Jump to content

ATI vs NVIDIA

ArisG

Ποιά κάρτα έχετε?  

191 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

το τωρα ε ;

θελω να δω σε 3-4 χρονια που θα λες μουσεια τις 5870....

ασε μας ρε sebastian

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
το τωρα ε ;

θελω να δω σε 3-4 χρονια που θα λες μουσεια τις 5870....

ασε μας ρε sebastian

Ε ναι! χαλαρα!

gomar μουσειολογια πρεπει να σπουδασεις! Σου εχω τμημα στο leicester university απο τα καλυτερα :hehe:

επρεπε να δεις τι θα γινοταν οταν βγηκε η 8800gtx

anyway , με το καλυτερο πας , αν το καλυτερο λεγεται ati matrox h nvidia , με αυτην θα πας

Eτσι ακριβως! Απο τις καλυτερες καρτες που ειχα ηταν η 8800gtx.

δηλαδή εγώ με τις 260sli τι είμαι λ@λ@κας....:haha::haha:

γιατί να είσαι λ@λ@κας???μια χαρά καρτούλες είναι.

πλάκα κάνω :sarcastic: αν μπορούσα να τις άλλαζα σε 295 θα το έκανα

χάνεις βέβαια στο dx11 αλλά γούστα είναι αυτά παιχνίδια θα παίζει έτσι

και αλλιώς :giveup:

ΑΤΙ vs NVIDIA : 71% - 29%

new (DX11) vs old : 55% - 45%

ATI DX11 vs NVIDIA DX11 : 47% - 8%

Cypress vs Fermi : 39% - 8%

1 στους 3 έχει πάρει 5800κάτι.

KOΛΑΣΗ τα αποτελέσματα ?

Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι αλλά είναι μικρό το δείγμα και όπως προαναφέρθηκε νομίζω μη αντιπροσωπευτικό της αγοράς...

Η αγορά έχει τόνους Intel GMA. Δεν μας αφορά. 160 informed users είναι καλό δείγμα. Τα δε ποσοστά είναι περίπου παρόμοια από την ώρα που περάσαμε τις 50-60 ψήφους.

2x4890 1gb... Καλος συνδυασμος ολα παιζονται τερμα το μονο μεινεκτημα ειναι η ελλειψη dx11 αλλα ακομα δεν με απασχολει!!!

2x 5970 Crossfire X

καλούτσικα πάει :innocent:

Tι μου θυμισες??? :hehe:

Mπα πουλα και παρε μια 5870 να δεις ταχυτητα εξαλλου παιζει το 99,99999% των games με ultra high specs...και αν δεν σου κανει με το ζορι θα σου το αποδειξω!!! :hehe:

Aυτο το setup το ειχα τον Νοεμβριο, ειχε καποια προβληματα αλλα απο τοτε θα πρεπει να εχει στρωσει αρκετα....θα γουσταρα να τις ειχα παλι μαζι μου! Αλλα ο ερωτας με το eyefinity με εκανε να τις δωσω...

5870 σε 47αρα τηλεόραση στα 1080p και δεν θέλω τίποτα , σύντομα μπαίνει και αυτή στο νεράκι (καλοκαίρι έχουμε να δροσίζετε) :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.