wesker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2010 Nα ρωτήσω κάτι παιδιά! Έχω ένα κουτί που έβαζε παλιά το Πλαίσιο στα Turbo-X συστήματά του και θέλω ένα καλλίτερο με καλλίτερο Airflow. Είδα αυτό. Τι λέει σαν κουτί; Το έχει κανεις;
wesker Ιούλιος 22, 2010 Author #3 Ιούλιος 22, 2010 Το ΗΑF 922 της Coolermaster είναι κοντά στα 100€. Δεν θέλω να ανέβω τόσο πολύ σε τιμή...
poly Ιούλιος 22, 2010 #4 Ιούλιος 22, 2010 Το έχω.:happy2: Οχι ακριβως το ίδιο δηλαδη, το αδερφακι του το 330. -Παλιό σχέδιο. -Λέπτη πλαινή λαμαρίνα που συντονιζει με σκληρους και οπτικα drive. -Ευαισθητα tool-free πιαστράκια, χαλάνε ευκολα, δεν πιανουν σταθερά. +Παίρνει Thermalright Ultra 120 Extreme +Παίρνει 5850 μαζί με δίσκο απο πίσω . +Δεν μαζευεί έυκολα σκόνη μέσα. +Αirflow καλό για την εποχή του, μαζευει ζέστη στο έπανω μέρος. Με δυο λόγια, έχει τις διαστασεις που πρέπει, δεν έχει συγχρονες ανέσεις, έχει αδυναμίες που ευτυχως διορθωνονται και τα λεφτα που θέλει είναι λίγα. Προσωπικά με το air flow είμαι κάλυμενος, άλλα δές αν σου κάνει.
wesker Ιούλιος 23, 2010 Author #6 Ιούλιος 23, 2010 Tώρα είδα οτι δεν παίρνει το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος.... Οπότε μια άλλη λύση είναι το Gladiator αλλά δεν με αρέσει σαν εμφάνιση....
MUL Ιούλιος 23, 2010 #7 Ιούλιος 23, 2010 το getitnow εχει αυτο που ειναι το προηγούμενο 690 στα 70..οχι και ασχημαΝομιζω επίσης οτι και αυτο αξίζει τα λεφτα του..
wesker Ιούλιος 23, 2010 Author #8 Ιούλιος 23, 2010 το getitnow εχει αυτο που ειναι το προηγούμενο 690 στα 70..οχι και ασχημαΝομιζω επίσης οτι και αυτο αξίζει τα λεφτα του..Το Silverstone δεν με ενθουσιασε σαν εμφάνιση ρε γμτ.... Μήπως είμαι πολύ απαιτητικός;
MUL Ιούλιος 23, 2010 #9 Ιούλιος 23, 2010 Το Silverstone δεν με ενθουσιασε σαν εμφάνιση ρε γμτ.... Μήπως είμαι πολύ απαιτητικός;Αν ηταν ολο μαυρο θα ηταν τελειο..σε καταλαβαίνω..κοιτα και αυτο
wesker Ιούλιος 23, 2010 Author #10 Ιούλιος 23, 2010 Αν ηταν ολο μαυρο θα ηταν τελειο..σε καταλαβαίνω..κοιτα και αυτοΜμμμμμμ αυτό μ'αρέσει. Μου φαίνεται πολύ βολικό που το πορτάκι του έχει μεντεσέδες. Και σε καλή τιμή και το τροφοδοτικό είναι κάτω...
wesker Ιούλιος 23, 2010 Author #13 Ιούλιος 23, 2010 παρε ενα haf , ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Πάμε πολύ ψηλά σε τιμή όμως...
cna Ιούλιος 23, 2010 #15 Ιούλιος 23, 2010 Δες και αυτό. Το έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν έχω βάλει όλους τους ανεμιστήρες (μόνο μπροστά-πλάι (1)-πίσω) και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν δύσκολα. Περιμένω τώρα να μου έρθει ένας 140mm να το βάλω πάνω για να βοηθήσει λίγο την yasya.
MUL Ιούλιος 23, 2010 #16 Ιούλιος 23, 2010 Μμμμμμμ αυτό μ'αρέσει. Μου φαίνεται πολύ βολικό που το πορτάκι του έχει μεντεσέδες. Και σε καλή τιμή και το τροφοδοτικό είναι κάτω... Το πορτάκι δεν εχει μεντεσεδες... απλα η φωτο ειναι ετσι
Dolly Ιούλιος 23, 2010 #17 Ιούλιος 23, 2010 σκέψου το σαν επένδυση και κάνε την υπέρβαση To αυτό... το καλό κουτί είναι σαν την καλή οθόνη, δεν το αλλάζεις συχνά.
Spyrus Ιούλιος 23, 2010 #18 Ιούλιος 23, 2010 Αν ηταν ολο μαυρο θα ηταν τελειο..σε καταλαβαίνω..κοιτα και αυτοΑλουμίνιο; Μάλλον λάθος.Αυτό είναι τέλειο για τα λεφτά του. Τίμια λύση και μπορείς να κάνεις ότι θες μπροστά με το cage.Τροφοδοτικό κάτω για θερμοκρασιές ...
johncsj Ιούλιος 23, 2010 #19 Ιούλιος 23, 2010 Να πω και εγώ τη γνώμη μου:Akasa Freedom X-OneΠολύ καλό κουτί, το έχω κι εγώ, όλο μαύρο ακόμα κι εσωτερικά, το τροφοδοτικό κάτω όπως το θες, κι οι τρύπες έτοιμες (3 συγκεκριμένα). Έχει μέσα τους 2 από τους 5 ανεμιστήρες που δέχεται (1 με άσπρο led 12άρη, κι έναν μαύρο απλό 14άρη από πάνω). Είναι πολύ "ήσυχο", και κρατάει το hw μου σε αρκετά μικρότερες θερμοκρασίες από το παλιό Tt Swing που είχα, και του είχα κάνει και ένα σωρό μετατροπές ενώ το freedom το έχω αφήσει ως έχει (προς το παρόν τουλάχιστον).2 μικρά "κατά": 1. Ο χώρος για το κρύψιμο των καλωδίων δεν είναι μεγάλος, και εγώ με πολύ προσπάθεια κατάφερα να τα κρύψω από την πίσω μεριά, με δικά μου δεματικά, γιατί αυτά που είχε μέσα "έπεσαν" λίγο μικρά.2. Ο πάνω ανεμιστήρας, δεν χωράει αν βάλεις μια αρκετά μεγάλη ψύχτρα (εκτός κι αν πας κατ' ευθείαν σε υδρόψυξη). Εγώ ας πούμε έχω μια παλία Tt BlueOrb Fx, και αναγκάστηκα να βγάλω τον πάνω ανεμιστήρα.Εδώ στο forum, έχουν κάνει ήδη ένα πολύ καλό review για το κουτί αυτό.Αυτά από εμένα... :flower:
wesker Ιούλιος 23, 2010 Author #20 Ιούλιος 23, 2010 Eίδα το HAF από κοντά σήμερα... Πολύ όμορφο αλλα και πάμε ψηλά σε τιμή. Από την άλλη δεν θέλω να πάρω κάτι και να το αλλάξω σε κανα χρόνο αφού δεν θα πάρω ούτε τα μισά. Σκέφτομαι να δώσω το κουτί που ήδη έχω και τον επεξεργαστή να ισοφαρίσω κάπως την αγορά επεξεργαστή και κουτιού. Το κουτί που έχω (βλ ποστ #1) και ο επεξεργαστής μου (Intel E6300@1.86) δεν θα πιάσουν κάνα 50€ λέτε;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.