακρη ενα τεραστιο ψυγειο!!!! Εκεινο μπορει να θελει καμια 10 12αριδες ανεμιστηρες για να ψυχθει!! Να παω να το καβατζωσω ? :devil: Σίγουρα τα ψυγεία της άσετεκ είναι αλουμινένια ? [black ice micro , pro , extreme ] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 24, 2005 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από deathlok ρε sotiris αφου το παραφλου ειναι τοσο χαλια πως λενε παρα πολλοι εδω στο forum πως οταν πηγαν απο νερο σε παραφλου (προφανος σε αναλογια νερου παραφλου) δεν ανεβηκαν ουτε βαθμο;ψευτες?? LOL εγω σου λέω από φυσική τι παίζει. από κει και πέρα, δες μόνος σου και αποφάσισε, εμένα δε με ενδιαφέρει προσωπικά τι θα βάλεις στο κύκλωμά σου, βάλε μαζούτ. Αρχική απάντηση από Athens2004 Σίγουρα τα ψυγεία της άσετεκ είναι αλουμινένια ? [black ice micro , pro , extreme ] ? το δικό μου άσετεκ είναι χάλκινο, δεν νομίζω να υπάρχει αλουμινένιο. Αρχική απάντηση από deathlok ε και τωρα η ισοπεδωτικη λογικη μου.αφου δεν υπαρχει ούτε ενας βαθμος διαφορας (τουλαχιστον με το ποταπο τροπο μετρησης μεσο του αισθητηρα της mobo) και γλυτωνεις ζουζουνια και διαβρωσεις το παραφλου ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ειναι το τελειο προσθετο.(ειμαι και τσιγκουνης το παραδεχομε) μπράβο, βάλτο τότε. κοίτα, το να σου λέμε 5 πράγματα που έτυχε να γνωρίζουμε παραπάνω δεν είναι απαραίτητα κακό. από κει και πέρα, αν δε θες να μάθεις, να μη ρωτάς. αν εσύ αυτό κατάλαβες, βάλε παραφλού. αν έχεις κάποια σοβαρή εξήγηση γι' αυτό που λες, δηλαδή ότι το παραφλού είναι καλύτερο του νερού, να μου τη στηρίξεις και να μη μου λες πίπες ότι 29 κατασκευαστές υδρόψυξης προτιμούν παραφλού, γιατί ξέρω άλλους 29 που προτιμούν απιονισμένο, οπότε δεν βγάζουμε άκρη. επίσης νοιαζόμαστε και λίγο για τον τομέα της αγωγιμότητας, ούτος ώστε αν στάξει σε καμιά κάρτα, να μην την πάρουμε στο χέρι. τα anti-corrosive σου στέλνουν την αγωγιμότητα στα ύψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Μάρτιος 25, 2005 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 sotiris δεν ειναι οτι δεν θελω να μαθω είναι το συμπερασμα που εβγαλα διαβαζοντας το topic.οταν λένε όλοι ότι το παραφλου είναι μια πολύ καλη λυση αν εχείς αλουμινενιο ψυγειο και χαλκινο μπλοκ (οπως εγω) ότι δεν δημιουγρουντε μαμουνια και ότι οι θερμοκρασιες είναι οι ίδιες και για τα δύο πρωτα συμφωνουν όλοι και για το τριτο ύπαρχουν κατι πολυ χλιαρες αντιδρασεις του τύπου ε δεν είναι ίδιες αλλα λόγω μη μεγαλής ακριβειας δεν μπορούμε να τς μετρησουμε εσύ τι θα διαλεγες; (γιατι αν η διαφορα δεν είναι ουτε ενας βαθμος στο μονιτορ του mobo δεν ειναι μεγαλη για ΕΜΕΝΑ που δεν ασολουμε με overclocking μια και την υδροψυξη την έχω για υσηχια)επισης λέω γιατι θα βαλω παραφλου γιατι είναι παμφηνο δεν εχει μαμουνια και δεν εχεις διαφορα σε θερμοκρασιες (ναι αυτο είναι λιγο φλου μια και στηριζετε στο λογια πολλών ενω βαση της θεωριας που παρουσιαζεις θα επρεπε να γινετε το αντιθετο).ακομα είπα πως για εμενα είναι το καλυτερο και το τονισα δεν είπα τρεξτε να βαλετε παραφλου και πεταξτε τα νερα τα προσφετα κτλ.τώρα για την αγωγημοτητα δεν με ενδιαφερει διοτί μέσα στο pc δεν ύπαρχουν λαστιχα τα λαστιχα ξεκινουν εξω απο αύτο μέχρι εκει υπαρχει χαλκοσωληνας.τελος μου φανηκες λιγο εκνευρισμενος;γιατι;αν είναι ιδεα μου γραψε λαθος.εγω παντως σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.