Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2010 Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να κατεβάσουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Απο το site της ASUS?Softpedia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιούλιος 23, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Δυστυχώς στο site δεν έχει .Έχει μονο patch για το red alert 3 και αναβάθμιση για τον audio driver .Στο softpedia δεν έχω κοιτάξει . Επίσης τα ακουστικά δεν ακούγονται καθόλου από την έξοδο για αυτά . Ακούγονται μόνο από τις εξόδους rca μέσω αντάπτορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιούλιος 23, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Στο asus control panel, αλλαξε το Analog Out απο 2 speakers στο Headphone, για τα ακουστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyler7 Ιούλιος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 Για media player μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πολύ καλό και δωρεάν foobar. http://www.foobar2000.org/ Επίσης κατεβάζοντας drivers από το site, υπάρχει υποστήριξη για bit-perfect σε ASIO. Σε απλά ελληνικά: Καλύτερη ποιότητα. Κάτι που πρέπει να σε ενδιαφέρει από την στιγμή που διέθεσες τόσα χρήματα για κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 δεν κατάλαβα τι εννοείς, δηλ θες ένα ξεχωριστό media player πχ από το windows media pleyer/winamp κλπ? Στο asus control panel, αλλαξε το Analog Out απο 2 speakers στο Headphone, για τα ακουστικα. σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιούλιος 24, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 Στο σιτε της ασους δεν μου βγάζει επιλογή για να κατεβάσω το audio center . Στο μανουαλ έλεγε οτι μετά την εγκατάσταση πρέπει να είστε ικανοί να δεις το εικονίδιο του εχε του audio center sto quick launch .Αλλά δεν υπήρχε τίποτα . Στη creative είχε μέσα το mediasource μέσω του οποίου οι επιλογές ήχου και η ποιότητα και η ένταση ήταν πιο δυνατά μάλλον λόγω των οδηγών . @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 24, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 θες να σε ανεβάσω το Xonar Audio Center "Essence STX" ?πάντως εγώ το cd δεν το δούλεψα ποτέ, οτι κατέβασα(drivers/center) τα κατέβασα από το site που είναι αυτά τα 2 μαζίεπίσης τι windows έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιούλιος 24, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 xp 32 bit . Στους drivers περιλαμβάνεται το audio center? Κατεβασέ το μου . Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 24, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 xp 32 bit . Στους drivers περιλαμβάνεται το audio center? Κατεβασέ το μου . Σε ευχαριστώ.http://support.asus.com/download/download_item_mkt.aspx?slanguage=en-us&model=Xonar%20Essence%20STXκαι το audio center γίνεται εγκατάσταση στην ακόλουθη διεύθυνσηC:\Program Files\ASUS Xonar Essence STX Audio\Customapp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιούλιος 24, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 Τώρα που μου το είπες το ξαναέκανα εγκατάσταση και δουλεύουν όλα καλά . Και μου εμφανίζει στο ολλ προγραμς και το audio center . Σ ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.