Jump to content

Βοήθεια για αγορά pc :)

niaoy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα!! Θα ήθελα τη βοήθειά σας με το εξής:

Ψάχνω ένα pc για τον dad μου και η αλήθεια είναι πως χάθηκα λίγο με το τι θα ήταν καλό να επιλέξω για την περίπτωση του μιας και δεν το χω και πολύ με τα hardwarika. Το pc απευθύνεται σε ένα χρήστη απλών απαιτήσεων κυρίως για πράγματα καθημερινής χρήσης (βλ. λίγο internet, μουσική, ταινιούλες κανα έγγραφο τετοια πράγματα, άντε και κανά light παιχνiδάκι στα μεγάλα κέφια αν είμαι εγώ εκεί :D) το οποίο να πηγαίνει σφαίρα όπως το έθεσε κι αυτός :happy2:μιας και το χρέπι που έχει τα τελευταία δε θυμάμαι πόσα χρόνια απλά σέρνεται.

So μιλώντας για tower μονάχα (τα άλλα βρίσκονται) θα μπορούσε να διαθέσει κάπου στα 700 ευρώ προκειμένου να πάρει κάτι γρήγορο και αξιόπιστο που θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο για ένα καλό χρονικό διάστημα μιας και δε νομίζω να τον ξαναλλάξει άμεσα by far!! :D

Γενικά από e-shop θα γίνει η αγορά οπότε αν μπορούσατε να προτείνετε κάτι καλό από εκεί για την περίσταση θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώωωωω!!

Σε περιπτώσεις που αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι δεν ξέρουν από υπολογιστές σε βαθμό να μπορέσουν να ψάξουν, να ελέγξουν, και επιλέξουν ξεχωριστά κομμάτια προτείνω (όπως έκανα και εγώ στον δικό μου πατέρα) να παίρνετε κάποιο από τα έτοιμα Pc Που έχουν τα eshops (στο eshop η σειρά Innovator πχ) για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Προφανώς θα πληρώσετε λίγο πιο πολύ από το να παίρνετε τα κομμάτια ξεχωριστά αλλά θα έρθει συναρμολογημένο, με το λειτουργικό έτοιμο, και εγγύηση ώστε ότι χαλάσει να στο φτιάξουν.

Για κάποιον που ΔΕΝ ξέρει αυτά για μένα είναι ανεκτίμητα γιατί προσφέρουν piece of mind.

Εναλλακτικά σου λέμε κομμάτια αλλά μπαίνεις σε άλλα μονοπάτια μετά που όπως το βλέπω δεν χρειάζεται.

Δες στα λεφτά που θες τι συνθέσεις παίζουν, και ρώτα μετά απορίες για το «αν συνίσταται» για την δουλειά που το θέλεις.

My 2 cents.

Και εγω ειμαι υπερ της έτοιμης σύνθεσης αλλά προς Θεού όχι από eshop. Πλαίσιο και ας το πληρώσεις και 5% παραπάνω και εάν θέλεις τη συμβουλή μου μαζί με το PC να πάρεις και το extra support και 3 χρόνια onsite εγγύηση. Έτσι θα έχεις πραγματικά ήσυχο το κεφάλι σου ότι και να συμβεί με ένα τηλεφωνάκι έρχοναι και στο φτιάχνουν στο σπίτι σου.

Αυτό είναι Piece of Mind !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.