Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2010 Γειά σας. Προσπαθώ να στήσω ένα τεχνολογικό blog σε joomla 1.5, το http://www.amatechnews.gr, αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Τα extra που έχω εγκαταστήσει και είναι ενεργοποιημένα είναι τα εξής: AllVideos (by JoomlaWorks), BIGSHOT Google Analytics , Editor - JCE 1.5.7.4, ARTIO JoomSEF. Αντιμετωπίζω λοιπόν 2 προβλήματα. 1ον όταν πατάω στον τίτλο του άρθρου μου πετα 404. 2ον όταν πατάω στο top menu τα sub menu μου πετά πάλι 404. Τα sub menus τα έχω ορίσει ώς Articles » Section / Blog σε ανάλογα sections. Το test article το έχω στο section "computer hardware"-> category "graphic cards". Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το πώς να λύσω αυτά τα προβλήματα? Υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με το JoomSEF άλλα δεν ξέρω πως να το λύσω. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Ιούλιος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Sorry για το :OT: αλλά επειδή ασχολούμαι και εγώ τελευταία με Joomla, κατεβάζεις από κάπου templates και αν ναι από που? Αυτό του site σου το πήρες έτοιμο ή το έφτιαξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιούλιος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Τα σχεδιάζω εγώ τα templates με το artisteer 2. Υπάρχουν και πολλά άλλα προγράμματα που μπορείς να σχεδιάσεις joomla templates, πχ το dreamweaver.Έχω βάλει αντί για 404 να σε πετάει στην αρχική σελίδα, αλλά το πρόβλημα υπάρχει... κάποια βοήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιούλιος 22, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 προβλημα λύθηκε (δεν ξέρω πως) Ο_ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.