Jump to content

Σπασμενο καπακι μπαταριας σε Nikon D90

Recommended Posts

Καλησπερα σας, εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα: εσπασα το καπακι της μπαταριας της μηχανης και δεν μπορω να το βρω σαν αναταλλακτικο, ολοι με παραπεμπουν στην αντιπροσωπεια για service η οποια μου ζηταει 70€ για την επισκευη. Το ποσο το θεωρω γελοιοδως μεγαλο για ενα καπακι και ρωτω αν ξερετε εκτος ebay που μπορω να το βρω στην Ελλαδα. Σας ευχαριστω

Δυσκολο ισως να μην ειναι αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμη πιστωτικη αμεσα για τετοια δουλεια και δεν το εχω ξανακανει...Παντως ειναι ευκαιρια να παρω και ενα battery grip.

καποιον φιλο σου στην αρχη , αφου του δωσεις τα λεφτα και μετα αναλαμβανεις μονος σου...και εγω ημουν κοτα στην αρχη με αυτα αλλα αφου ξεκινησα πηρα φορα :p

Mιας και σας βρηκα ευκαιρους για battery grip τι προτεινετε? Eχω δει αρκετα στο ebay, ξερει κανεις ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με το Νικον? Αξιζει τα τοσα παραπανω του λεφτα ή παιρνω ενα ιμιτασιον και μια ακομα γνησια μπαταρια απο εδω και ξεμπερδευω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.