FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2010 Μια βοηθεια ρε παιδια και απο εδω....στα καλα καθουμενα εκει που δουλευει, παγωνει το πληκτρολογιο και το ποντικι, δεν ανταποκρινεται καθολου και μετα απο λιγο χανεται και η εικονα. Αποτελεσμα να χρειαστει επανεκιννηση απο το μαγικο κουμπακι.-το πισι δεν ειναι κλοκαρισμενο-το πισι δεν ειναι ζεστο-πληκτρολογιο εχω το G15 και πανω σ αυτο ειναι και ο δεκτης του MX RevolutionΠου μπορει να οφειλεται;Που μπορω να δω αν κραταει καποιο ερρορ το πισι?Ευχαριστω, Φανης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Ιούλιος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Σε εμένα βραχυκύκλωνε κάπου η μητρική(ήταν φρεσκοστημένο μηχάνημα).Το έλυσα και το ξαναέστησα από την αρχή και λύθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 23, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 To εχω απο τον Οκτωβρη και το κανει τον τελευταιο μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 23, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 δοκιμασε να βαλεις χειροκινητα το ρευμα στο vtt/qpi.εμενα αυτο φταιει παντα στα freezαρισματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 μπορεις λιγο να μου εξηγησεις γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 μεσα στο bios της μητρικης υπαρχει μια επιλογη που λεγεται qpi/vtt voltage.πηγαινε εκει και δωσε χειροκινητα ρευμα 1.3 και δες αμα λυνονται τα προβληματα.αμα οχι δοκιμασε μεχρι 1.35 γιατι εχεις και σφιχτα timings στις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 25, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Σ ευχαριστω πολυ! Εμενα ειχε qpi/ram voltage και το πηγα στα 1.325 περιπου....Θα περιμενω να δω αν το ξανακανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 δωσε 1.3 καλυτερα και αμα το ξανακανει βαλτω στο 1.325 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.