Jump to content

Τι κέρδος θα έχω εαν...

Silender

Recommended Posts

Τι ουσιαστικό κέρδος θα έχω εαν αναβαθιστώ από Gigabyte Geforce GTX 260 896MB DDR3 σε Gigabyte Geforce 460 1GB DDR5 (GV-N460OC-1GI)

Φυσικά δεν εννοώ τις νέες τεχνολογίες που προσφέρει η νέα γενιά(DX11, 3D, tessalation, κλπ), αλλά για το τι θα κερδίσω παίζοντας παιχνίδια χωρίς DX11 και υποστήριξη tessalation(δλδ παιχνίδια περίπου 8-9 μήνες πίσω). :smoke:

Πόσο λιγότερο θα είναι το performance hit με την νέα κάρτα σε παιχνίδια(στο περίπου ρε παιδί).

Μιλάμε για ανάλυση 1680x1050.

Το υπόλοιπο σύστημα: AMD Athlon II X4 630, 4GB RAM DDR3 1333MHZ, Windows 7 64bit όλα default(δεν είμαι πολύ φίλος με το OC).:whistle2:

Ρωτάω διότι σε κανένα review δεν είδα σύγκριση της 260 με την 460 (που λίγο πολύ είναι ο αντικαταστάτης των 275/260). :cry:

λοιπόν? πείτε μου τη γνώμη σας, δεκτές όλες οι απόψεις :hug:

ΥΓ: Δεν με ενδιαφέρει η απόδοση στα benchmark.

Η διαφορά που θα δεις στα fps είναι πολύ μικρή σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσεις για την αναβάθμιση. Με βάση http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-radeon-hd-geforce-gtx,2676-7.html αλλά και http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-460-gf104-fermi,2684-14.html υπολογίζω ότι η διαφορά στα games στην ανάλυση που παίζεις θα είναι περίπου 10 fps υπέρ της 460

Κράτα τα λεφτά σου , πήγαινε διακοπές.... και απο Χριστούγεννα ξανα σκεψουτο (200 κατοστάρικα για 5 -10fps ..οχι , οχι , οχι)

Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα...

Thanks για τις απαντήσεις παδιά.:cool:

Koninchiwaa Πάστορα ^_^

To λοιπόν, ναι για το νετ καφέ είναι. :flag:

Μου έκατσε μια φάση κ πουλάω μαζικά αρκετα πράγματα σε κάποιο άλλο νετ,οπότε ουσιαστικα στην τιμή που θα δώσω το "παλιό μου hardware"(o Θεός α το κάνει παλιό.. τον Νοέμβριο αναβαθμίστηκα) θα πληρώσω σαν έξτρα το 30% της τιμής του νέου(όποιος δε κατάλαβε ας το ξαναδιαβάσει lol, είναι κ αργά έχουμε πιεί κ τα κρασάκια μας). :lazy:

το θέμα είναι οτι

1. έκανα πρόσφατα αναβάθμιση το νετ σε hardware το οποίο με καλύπτει 100% για την ώρα(Athlon II 630, 4GB 1333 DDR3, 22" monitor 1680x1050)

2. παίζω με winXP αυτή τη στιγμή κ με την αλλαγή πάω σε win7 :happy2:

3. βρέθηκε αγοραστής για συγκεκριμένα κομμάτια αλλά από όλα μου τα PC(25 στον αριθμό και σε πόλύ καλή τιμή). :whistle2:

4. Ναι δεν είναι η καλύτερη εποχή αλλά τώρα μου έκατσε. :boxed:

γιαυτό ρωτάω κιόλας.:smoke:

επίσης

ΥΓ: παίζει το πρωί με καθαρό το κεφάλι να ξαναγράψω γτ τώρα είμαι κάπως...:sorry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.