Jump to content

gtx 295 high temps

sayan2

Recommended Posts

Δεν δοκιμαζεις κανα occt ή furmark. Σε αυτα εμένα χτυπησε μεχρι 126!!! αλλα δουλευε για 20 λεπτα μια χαρα. μετα το κλεισα εγω . ακου 126. βασικα ειναι τι ρευμα τραβα . σε occt τραβαει το max. σε οποιο παιχνιδι και να χω βαλει πανω απο 95 δεν εχει παει. και το πηρα χαμπαρι με το everest. κοιταξα τα ρευματα και στα παιχνιδια τραβαγε πολυ πιο λιγο. επισης κάθε παιχνιδι ειχε και διαφορα. αλλα πιο λιγο αλλα λιγοτερο. δυστυχως ειναι καλη καρτα αλλα οχι με τον στοκ ανεμιστηρα. δεν επρεπε ποτε να βγει με αεροψυξη κατα τη γνωμη μου. της πεταξα μια υδροψυξη και ησυχασα.

Δεν δοκιμαζεις κανα occt ή furmark. Σε αυτα εμένα χτυπησε μεχρι 126!!! αλλα δουλευε για 20 λεπτα μια χαρα. μετα το κλεισα εγω . ακου 126. βασικα ειναι τι ρευμα τραβα . σε occt τραβαει το max. σε οποιο παιχνιδι και να χω βαλει πανω απο 95 δεν εχει παει. και το πηρα χαμπαρι με το everest. κοιταξα τα ρευματα και στα παιχνιδια τραβαγε πολυ πιο λιγο. επισης κάθε παιχνιδι ειχε και διαφορα. αλλα πιο λιγο αλλα λιγοτερο. δυστυχως ειναι καλη καρτα αλλα οχι με τον στοκ ανεμιστηρα. δεν επρεπε ποτε να βγει με αεροψυξη κατα τη γνωμη μου. της πεταξα μια υδροψυξη και ησυχασα.

Εξαρταται πιο revision εχεις.Single pcb εδω με 40 λεπτα furmark 88 η πρωτη και 83 η δευτερη σε MH κλιματιζομενο χωρο.Μεχρι τους 126 εχουμε 40 βαθμους διαφορα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.