Jump to content

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
καλό το παιχνίδι, για κανά-δυο βδομάδες...

άμα δεν ήταν τόσο απλοϊκό/γραμμικό/παιδικό θα έλεγε πολλά

Είναι μια χαρά για 1-2 ώρες τη μέρα, όχι παραπάνω.

14lvl πλέον.

Είχα full alchemy για το lvl μου, ε δε χρησιμοποιούσα potions. Απλά δεν υπήρχε λόγος. Δε μου τελείωνε τίποτα.

Με lockpick 0, dispelling 0, πάλι δεν έγινε και τίποτα, όλα τα άνοιγα με σχετική ευκολία.

Detect hidden; για 3 πόρτες και 5 hidden places με μέτρια loot; Αφού έχω άπειρο χρήμα.

Να πα να σφάξω ένα χωριό ολάκερο; Πάλι δεν έγινε τίποτα. Επιστρέφω μετά από λίγο και δε παίζει τίποτα.

Χρησιμοποιώ persuasion για να "αλλάξω" κάτι; Τι; Να κρατήσω ένα item και να μη παίξω μια επιπλέον μάχη; Πάλι τίποτα δεν έγινε.

Στα repairs έπρεπε λογικά να χάνω περιουσίες, αλλά δε συμβαινει αυτό. Οπότε γιατί να ανεβάσω blacksmith; Για να φτιάξω νέο gear; Αφού πάλι τους χώνω όλους.

Διαλόγους γιατί να διαβάσω και να διαλέξω τι θα πω; Αφού στο τέλος το χατήρι του παιχνιδιού θα γίνει.

Το παιχνίδι το άρχισα σαν sorcerer. Γιατί να το ξαναρχίσω κάποια στιγμή πχ σαν melee class; Πάω στον fateweaver και μου μηδενίζει τα ΠΑΝΤΑ και γίνομαι ότι θέλω. Gear θα ξαναβρώ για πλάκα ούτως ή άλλως.

Αυτά μέχρι στιγμής και πάλι. Ο καμμένος βιετναμέζος farmer φίλος μου είναι ήδη lvl 30 και έχει φτιάξει αντικείμενα πιο epic και από τα περισσότερα drops του παιχνιδιού. Χαβαλέ έχουν εν τέλει μόνο οι μάχες μου λέει και γι αυτό παίζει.

Θα ξαναποστάρω όταν φτάσω lvl 25 πράγμα που δε θα αργήσει διότι αν αργούσε, πολύ απλά ο κάλτσουαλ γκέημερ θα βαριόταν και θα έλεγε στον κολλητό του να μη το πάρει το παιχνίδι καν.

Θα ξαναποστάρω όταν φτάσω lvl 25 πράγμα που δε θα αργήσει διότι αν αργούσε, πολύ απλά ο κάλτσουαλ γκέημερ θα βαριόταν και θα έλεγε στον κολλητό του να μη το πάρει το παιχνίδι καν.

LOL

d8dad7cb-15cf-4452-91f8-d48dd0e21d38.jpg

Λεπον.

Τελικα το community δεν σταματαει να εκπλησει.

Το FXAA mod του SKYRIM το θυμαστε?

Ε δουλευει και για δαυτο με θαυμαστα αποτελεσματα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nLp310gDyVE]Kingdoms of Amalur 1080 FXAA Graphics Mod Comparison - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Jxm7biZ-xFg]Kingdoms of Amalur - Fxaa Injector super realistic and vivid image config - YouTube[/ame]

Και ομως ετσι νόμιζα αλλα τίποτα.αντεγραψα όλο τον φάκελο και τον πέρασα σε άλλο υπολογιστή για να συνεχίσω απο εκει που είμαι αλλα τίποτα....

Αυτό είναι 100%. Σήμερα χρειάστηκε να μεταφέρω το game σε ένα άλλο pc.

Αυτό που έκανα είναι, αφού πέρασα το game, να κάνω save με τη μία ώστε

να δημιουργηθεί ο φάκελος που μπαίνουν τα saves. Μετά έσβησα ότι είχε

μέσα ο φάκελος και πέταξα μέσα όλα τα αρχεία από τον παλιό φάκελο.

Αυτό είναι 100%. Σήμερα χρειάστηκε να μεταφέρω το game σε ένα άλλο pc.

Αυτό που έκανα είναι, αφού πέρασα το game, να κάνω save με τη μία ώστε

να δημιουργηθεί ο φάκελος που μπαίνουν τα saves. Μετά έσβησα ότι είχε

μέσα ο φάκελος και πέταξα μέσα όλα τα αρχεία από τον παλιό φάκελο.

Αυτο σου λέω και εγω δεν μου έχει δημιουργήσει φάκελο save στα έγγραφα my games reckoning και δεν ξέρω που τα παει αλλα κανει save και παίζω κανονικα.σε τρεις Υπολογιστες το έχω εγκαταστήσει αλλα τίποτα....καμια ιδέα;

level 27 (ουπς ξεχάστηκα λίγο)

Το παιχνίδι τι είναι εν τέλει. Ένα όμορφο, ρηχό κατασκεύασμα, με ΠΟΛΥ πράμα μέσα, ότι πρέπει για να το ανοίγεις με ευχαρίστηση κάθε μέρα και να παίζεις για 2-3 ώρες μέχρι να βαρεθείς με ομαλό τρόπο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κοπανήσεις το πληκτρολόγιο από το νεύρα σου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσεις και κυρίαρχος του σύμπαντος επειδή νίκησες το τάδε boss.

Ένας ασφαλής και ευχάριστος τρόπος να περάσεις την ώρα σου είναι για μένα.

Στα 50 ευρώ δε θα το σύστηνα, δε τα αξίζει. Στα 20 ευρώ πιστεύω θα το είχαν πάρει όλοι.

• 2 weeks later...
To Kingdoms of Amalur: Reckoning είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς μέχρι τώρα, με τον εκπληκτικό κόσμο του να κλέβει την παράσταση. Σύντομα αυτός ο κόσμος θα επεκταθεί με το πρώτο DLC του παιχνιδιού. Το The Legend of Dead Kel DLC σας ταξιδεύει στο μυστηριώδες νησί Gallows End, όπου σας περιμένουν μεταξύ άλλων νέα quests, χαρακτήρες, εχθροί, όπλα, μπουντρούμια, αντικείμενα και σπίτια, καθώς και 15% επιπλέον έκταση για εξερεύνηση. Όχι κι άσχημα. Το The Legend of Dead Kel αναμένεται στις 20 Μαρτίου για το Kingdoms of Amalur: Reckoning. Θα τσιμπήσετε;

Tαξίδεψτε στο Gallows End με το πρώτο DLC του Kingdoms of Amalur: Reckoning | Game 2.0

• 2 weeks later...

To παράτησα πριν το τερματίσω. Δεν άντεξα. Η βαρεμάρα κατέβαλε τον ταλαιπωρημένο νου μου.

Η πρώτη ήπειρος μου άρεσε πάρα πολύ, η δεύτερη καμία επαφή. Απλά πας από τη μια περιοχή στην άλλη. Ξαναγυρνάω στο αρχικό κράξιμο. Ρηχό ρηχό ρηχό, α και χωρίς βάθος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.