hyperion Αύγουστος 9, 2010 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 τι μπορει να μου προσφερει αυτη η εφαρμογη???οι αλλαγες ειναι αναστρεψιμες που θα κανει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 9, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Εξηγω ακριβως τι κανει στην παρουσιαση.Αυτη η εφαρμογη βασιζεται στο βασικο πακετο του official 10.6, δεν "καθεται" πανω σε οποιονδηποτε οδηγο (αν και σκεφτομαι να το κανω να γινεται).Πριν την εγκατασταση μπορουμε να επιλεξουμε αν θα τον εγκαταστησουμε στην βασικη του μορφη με την ιδιοτητα του καταλληλου για παιγνιδια (performance) η για μετροπρογραμματα (speed).Αφου επιλεξουμε, στο τελος της εγκαταστασης εχουμε εναν οδηγο που καλυπτει και τις τρεις οικογενεις DX σε λειτουργια OpenGL 4.0. *Οι επιλογες που ακολουθουν μας επιτρεπουν να προσαρμοσουμε αποκλειστικα και μονον τον οδηγο στις αντιστοιχες, με την μεγιστη δυνατη για αυτην αποδοση του.Το συνολο των συνδυασμων ειναι 9 για την προεπιλογη παιγνιδια και 9 για την προεπιλογη μετρησεις/σκορ.* Αναστρεψιμος σ αυτην την μορφη δεν θα ειναι, μετα τις αλλαγες των επιλογων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 10, 2010 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 α μαλιστα ετσι εξηγειται, εγω δοκιμασα πανω στους beta 3 10.8, και δεν παρατηρησα καμια διαφορα, θα περιμενω νεωτερη εκδοση, φαινεται πολυ ενδιαφερον εφαρμογη, ευχαριστω για την απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaraszn Αύγουστος 10, 2010 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Οταν προσπαθω να ανεβασω τα ''ρολογακια'' απο το Overdrive του Ati Catalust,η οθονη μου ξαφνικα χαλαει,( οταν τα ανεβαζω και παταω apply), γεμιζει με κουτακια πολλων χρωματων (!) και ο υπολογιστης μου κανει επανεκινιση..Εχω παλαια οθονη( τις ''μεγαλες'' σε μακρος! καο οχι λεπτη) εαν φταιει και αυτο...Και εχω την ΑΤΙ 5450 1GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 10, 2010 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Οταν προσπαθω να ανεβασω τα ''ρολογακια'' απο το Overdrive του Ati Catalust,η οθονη μου ξαφνικα χαλαει,( οταν τα ανεβαζω και παταω apply), γεμιζει με κουτακια πολλων χρωματων (!) και ο υπολογιστης μου κανει επανεκινιση..Εχω παλαια οθονη( τις ''μεγαλες'' σε μακρος! καο οχι λεπτη) εαν φταιει και αυτο...Και εχω την ΑΤΙ 5450 1GB.αυτα ειναι αρτιφακτς πολλων χρωματων, ειναι προφανεστατο, οτι η καρτα δεν αντεξε τον υπερσυγχρονισμο που τις εκανες...δοκιμασε αλλο πιο αξιοπιστο εργαλειο, που να ανεβαζει και το ρευμα στο πυρηνα, οπως το msi afterburner... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaraszn Αύγουστος 10, 2010 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 το εχω το msi afterburner. θα το δοκιμασω αμεσως. ευχαριστω!πιστευεις οτι η καρτα μου επαθε τιποτα δηλαδη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 10, 2010 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 το εχω το msi afterburner. θα το δοκιμασω αμεσως. ευχαριστω!πιστευεις οτι η καρτα μου επαθε τιποτα δηλαδη ?οχι, δε νομιζω εχω φαει κι εγω τετοια, αρκει να εισαι σιγουρος οτι επανηλθε στα φυσιολογικα της ρολογια, και οτι επανηλθαν τα χρωματα στα φυσιολογικα επιπεδα, εννοω οτι δεν αφησε τιποτα κολληματακια πανω στην "οθονη"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaraszn Αύγουστος 23, 2010 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 ''κολληματακια'' παραμενουν ακομη δυστηχως στην οθονη.... :giveup:Αtiman εαν γινετε περιμενω 32bit version.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 23, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Θα φτιαξω φιλε μου ενα νεο πακετο αλλα στην εκδοση 10.9.Θα περιλαμβανει και 32bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaraszn Αύγουστος 24, 2010 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Υπεροχα !!:T: Περιμενω νεοτερα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Σεπτέμβριος 18, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2010 Ερωτηση,,Θα ηταν χρησιμη για εσας η δημιουργια ενος παρομοιου driver, λιγο πιο εμπλουτισμενου, βασισμενου πανω στον 10.9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaraszn Σεπτέμβριος 18, 2010 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2010 Για εμενα , ναι θα ηταν αρκετα χρησιμη..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Σεπτέμβριος 18, 2010 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2010 Ναι είναι, είναι Must για όσους τρέχουν benchmarks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Σεπτέμβριος 19, 2010 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 @Ατιμαν τελικα θα φτιαχτει αυτος ο driver τωρα που μαζευτηκαμε να βγαλουμε κανα καλο σκορακι προτου βγει η σειρα 6χχχ και παω για Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Σεπτέμβριος 19, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 Θα φτιαχτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.