Daidalos Φεβρουάριος 27, 2004 #81 Φεβρουάριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από tomhel Ενα επισεις μειον ειναι τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ανταλλακτικα του...(Μια 'ψιλη' σε ενα μπροστινο αυτοκινητο με κοτσαδορο δηλαδη - προφ/ρας , ενα φαναρι , τα 2 ψυγεια και το σιδερο που ενωνει τα δυο ακρα του σασι = 2500.....)Για 100 αλογα δεν το βλεπω (τα αλογα δεν ειναι ΜΗΖ...) , αλλα εαν το βοηθησεις σε αναπνοη και ετονωση , σιγουρα θα δυναμωσει χαμηλα..... Ανταλλακτικα εχω εμπειρια!!!! Ενα γ#^#@#$o λεωφορειο μου στοιχισε 3000 ευρω!!! Αστα...Οσο για τα αλογα φιλος μου που εχει το service της ford στον πειραια μου εχει πει οτι επειδη το συγκεκριμενο μοτερ δεν εχει σενσορες σε εισαγωγη, εξαγωγη και τα ρεστα(πραγμα που εχει το punto helly και γι αυτο και δεν περνει ευκολα μετατροπες!) και απειδη ειναι πολυ φιμωμενο για να μην ακουγεται το μοτερ του ειναι λοιπον πολυ ευκολο σε μετατροπες και με μικρο κοστος περνει τρελες υποδυναμεις αρκει να κανεις μια αξιοπρεπη εισαγωγη εξαγωγη και μια πιεση βενζινης και το 100 δεν ειναι μακρια! Θα δειξει....
Helly Φεβρουάριος 27, 2004 #82 Φεβρουάριος 27, 2004 ....εμενα μου λες.Γ@μ& τον Euro4 και τις μ@μακιες τους Ώρες ώρες μου ρχετε να παω και ξυλωσω καταλυτες και να απενεργοποιησω τα ηλεκτρονικα.ΕΛΕΟΣ ουτε το χειροφρενο δουλευει μόλις ξεπερασει το αμαξι τα 5km/h.Δηλαδη αν σου κρεμασουν τα φρενα πως το σταματας το αμαξι με κατεβασμα και χαντακι...ffs
Samael Φεβρουάριος 27, 2004 #83 Φεβρουάριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από HellyΕΛΕΟΣ ουτε το χειροφρενο δουλευει μόλις ξεπερασει το αμαξι τα 5km/h.Δηλαδη αν σου κρεμασουν τα φρενα πως το σταματας το αμαξι με κατεβασμα και χαντακι...ffs Ντοινκ!!!! Καλο και αυτο...!Ντε και καλα για να μην κανεις χειροφρενα δλδ....χιιχιχι..... Αααα και btw------>Oι ποιο ωραιες ζαντες που εχω δει ποτε!
kaynd Φεβρουάριος 27, 2004 #84 Φεβρουάριος 27, 2004 Πολύ καλλό !!! ειδικά αυτές οι διπλές εξατμίσεις με τρελαίνουν!!!Αν και λυπάμαι λίγο τον πίσω προφυλακτήρα οι ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων καραδοκούνΜε μία αεροτομή θα αγριέψει πολύ!!! Λατρεύω τα φτερούγαγα αυτοκίνητα!!! :worship: Αν και τότε θα πρέπει να ανεβάσεις λίγο τον κινητήρα σου γιατί στις υψηλές ταχύτητες θα καταλάβεις αισθητή μείωση των επιδόσεων λόγο της αντίστασης που θα προκαλεί η αεροτομή φορτίζοντας με κάποια δύναμη την ουρά του αυτοκινήτου
jax7480 Φεβρουάριος 27, 2004 Author #85 Φεβρουάριος 27, 2004 Και συνεχιζουμε ακαθεκτοι.....Πηγα και πηρα σημερα ενα σετακι πεταλιερες της MOMO για να αλλαξουμε και κατι απο το εσωτερικο του.....Αυριο περιμενω να παραλλαβω και την βαφη για τα τις δαγκανες απο τα δισκοφρενα. ΚΟΚΚΙΝΟ φυσικα......Γεια σας, ειμαι ο καγκουροδηγος της γειτονιας σαςΞερω, ξερω ειμαι κατεστραμενος.....αλλα...........σαματς και τι?????
Κοπρίτης Φεβρουάριος 27, 2004 #86 Φεβρουάριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Ενα φορντ φιεστα 1.4 2003 μοντελο(το καινουργιο!)!!! Φιλε μου παιζει ενα τετοιο εδω στο Φαληρο ...ασημενιο με μαυρα φυμε και μαυρη 16αρα OZμπλε δαγκανες (ναι εχει και πισω δισκους κι ας ειναι το 1.25)και ενα πολυ διακριτικο body kit με γαματα φουσκωμενα φρυδακια....Λες να εχει βγει το Fiesta RS και δεν το'χω παρει χαμπαρι ακομα...(αναμενεται εντος του ετους αποσω ξερω παντως)μολις το ξαναπετυχω θα το αποθανατισω και θα στο δειξω για ιδεες.......
Daidalos Φεβρουάριος 27, 2004 #87 Φεβρουάριος 27, 2004 βασικα body kit δεν εχω πετυχει κανενα καλο ακομα αλλα εχω πετυχει κατι γαματα φαναρια απο το wrc μοντελο και μια σουπερ αεροτομη! Οσο για ζντικο θα μεινω με τα μαμα 15αρια μου μου αρεσουν πολυ! Μπορει να βαλω και καμια φωτο συντομα να δειτε πως ειναι τωρα!
Shidokanjohn Φεβρουάριος 27, 2004 #88 Φεβρουάριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Φιλε μου παιζει ενα τετοιο εδω στο Φαληρο ...ασημενιο με μαυρα φυμε και μαυρη 16αρα OZμπλε δαγκανες (ναι εχει και πισω δισκους κι ας ειναι το 1.25)και ενα πολυ διακριτικο body kit με γαματα φουσκωμενα φρυδακια....Λες να εχει βγει το Fiesta RS και δεν το'χω παρει χαμπαρι ακομα...(αναμενεται εντος του ετους αποσω ξερω παντως)μολις το ξαναπετυχω θα το αποθανατισω και θα στο δειξω για ιδεες....... Κοπριτης γειτονας εισαι ???ποιο Φαληρο λες?
chrisbmw150 Φεβρουάριος 27, 2004 #89 Φεβρουάριος 27, 2004 Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο μενα (αργησα αλλα το ειδα το τοπικ) :D φτου φτου κουκλι ειναι εισαι και μακρια και δε μπορουμε να στο ασημωσουμε
Samael Φεβρουάριος 27, 2004 #90 Φεβρουάριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED καλη η φωτο ρε ζαχ αλλα βαλε καμια με το αυτοκινητο ! αλλιως δειχνουν οι ζαντες στο οτο.... Xmmmm δεν μας τα λες καλα...! Ζαλιζμενο μου εισαι?!?Εγω εβαλε τις ζαντες ποιο πανω βρε! Go to page 1
JiMk Φεβρουάριος 28, 2004 #91 Φεβρουάριος 28, 2004 Μπράβο Ζάχο... το πες και το κανες sorry που άργησα να δω το thread.... το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω βόλτα
Κοπρίτης Φεβρουάριος 29, 2004 #92 Φεβρουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από shidokanjohn [27-02-2004 17:58] Κοπριτης γειτονας εισαι ???ποιο Φαληρο λες? το ενα...... το Παλιο ......ρε γειτονα.... Αγ.Βαρβαρα παντως τριγυρνα το fiestaκι.....:worship: :worship:
Shidokanjohn Φεβρουάριος 29, 2004 #93 Φεβρουάριος 29, 2004 XEXE σωστοςΠαραλια εγω μενω.......ενα πρασινο 620 τουρμπο
Paxx Φεβρουάριος 29, 2004 #94 Φεβρουάριος 29, 2004 Αντε Ζάχο καλοτάξιδο, κουκλί έγινε. Αντε να έρθω να σας δω να το ασημώσω κιόλας. Πάντως αποτι πιστεύω το 1,8Τ μοτέρ δεν θα αργήσει και πολυ να μπει... :D
voudas Μάρτιος 1, 2004 #95 Μάρτιος 1, 2004 για πες εντυπώσεις και αλλαγές σε οδηγική συμπεριφορά... τί λέει τώρα??
Κοπρίτης Μάρτιος 1, 2004 #96 Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από shidokanjohn [Χθες, στις 13:58] XEXE σωστος Παραλια εγω μενω.......ενα πρασινο 620 τουρμπο νορμαλ κατασταση το 620????? ή εχει το κατιτις του ??(για να το ξεχωρισω)........ :whistling :whistling
Dr.Paneas Μάρτιος 2, 2004 #97 Μάρτιος 2, 2004 Ζαχαρία, με το καλό και NoS... NFS Underground ή 2Fast2Furious Θα το κανεις το αμαξι; Μεγιά σου! ΥΣ: Πάνω στην ώρα που έψαχνα τι να χαρακάσω με το σουγιά....
jax7480 Μάρτιος 3, 2004 Author #98 Μάρτιος 3, 2004 Λοιπον εχουμε και λεμε.Μετα τις αλλαγες που εκανα στα "παπα" του αυτοκινητου εχω κανει τις εξης διαπιστωσεις:1ον) Το αυτοκινητο εννοειτε οτι επιταχυνει αρκετα καλυτερα απο πριν, μεχρι και τον κοφτη της τεταρτης(180). Απο εκει και περα ομως δεν ανεβαζει και πολυ. Παλιοτερα η τελικη ηταν στα 205(μονος μου μεσα). Πλεον δεν μπορω με τιποτα να περασω τα 192-193.Σε αυτο βεβαια δεν ξερω αν συμβαλλει και η αλλαγη της θεσης της φιλτροχοανης γιατι οι 2 αλλαγες (φιλτροχοανη-ζαντες) εγιναν μαζι.2ον) Εννοειται οτι η συμπεριφορα σε στροφες εχει αλλαξει ριζικα. Το αυτοκινητο ειτε σε κλειστες στροφες , ειτε σε ανοιχτες δεν βγαζει την μουρη του προς τα εξω, αλλα μενει κολλημενο στην κατευθυνση που θελεις.3ον) Το κοπανημα ,αν και με χαμηλωτερο πλεον προφιλ στα λαστιχα, εχει ελαχιστοποιηθει. Σε αυτο οφειλεται σιγουρα το μαλακοτερο λαστιχο που μπηκε τωρα. Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με μονο μελλημα μου αυτη την στιγμη την τελικη η οποια επεσε. Θα το ψαξω ομως, αν και τελη αυτου του μηνα περιμενω το προγραμμα απο την Seat Force οποτε και θα εχουμε και καποιες ακομα αλλαγες στο αυτοκινητο.Θα συνεχισω στο αυτοκινητο με:1ον) Αλλαγη της εργοστασιακης αναρτησης με σκληροτερα αμορτισες.Οχι οτι αυτα που εχει δεν κανουν απλα εχουν και καποια χιλιομετρα στην πλατη τους και εχουν αρχισει να μαλακωνουν. Πιστευω οτι θα βελτιωθει αρκετα και στο στριψιμο.2ον) Μπαρα θολων απο την Seat Force.3ον) Ενα λεβιεδακι της ΜΟΜΟ που εχω βαλει στο ματι γιατι το εργοστασιακο εχει ξεφτυσει το δερμα.4ον) Το προγραμμα της Seat Force(REVO)Καπου εκει νομιζω οτι θα σταματησω .....για την ωρα..... :devil:
Daidalos Μάρτιος 3, 2004 #99 Μάρτιος 3, 2004 Ποσο καιρο το εχεις το τουτου και ρχισε να τα παιζει το λεβγεδακι??
jax7480 Μάρτιος 3, 2004 Author #100 Μάρτιος 3, 2004 1 χρονο και 2 μηνες περιπου. Το λεβιεδακι δεν τα "επαιξε" αλλα ξεφτυσε το δερμα επανω του. Οπως το ιδιο συνεβει και με το τιμονι. Τωρα ψαχνω aftermarket λυσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.