Jump to content

SSD : Πέφτουν οι τιμές ?

BStath

Recommended Posts

Είναι μέχρι να ξεκολλήσουν και οι τελευταίοι κολλημένοι "α θέλω να το πάρω από Ελλάδα" και να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να είναι όμηροι των Ελλήνων νονών της μπίζνας.

Crucial C300 64Gb SATA600, 355Mb/sec στα 143* ευρώ από την Crucial απευθείας:

http://www.crucial.com/eu/store/partspecs.aspx?imodule=CTFDDAC064MAG-1G1

Μποϋκοτάρετε τους τραμπουκόγυφτους...

*147 με ελληνικό ΦΠΑ

Κανω ενα up στο ποστ του chosena γιατι τοσα $ μου περισσευουν περιπου :hehe:

Αλλα βλεπω το ποστ απο 22-07 , μηπως παιζει κατι καλυτερο στα 150 πλεον ?

Αντε γιατι το raid-0- το εχω απο το 2005 εποχης dfi nf4 . :hehe:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
Αν και το ποστ αυτο δεν το εχω κανει στο συγκεκριμενο thread...

Οταν εχεις κατι καλυτερο απο τον OCZ, περιμενεις για ακομα καλυτερο...

Το καλύτερο ποιό είναι ?

Δές εδώ επιδόσεις http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-2-Series-50GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-OCZSSD2-2VTX50G.htm 275-285 Mbps read/write

Τωρα με αποστομωσες.... εντυπωσιαστηκα με τα νουμερα... :suicide:

Καποιος mod/admin ας σβησει τα ασχετα.

:OT:

Άσε την ειρωνία.Αν έχεις σκοπό να κάνεις εποικοδομητική συζήτηση κάνε, αλλίως τέτοιους είδους σχόλια του τύπου "ΕΓΩ τα ξέρω όλα άσχετοι" κάντα σε κανένα blog.

:OT:

Άσε την ειρωνία.Αν έχεις σκοπό να κάνεις εποικοδομητική συζήτηση κάνε, αλλίως τέτοιους είδους σχόλια του τύπου "ΕΓΩ τα ξέρω όλα άσχετοι" κάντα σε κανένα blog.

Πως να κανω εποικοδομητικη συζητηση οταν μου λες για τον OCZ και μου δειχνεις νουμερα marketing απο το Πλαισιο.

Διαβασε μερικα review ειδικα για τον 50αρη Vertex, δες τα νουμερα και μετα συζηταμε για το τι εχω και γιατι θα περιμενω το πρωτο 3μηνο του 2011 για να βγαλει η Intel τη νεα φουρνια με enterprise SSD's.

απο το site της ιδιας της ocz, η ορατη διαφορα ειναι τα 10k iops vs 50k, βεβαια στην πραξη αυτο δε νομιζω να εχει τοση διαφορα, κριτηριο βασικο ποσο φτηνοτερος ειναι ο agility 2 παντα, αν ειναι κανα 10-15ε τοτε θα πηγαινα για vertex 2 με κλειστα ματια.

Το θέμα είναι πως οι SSD είναι ακόμα κατ'απόλυτη τιμή ακριβοί. Παρά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην συνολική απόδοση του συστήματος, αν χρειάζεται για κάτι τέτοιο να δώσεις μίνιμουμ 150 ευρώ (αναφέρομαι στον Crucial το 64άρη, γιατί 40GB δεν είναι αρκετά πίστεύω) δεν σου βγαίνουν εύκολα από την τσέπη.. Άρα εξακολουθώ να τους θεωρώ ακόμα είδος πολυτελείας..

Όσο κι αν ζαχαρώνω έναν, με βλέπω να περιμένω μέχρι να βγουν οι 25nm με την ελπίδα να ρίξουν τις τιμές στους 64/80άρηδες έστω και στο 60-70% της τωρινής τους τιμής..

Αλήθεια, γιατί λέτε για Γενάρη-Μάρτη του 11; Στο διάγραμμα δείχνει και 25nm σκληρούς στο τελευταίο 3μηνο του 10. Δηλαδή Οκτώβρη-Δεκέμβρη.. Υπάρχει καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο; :happy2:

• 3 weeks later...

Δείτε αυτό : http://eshop.macsales.com/item/Other%20World%20Computing/SSDMX040/ 99$ τα 40GB (Sandforce)

attachment.php?attachmentid=40665&stc=1&d=1283364851

attachment.php?attachmentid=40666&stc=1&d=1283364886

Περι τα 20-25Ευρώ μεταφορικά με USPS.

2-3-4 τέτοιους για RAID0 και .... εκτοξευση !!

Σε πολλά reviews οι OWC έχουν βγεί καλύτεροι από τους OCZ & Corsair Sandforce SSDs

post-15337-1416074585,6802_thumb.png

post-15337-1416074585,8961_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.