Jump to content

Πρωτο ATI allmode driver package 64bit.

atiman

Recommended Posts

Εξηγω ακριβως τι κανει στην παρουσιαση.

Αυτη η εφαρμογη βασιζεται στο βασικο πακετο του official 10.6, δεν "καθεται" πανω σε οποιονδηποτε οδηγο (αν και σκεφτομαι να το κανω να γινεται).

Πριν την εγκατασταση μπορουμε να επιλεξουμε αν θα τον εγκαταστησουμε στην βασικη του μορφη με την ιδιοτητα του καταλληλου για παιγνιδια (performance) η για μετροπρογραμματα (speed).

Αφου επιλεξουμε, στο τελος της εγκαταστασης εχουμε εναν οδηγο που καλυπτει και τις τρεις οικογενεις DX σε λειτουργια OpenGL 4.0. *

Οι επιλογες που ακολουθουν μας επιτρεπουν να προσαρμοσουμε αποκλειστικα και μονον τον οδηγο στις αντιστοιχες, με την μεγιστη δυνατη για αυτην αποδοση του.

Το συνολο των συνδυασμων ειναι 9 για την προεπιλογη παιγνιδια και 9 για την προεπιλογη μετρησεις/σκορ.

* Αναστρεψιμος σ αυτην την μορφη δεν θα ειναι, μετα τις αλλαγες των επιλογων.

α μαλιστα ετσι εξηγειται, εγω δοκιμασα πανω στους beta 3 10.8, και δεν παρατηρησα καμια διαφορα, θα περιμενω νεωτερη εκδοση, φαινεται πολυ ενδιαφερον εφαρμογη, ευχαριστω για την απαντηση.

Οταν προσπαθω να ανεβασω τα ''ρολογακια'' απο το Overdrive του Ati Catalust,

η οθονη μου ξαφνικα χαλαει,( οταν τα ανεβαζω και παταω apply), γεμιζει με κουτακια πολλων χρωματων (!) και ο υπολογιστης μου κανει επανεκινιση..

Εχω παλαια οθονη( τις ''μεγαλες'' σε μακρος! καο οχι λεπτη) εαν φταιει και αυτο...

Και εχω την ΑΤΙ 5450 1GB.

Οταν προσπαθω να ανεβασω τα ''ρολογακια'' απο το Overdrive του Ati Catalust,

η οθονη μου ξαφνικα χαλαει,( οταν τα ανεβαζω και παταω apply), γεμιζει με κουτακια πολλων χρωματων (!) και ο υπολογιστης μου κανει επανεκινιση..

Εχω παλαια οθονη( τις ''μεγαλες'' σε μακρος! καο οχι λεπτη) εαν φταιει και αυτο...

Και εχω την ΑΤΙ 5450 1GB.

αυτα ειναι αρτιφακτς πολλων χρωματων, ειναι προφανεστατο, οτι η καρτα δεν αντεξε τον υπερσυγχρονισμο που τις εκανες...δοκιμασε αλλο πιο αξιοπιστο εργαλειο, που να ανεβαζει και το ρευμα στο πυρηνα, οπως το msi afterburner...

το εχω το msi afterburner. θα το δοκιμασω αμεσως. ευχαριστω!

πιστευεις οτι η καρτα μου επαθε τιποτα δηλαδη ?

οχι, δε νομιζω εχω φαει κι εγω τετοια, αρκει να εισαι σιγουρος οτι επανηλθε στα φυσιολογικα της ρολογια, και οτι επανηλθαν τα χρωματα στα φυσιολογικα επιπεδα, εννοω οτι δεν αφησε τιποτα κολληματακια πανω στην "οθονη"...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.