Jump to content

Αγορά της asus sonar esssence . Δεν έχει media player στο CD εγκατάστασης.

Γεώργιος

Recommended Posts

Δυστυχώς στο site δεν έχει .Έχει μονο patch για το red alert 3 και αναβάθμιση για τον audio driver .Στο soft

pedia δεν έχω κοιτάξει . Επίσης τα ακουστικά δεν ακούγονται καθόλου από την έξοδο για αυτά . Ακούγονται μόνο από τις εξόδους rca μέσω αντάπτορα.

Για media player μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πολύ καλό και δωρεάν foobar.

http://www.foobar2000.org/

Επίσης κατεβάζοντας drivers από το site, υπάρχει υποστήριξη για bit-perfect σε ASIO.

Σε απλά ελληνικά: Καλύτερη ποιότητα. Κάτι που πρέπει να σε ενδιαφέρει από την στιγμή που διέθεσες τόσα χρήματα για κάρτα. :)

δεν κατάλαβα τι εννοείς, δηλ θες ένα ξεχωριστό media player πχ από το windows media pleyer/winamp κλπ?

Στο asus control panel, αλλαξε το Analog Out απο 2 speakers στο Headphone, για τα ακουστικα.

σωστά

post-391-1416074544,7928_thumb.jpg

Στο σιτε της ασους δεν μου βγάζει επιλογή για να κατεβάσω το audio center . Στο μανουαλ έλεγε οτι μετά την εγκατάσταση πρέπει να είστε ικανοί να δεις το εικονίδιο του εχε του audio center sto quick launch .Αλλά δεν υπήρχε τίποτα . Στη creative είχε μέσα το mediasource μέσω του οποίου οι επιλογές ήχου και η ποιότητα και η ένταση ήταν πιο δυνατά μάλλον λόγω των οδηγών .

@

xp 32 bit . Στους drivers περιλαμβάνεται το audio center? Κατεβασέ το μου . Σε ευχαριστώ.

http://support.asus.com/download/download_item_mkt.aspx?slanguage=en-us&model=Xonar%20Essence%20STX

και το audio center γίνεται εγκατάσταση στην ακόλουθη διεύθυνση

C:\Program Files\ASUS Xonar Essence STX Audio\Customapp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.