Jump to content

WIND vs OTE(Internet)

KwstasPsycho

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!

Η απορία μου είναι μια....

Ναι λοιπόν μένω Αρτέμιδα και οταν ήταν να βαλώ το ποθητό internet επέλεξα connex..Ο λόγος είναι ότι μόνο ο OTE έχει δίκτυο σε αυτήν την περιοχή και αν έπρεπε να επιλέξω μια άλλη εταιρεία θα ήταν πάνω απο το δίκτυο του ΟΤΕ..Έτσι αποφάσισα να βάλω κατευθείαν connex (Α, επίσης μπορούσα να βάλω μέγιστο εώς 2 γιατι οι γραμμές ήταν παλιές....

Χθες λοιπόν με παίρνει τηλέφωνο η WIND και μου λέει πως μόλις τελειώσε το δικό της δίκτυο στιν Αρτεμιδα και να αφήσουμε τον ΟΤΕ για να μεταφερθουμε εκεί...Η Ερώτηση μου ήταν τι μας προσφέρει...Και η απαντηση οτι μας έδινε ΟΤΕ και οχι 2σύνδεση αλλα 25..Της λέω μαλλον εννοείτε 24 άλλα οχι εννοούσε 25...Αποφασισα να το σκεφτώ γιατι και η τιμή ήταν αρκετα καλή...

Με τον ΟΤΕ πλήρωνω γύρω στα 50ευρώ τον μήνα με τηλεφωνο,ιντερνετ ενώ η WIND μου προσφερει τα ιδια με μεγαλυτερη συνδεση που με εντυπωσιασε στα 32ευρώ χωρις πάγιο ΟΤΕ γιατί ειναι δικό της το δίκτυο..

Αυτό που θέλω να μάθω απο σας είναι κάτα πόσο μπορώ να εμπιστευτώ τα λογια τους και την πρόταση τους, επίσης οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλή...Θα ήθελα κυρίως την απάντηση απο αυτους που έχουν "συνεργασία" με την WIND και τι προβλήματα έχουν αντιμετωπίση με αυτήν....

Ευχαρίστω εκ των προτέρων...

με παίρνει τηλέφωνο η WIND και μου λέει πως μόλις τελείωσε το δικό της δίκτυο στην Αρτέμιδα...

Από πότε έκανε δικό της δίκτυο αφού συνεργάζεται με την τελλάς οπότε σου πρότεινε να βάλεις σύνδεση στο σπίτι από την τελλάς όπου παρεμπιπτόντως την ίδια έχω και εγώ χωρίς προβλήματα με κλείδωμα στα 12 mb.

Από πότε έκανε δικό της δίκτυο αφού συνεργάζεται με την τελλάς οπότε σου πρότεινε να βάλεις σύνδεση στο σπίτι από την τελλάς όπου παρεμπιπτόντως την ίδια έχω και εγώ χωρίς προβλήματα με κλείδωμα στα 12 mb.

H tellas ανήκει στην WIND θυγατρική ή κατι παρόμοιο...Οποτε μιλάμε για το ιδιο πραγμα...

Αυτο που με εντυπωσίασε ειναι η 25αρα σύνδεση και αυτο που ρωτάω είναι αν μπορώ να την εμπιστευτώ στο θέμα του δικού της δικτύου και όχι πάνω στο δίκτυο του ΟΤΕ...Μου είπαν πως χρησιμοποιούν οπτικες ίνες..Και δεν ξερω αν τους επιλέξω πρεπει να κάνω συμβόλαιο 1χρόνου...που σημαίνει πως αν τελικά εχω προβλήματα θα πρέπει να τα ανεχτώ για ενα χρόνο για αυτο ρωτάω εδω να μου πει κάποιος κάτι που μπορεί να ξερει παραπάνω...

Εννοείτε πως ξέρω οτι δεν θα εχω την εντυπωσιακή συνδεση των 25 αλλα κατα πολύ λιγότερη...

Το συμβόλαιο ενός χρόνου δε σε δεσμεύει αν δε σου παρέχουν υπηρεσία ή αν έχεις προβλήματα που δεν επιλύονται. Οι οπτικές ίνες που λένε είναι στο δίκτυο κορμού, οπότε και που στο είπε και που δε στο είπε το ίδιο κάνει. Σάμπως είναι η μόνη που έχει δίκτυο οπτικών; Εγώ θα σου έλεγα να τη δοκιμάσεις και αν σου κάνει νερά το γυρνάς σε άλλο πάροχο.

Βασικα αυτος/η που σε πηρε τηλ. ειναι απο τηλεφωνικη εταιρια οποτε αν θεσ να μαθεις πληροφοριες καλο ειναι να πας σε ενα καταστημα Wind/Tellas οπου ξερεις οτι αμα παει κατι λαθος θα μιλησεις αμεσα με καποιον που μπορει να σε βοηθησει .Οι γραμμες στην ελλαδα ειναι εως 24,οπου το 24 ειναι το θεωριτικο μεγιστο που μπορει να πιασει η γραμμη σου.Γνωμη μου ειναι να το αφησεις λιγο καιρο να βαλει και κανας αλλος εκει που μενεις να ακουσεις εντυπωσεις.

Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα αλλα μου τα μασάγανε λίγο...Κατα Βάση τα ίδια μου έλεγαν αλλα οτι δεν πρόκειτε ποτε να έχω πανω απο 20 παρα μονο σε σπάνιες περιπτώσεις(αυτο το ήξερα και εγώ:lazy:)

Αλλα μου έλεγε ξέρεις τώρα στήνετε όλο αυτό και εννοείτε πως θα υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά οχι πολυ σοβάρα οπως και να 'χει μου τα μάσαγε λίγο για την ποιότητα...Στην αρχή ήμουν πολυ θετικός με το όλο θέμα αλλά όσο προχωράει....

Το συμβόλαιο ενός χρόνου δε σε δεσμεύει αν δε σου παρέχουν υπηρεσία ή αν έχεις προβλήματα που δεν επιλύονται

Αυτό ισχύει σίγουρα??Δηλαδή μπορω να διακόψω την συνδεση άμα εχω σοβαρά προβλήματα??

Νόμιζα πως αν πεις οτι για ένα χρόνο θα μείνεις πρέπει να το κάνεις...

Επίσης μου προσφέρουν τουσ 2πρώτους μήνες δωρεάν αν μείνω για ένα χρόνο...

Αν είσαι σιγουρος πως μπορω να το διακόψω αν έχω πρόβλημα σοβαρό το έχω κάνει ήδη

Αν έχεις προβλήματα τα οποία δε στα λύνουν ή επαναλαμβάνονται, τους καταγγέλεις τη σύμβαση και αποχωρείς χωρίς να πληρώσεις κάτι. Αν το κόψεις γιατί τους βαρέθηκες, τότε ναι πληρώνεις κάποια ποινή. Πάντως εγώ με Tellas που είμαι περίπου ένα χρόνο έχω καλές εντυπώσεις, είχαμε 3 φορές κάτι διακοπές που ήταν για όλη την Αττική όπως μας είπαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.