Jump to content

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Nephiλiμ

Recommended Posts

Όπως περιμέναμε, η ΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer και τις πρώτες εικόνες του φρεσκοανακοινωμένου RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning. Το παιχνίδι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και όμορφο και με τους ανθρώπους που έχουν συμμετοχή στην ανάπτυξη και στον σχεδιασμό του (R. A. Salvatore, Todd McFarlane, Ken Rolston), έχουμε πολλούς λόγους να αισιοδοξούμε. Δείτε το βίντεο παρακάτω και τις εικόνες στο ολοκαίνουριο site του τίτλου εδώ. Το Kingdoms of Amalur: Reckoning αναμένεται το 2011 για Xbox 360, PS3 και PC.

sauce:game20.gr

trailer

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=24h9lYdeqEc]YouTube - Kingdoms of Amalur: Reckoning Trailer[/ame]

• 1 year later...
  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

Windows XP with Service Pack 3

Windows Vista with Service Pack 2

Windows 7 with Service Pack 1

CPU:

Intel Core2 Duo (or equivalent) running at 2.2GHz or greater

AMD Athlon 64 X2 5000+ (or equivalent) running at 2.6GHz or greater

RAM:

At least 1 GB for Windows XP

At least 2 GB for Windows Vista and Windows 7

Disc Drive:

CD/DVD ROM drive (required for installation only), 8x or faster CD/DVD drive

Hard Drive:

At least 10.5 GB of free space

Video Adapter:

NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB or better

ATI Radeon HD3650 512MB or better

Supporting Pixel Shader 3.0

Minimum Resolution Supported is 1280×720

DirectX:

9.0c Compatible

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS

Windows XP with Service Pack 3

Windows Vista with Service Pack 2

Windows 7 with Service Pack 1

CPU:

Intel Core 2 Quad (or equivalent) running at 2.4GHz or greater

AMD Phenom X4 (or equivalent) running at 2.6GHz or greater

RAM:

At least 3 GB for Windows XP

At least 4 GB for Windows Vista and Windows 7

Disc Drive:

CD/DVD ROM drive (required for installation only), 8x or faster CD/DVD drive

Hard Drive:

At least 10.5 GB of free space

Video Adapter:

NVIDIA GeForce GTX260 1GB RAM or better

ATI Radeon HD4850 1GB RAM or better

Supporting Pixel Shader 3.0

DirectX:

9.0c Compatible

You will also need an internet connection for product activation/registration.

10 Φλεβαρη βγαινει!

• 4 weeks later...

Ποιο demo του steam μου λες τώρα. Το παιχνίδι δεν αξίζει τα 50 του ευρά. Όπως και η πλειοψηφία των σημερινών παιχνίδιων. Προς το παρόν το έχω σε "beta" αλλά αν πέσει στα 30 ευρώ το παίρνω.

Έχει πάρει από πολλά και διάφορα RPG και όλα δένονται σε ένα κλασσικό fantasy wrap με χαβαλετζίδικα γραφικά.

Side Quests μέχρι στιγμής μπόλικα και διασκεδαστικά μπορώ να πω αλλά έχω το προαίσθημα ότι από ένα σημείο και μετά θα καταλήξουν βαρετά.

"Professions" αν μπορούμε να το πούμε έτσι δείχνουν ενδιαφέρον κυρίως γιατί ανακαλύπτεις μόνος σου τα recipees.

Skills κλπ μοιάζουν πολύ σε WoW, αν και το σύστημα τους είναι ελάχιστα διαφοροποιημένο.

Με inventory δε θα καταστραφείτε σε στυλ skyrim που πρέπει να κάνεις τον delivera κάθε τρεις και λίγο μιας και το αρχικό backpack είναι αρκετά μεγάλο.

Διάλογοι μπόλικοι, αν γουστάρετε lore θα το βρείτε, αλλά και πάλι έχω την εντύπωση ότι θα καταλήξει βαρετό στο τέλος.

Μπορείτε να μπαίνετε στα χωριά και να σφάζετε κόσμο επιστρέφοντας μετά από ένα χρονικό διάστημα με όλους τους NPCs αναστημένους και χωρίς κανείς να θυμάται τίποτα. Reputation κλπ δεν έχει, όπως και μέχρι στιγμής (8 ώρες gameplay) φαίνεται ότι οι επιλογές στους διαλόγους δεν έχουν περεταίρω επίδραση στο σενάριο του παιχνιδιού πέρα από το ίδιο το quest.

Αντικείμενα πέφτουν ακατάπαυστα, το grind είναι εύκολο και δίνεται δυνατότητα fast travel για πούλημα.

Σύστημα μάχης μου άρεσε πολύ, ειδικά το ότι σε "κλειδώνει" σε μια περιοχή με αντιπάλους έτσι ώστε δύσκολα να χάνεις τον ειρμό και γενικά να το απολαμβάνεις.

Θα επιστρέψω και με άλλα σχόλια γενικά, αλλά μέχρι στιγμής έχω να πω ότι το παιχνίδι είναι σαν να έχεις βάλει WoW και Εlder Scrolls μαζί, κόβοντας "κακά" (για τον casual gamer) στοιχεία και διατηρώντας κάποια άλλα καλά. Προσπάθησαν δηλαδή να κάνουν κάτι failproof και μέχρι στιγμής (ξαναλέω δεν έχω παίξει αρκετά) φαίνεται να το καταφέρνουν.

Το σκεφτομουν να κανω θεμα αλλα λεω θα κανει ο Nephiλiμ:dance3:

Anyway απο το demo που επαιξα το game δεν φαινετε ασχημο...

αλλα να μην το πω κονσολαδικο, να το πω action rpg που δινει μεγαλυτερη βαρυτητα στο action παρα στο rpg, και εξηγουμε...

Οσο αφορα το συστημα μαχης, τον σχεδιασμο, τα εφε ειναι πολυ προσεγμενο κ πονταρει σε αυτα. Με ψαρωτικα slow motion execution moves, slow motion time αλά max payne υπερμεγεθη χατζαρια, staffs με φωτιδια κ τεραστιες σφυρουκλες και shiny armors που ακομα τα lvl 1 items φαινονται σαν legendary που κανουν γενικα το Combat πολυ fun to play. Γραφικα wow-ιδες αλλα αρκετα εντυπωσιακα (για Rpg τουλαχιστον)

Τωρα οσο αφορα τα Rpg στοιχεια εχει πολυ customisation, upgrades, items και skill trees. Το story τελειως τυπικο (τουλαχιστον στην αρχη) κ οι διαλογοι μπολικοι. Τα quest ειναι πηγαινε εκει, κανε αυτο, τελος. Ο κοσμος αν κ μεγαλος και στην ουσια open, σου δινει την αισθηση του γραμμικου καμια σχεση με την χαρα των bethesda rpgs παω οπου γουσταρω, εξερευνω κ κανω τα quest με οποιο τροπο νομιζω.Εδω επιπτωσεις για τα οσα κανεις δεν υπαρχουν, μεχρι κ οι npc που σκοτωνεις σηκωνονται (LOL) κ γενικα οι πραξεις σου οσο αφορα τους npc ειναι περιορισμενες .

Γενικως ενα εντελως casual action rpg (οπως ειπε κ ο προλαλησαντας) σαν fable με Elder scrolls ενα πραγμα που αν και πολυ εντυπωσιακο στην αρχη μαλλον θα κατανταει βαρετο καθως ειναι κ τεραστιο απο οτι διαβασα.

Άμα οι πράξεις του παίχτη δεν επηρεάζουν καθόλου την πορεία του παιχνιδιού τι σόι RPG είναι, Rpg's=Choices and consequences.

Tα ίδια σκ@τα και το Skyrim καμία αλληλεπίδραση ο κόσμος του, ακόμα και αν έχεις σώσει τον κόσμο σαν dragonborn ακόμα και αν έχεις ανέβει σε κάθε guild δεν παίζει κανέναν ρόλο στο παιχνίδι, ακόμα criminal scamp σε αποκαλούν οι φρουροί. Αυτά τα παιχνίδια δεν θα έπρεπε να μπερδεύονται με τα πραγματικά RPG στιλ Witcher/risen/dragon age Origins eg επειδή έχουν leveling και stats, είναι απλά action παιχνίδια, γιατί με το ίδιο σκεπτικό ακόμα και τα ποδοσφαιράκια και τα GTA που έχουν stats και leveling θα έπρεπε να λέγονται RPG's.

Το κακό είναι οτι όλο και περισσότερα ίδιου στιλ παιχνίδια κατακλύζουν την αγορά και πάνε να νοθεύσουν το είδος role playing, με αποτέλεσμα η νέα γενιά παίζοντας τέτοια παιχνίδια να νομίζει οτι παίζει RPG's σαν τον φίλο μου τον Petrossortep.

Θα το ρίξω μια ματιά με την πρώτη ευκαιρία by the way.:T:

και στο mass effect οι πραξεις σου επηρεαζουν την πορεια του παιχνιδιου αλλα ειναι πολυ πιο action απο το skyrim πχ...

Εγω πιστευω ειναι γενικα ενα συνολο πραγματων που κανουν το rpg στοιχειο πιο εντονο. Τωρα καθε παιχνιδι εχει το υφος του , δεν χρειαζετε να ειναι καμμενο D&D turn based για να εχει ενδιαφερον.

Παίζω στο normal, lvl 12 πλέον, με farming του στυλ "ότι βρεθεί στο δρόμο για το quest" έχω μαζέψει 140,000 gold και δε ξέρω τι να τα κάνω.

Τα drops από την άλλη είναι χυδαιοδώς πολλά, φορτηγά ολόκληρα μαζεύεις.

All hail Kingdoms of Amaloot!

Παίζω στο normal, lvl 12 πλέον, με farming του στυλ "ότι βρεθεί στο δρόμο για το quest" έχω μαζέψει 140,000 gold και δε ξέρω τι να τα κάνω.

Τα drops από την άλλη είναι χυδαιοδώς πολλά, φορτηγά ολόκληρα μαζεύεις.

All hail Kingdoms of Amaloot!

ναι νομίζω ότι σύντομα θα γίνει κουραστικό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.