Jump to content

ATI vs NVIDIA

ArisG

Ποιά κάρτα έχετε?  

191 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδιά εγώ είχα μια ATI X1900 XTX 512 ... είχα πληρώσει τρελά λεφτά το '06 όταν βγήκε και μου κάηκε η ρουφιάνα πριν 2 μήνες και δεν ξέρω με ποια να την αντικαταστήσω... από την μία θέλω να δώσω λεφτά, από την άλλη, έχω υπολογίσει να πάρω pc με τους bulldozers για το '11 αλλά δεν νομίζω να αντέξω μέχρι τότε γιατί είχα αρχίσει να ασχολούμε με το UDK και η on-board δεν υποστηρίζει κάποια Physics.... όλα ***** δηλαδή

Ακομα δεν εχει ριξει ψηφο ο kbilly!!! Που χαθηκε, παλευει με τα blower και τις 470 καλοκαιριατικα!

Πριν μερικες μερες πιασαμε φωτια στο Σουνιο, ο spartan δεν φταιει γιατι τις εχουμε βαλει στο νερο! .....Ο kBILLY ειναι με αερααααα!

μεγάλο λάθος της nvidia που άργησε τόσο.. αν και νομίζω πως το thelab δεν είναι και το πιο σωστό δείγμα της αγοράς.. [όλοι είναι ενημερωμένοι μέσα από συζητήσεις και reviews την ίδια στιγμή που αν πας σε ένα μαγαζί θα βρεις πελάτες να συγκρίνουν κάρτες με βάση την μνήμη]

4870Χ2 και μάλιστα για πολύ καιρό ακόμα μιας και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα (πάντα και μόνο) on line games που παίζω .

Edit : Ψήφισαν 139 μέχρι στιγμής και πόσταραν μόνο 59 , οι υπερήφανοι με την σειρά 5χχχ έχουν τα περισσότερα ποστ ;)

Τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους...

επρεπε να δεις τι θα γινοταν οταν βγηκε η 8800gtx

anyway , με το καλυτερο πας , αν το καλυτερο λεγεται ati matrox h nvidia , με αυτην θα πας

επρεπε να δεις τι θα γινοταν οταν βγηκε η 8800gtx

anyway , με το καλυτερο πας , αν το καλυτερο λεγεται ati matrox h nvidia , με αυτην θα πας

Που να δεις οταν βγηκε το 9700 pro και 9800 pro...

Σημασια εχει το τωρα, τα παλια ειναι στα ΜΟΥΣΕΙΑ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.