mktheater Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2004 τι γινεται ρε παιδια εχω δοκιμασει τα παντα γιατι δε φευγει το γ....ο το fax αποτον υπολογιστη μου?το modem κανει κληση κανονικα ο παραληπτησ απαντα αλλα εκεινη τη στιγμη πεταει error και το fax δε φευγει ποτε.(χρησιμοποιω το προγραμμα fax των windows xp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Με ποιό πρόγραμμα αποστέλεις το FAX?Θες να κάνεις μια δοκιμή ?Προσπάθησε να στείλεις FAX σε εμένα ( για να εξακριβώσουμε ότι δεν φταίει το FAX στην άλλη άκρη της γραμμής ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mktheater Φεβρουάριος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 αυτο που δινουν τα windows.αν θελεισ στειλεμου το νουμερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Μήπως επειδή πας να στείλεις fax με το netmod? Απ' ότι ξέρω οι CAPI drivers δεν λειτουργούν στο netmod. Ή κάτι τέτοιο εν πάσει περιπτώση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mktheater Φεβρουάριος 25, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 ΕΝΤΞΕΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ billpeppas για τη προθυμια να με βοηθησεισ.Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ.απενεργοποιησα τουσ κανονεσ κλησεισ και ολα ρολο'ι'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.