Jump to content

Alien Breed : Impact

Athanasios2104

Recommended Posts

Εξαφορμής της είδησης να αναφέρω και το Alien Breed Impact που μοιάζει αρκετά με το Alien Swam, με τη διαφορά ότι δεν είναι free (άλλα μόνο ~17e). Υποστηρίζει επίσης coop για 2 παίχτες. Το είχα "ξεχάσει" όταν βγήκε λόγω εξεταστικής, άλλα νομίζω ήρθε η ώρα να πέσουν μερικά ζουζουνο-κεφάλια :triniti: . Double thanks στον Commander :T:.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DmJL8uztqWo&feature=player_embedded]YouTube - Alien Breed: Impact - Buy Now for PC from Steam, Coming Soon on PlayStationΒ

Εξαφορμής της είδησης να αναφέρω και το Alien Breed Impact που μοιάζει αρκετά με το Alien Swam, με τη διαφορά ότι δεν είναι free (άλλα μόνο ~17e). Υποστηρίζει επίσης coop για 2 παίχτες. Το είχα "ξεχάσει" όταν βγήκε λόγω εξεταστικής, άλλα νομίζω ήρθε η ώρα να πέσουν μερικά ζουζουνο-κεφάλια :triniti: . Double thanks στον Commander :T:.

...σαν τον υποφαινόμενο :whistle2:

Πριν αρχίστε τα γιαούρτια, περιμένω το Black Mesa mod για να τα παίξω (έχω ένα "μικρό" κόλλημα με τα γραφικά, το ξέρω :tomato: )

11,25€ η μια κοπια

16,87€ οι δυο

Δεν ειναι και λιγα.

Οπως και να χει...Παρομοιο στυλ αλλα το τσαμπα πραμα ειναι παντα το καλυτερο

ΝΤΡΟΠΗ που περιμενεις το Black Mesa MOD.

Παιξε το μια χωρις αυτο και μια οταν βγει.

11,25€ η μια κοπια

16,87€ οι δυο

Δεν ειναι και λιγα.

Οπως και να χει...Παρομοιο στυλ αλλα το τσαμπα πραμα ειναι παντα το καλυτερο

ε κάλα 11e δεν τα λές και πολλά... 11 φραπέδες από Everest είναι.

Πάντως όσο γνωρίζω το Breed Impact είναι "συνέχεια" ενός κλασσικού ζουζουνο-killer, του Alien Shooter. Για αυτό έχει και άλλη "βαρύτητα" (λέμε τώρα).

Εγώ πάντως θα τα τιμήσω και τα δύο :dirol:

[offtopic]

ΝΤΡΟΠΗ που περιμενεις το Black Mesa MOD.

Παιξε το μια χωρις αυτο και μια οταν βγει.

ΝΤΕΝ μπορώ σου λέω, τα παλιά γραφικά χτυπάνε ένα μέρος του εκλεπτισμένου νευρικού μου συστήματος :D. Το ΜΟΝΟ παιχνίδι που ξανα-έπαιξα με αρχαία γραφικά (αν και του HF δεν τα λες αρχαία) ήταν το StarCraft... και πάλι δεν μπόρεσα να τελειώσω το BroodWars. Ίσως ξαναπροσπαθήσω τώρα που έρχεται το 2...

Τέσπα, ευτυχώς πάντως που για το HF2 βγήκε ήδη graphics mod, οπότε είμαι καλυμμένος για αυτό.

Άλλα και πάλι δεν μπορώ να παίζω το 2ο μέρος ενός παιχνιδιού και μετά το 1ο :hehe:

[/offtopic]

Alien shooter απτις πιο fail αγορες που εχω κανει ευτυχως το ειχε μονο 2μιση ευρω αν θυμαμαι καλα, ουτε το shadowgrounds μου αρεσε ιδαιτερα, τουλαχιστον στην περιπτωση του swarm δεν θα ταιριαξει η ατακα " τα λεφτα μας πισω !! " :p neph ετοιμασου για κανενα γαμηλιο τραπεζι καλυτερα, οι φιλοι μου δυσκολευονται να την δουν με καλο ματι ( εμ βεβαια εχουν κανει πλυση εγκεφαλου στο μαρτζαφλαρι σου τα περιοδικα και οι τηλεορασεις αυτα παθαινεις :p ) και μπορει να χρειαστω κουμπαρο :p

το τσαμπα ειναι καλυτερο.

ασε που το alien breed ειναι μεχρι 2 players

ναι, άλλα το Breed έχει και SP Campaign. Δεν λέω περισσότερα, κατεβάστε το Swarm και θα δείτε τι εννοώ.

Τέλος και το Breed Impact (στο Normal) :D

Σε γενικές γραμμές τα 11e τα άξιζε, το SP είχε μόνο 5 πίστες όμως (αν και αρκετά μεγάλες, περίπου 1+ ώρα η κάθεμία). Τρία μειονεκτήματα που εντόπισα:

1) στην διάρκεια των πιστών δεν υπήρχε voice acting από τους NPCs και την MIA (μία γυναίκα - ρομπότ που σε καθοδηγεί) ενώ υπήρχε κανονικά στις ενδιάμεσες σκηνές

2) στην τελευταία πίστα ενώ πάς στο τέρμα και βλέπεις έναν τεράστιο εξωγήινο και περιμένες να ρίξεις το μολύβι, σου πετάει μήνυμα "Breed Impact 2 is coming" :nada:

Από ότι είδα στα forums όντως δουλεύουν σε BI2 (το 1 βγήκε 3 Ιουνίου), άλλα όπως και να'χει πρώτη φορά βλέπω τόσο ξεκάθαρο "υπονοούμενο" (μάλλον ανακοίνωση) για sequel!

3) Στο Normal δεν έχεις πρόβλημα με το ammo σε καμία πίστα & αν παίξεις προσεκτικά ούτε και με το health point. Γεγονός που αφαιρεί από το στοιχείο της επιβίωσης. Συνιστώ να παίξετε κατευθείαν σε Insane.

Αυτά λοιπόν, τώρα πάμε στα γνωστά zerlings :D

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.