Jump to content

Σύγκριση router conn-x

niaoy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με κάποιο φανταστικό τρόπο έχω βρεθεί να έχω στα χέρια μου αυτά τα δύο router που φαίνονται στο παρακάτω link:

http://oteshop.ote.gr/storefront/compare-devices.ep?d=104755~104753~

Έγινε κάποιο λάθος όμως και πρέπει να επιστρέψω το ένα. Μιας και δεν το χω και πολύ να καταλάβω αν και κατά πόσο διαφέρουν μεταξύ τους μήπως κάποιος θα μπορούσε να με διαφωτίσει στο τι θα ήταν προτιμότερο να κρατήσω?? Ευχαριστώ.

Θα επιστρέψεις το Comtrend, μην ρωτήσεις γιατί. Στο λέω λόγω της εμπειρίας μου στην δουλειά κατά την οποία έχω πραγματοποιήσει πάνω από 1200 εγκαταστάσεις Conn - X. Το Baudtec είναι πιο γρήγορο και αξιόπιστο.

Θα επιστρέψεις το Comtrend, μην ρωτήσεις γιατί. Στο λέω λόγω της εμπειρίας μου στην δουλειά κατά την οποία έχω πραγματοποιήσει πάνω από 1200 εγκαταστάσεις Conn - X. Το Baudtec είναι πιο γρήγορο και αξιόπιστο.

+ 1000.....!!!

baudtec κι από μένα που τα γνωρίζω από πρώτο χέρι! πανεύκολο στην παραμετροποιήση και πολύ πιο αξιόπιστο!

Εγω λεω να κρατησεις το Comtrend να το βαλεις να δεις που θα κλειδωσει και αν δεν σου αρεσει η εχει κλειδωσει χαμηλα λογω υψηλου SNR κατεβασε το dmt tool 8.07 κατεβασε το snr και θα ανεβεις ανετα αρκετα ψηλα π.χ εμενα κλειδωσε στα 14.500 και με χαμηλωμα snr εκτοξευτηκε στα 18mbit και χωρις αποσυνδεσεις εδω και 2 βδομαδες αν παλι δεν το θες πες μου να στο αγορασω.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια το έκλεισα στο baudtec τελικώς. :D

@ giogio άργησε λίγο η απάντηση σου το χα δώσει ήδη αλλά still thanx though!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.