Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!!Θέλω να στήσω ένα σύστημα με υδρόψυξη και θέλω να βάλω και waterblock στην κάρτα γραφικών. Ενα καλό που έχω βρει είναι της KOOLANCE, αλλα επικοινώνησα μαζί τους και μου λένε να τους στείλω μια φώτο με γύμνη την κάρτα για να δουν αν κάνει το waterblock!!!Αν έχει κανείς ........S.O.S!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούλιος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 http://www.brightsideofnews.com/news/2010/3/15/geforce-gtx-480-has-480-cores2c-aibs-confirm.aspxλίγο google αδερφέ και θα έβρισκες ένα καρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Ιούλιος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Φιλε μου καλε μου φιλε.......χωρίς να θέλω να δείξω ασέβεια και αχαριστεία στην κίνηση για την βοήθεια......δεν ξέρεις πόσες μέρες ξέκοκαλιζω το google και συνέχεια μπροστα μου βλέπω τις φώτο που μου έδειξες.....1ον: Αυτες ειναι απο GTX 480, οποτε μπορει να υπαρχουν μικροδιαφορες σε αντιστασεις και πυκνωτες και να βρισκει καπου το waterblock.2ον: Εχώ την αμοιδρη εντύπωση μέσα απο forum και site που εβλεπα αυτες τις φωτο οτι ειναι της GIGABYTE και ΟΧΙ της ASUS!!! Αν το ψαξεις και συ λιγο καλυτερα θα το δεις!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούλιος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 καλοσ.http://www.coolingconfigurator.com/step1_complistδεν βρίσκω ούτε ένα λόγο πάντως να μην την ξεκουμπώσεις και ..τσα!foto εκτος αν δεν την έχεις ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Ιούλιος 21, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Τωρα μαλιστα..... Αυτο ναι!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούλιος 21, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 να σε καλά και καλορίζικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Ιούλιος 21, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Ευχαριστω!!! Αν και να πω την πικρη μου αλήθεια...........με χαλαει που θα 'θέλω' να βγαλω το καλυμά της!!! Αυτο ειναι ολα τα λεφτα! Της δίνει ογκο...... αλλον αερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούλιος 21, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 έλα ομοs που δεν τις δίνει πολύ αέρα η stock...to θες το block ,θα την χορτάσεις καλύτερα και θα παίρνει και γκάζι.είναι πολύ ζεστη κάρτα ρε συ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Ιούλιος 21, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Το ξερω..... Το ξερω!!!Οι καλυτερες γκομενες ειναι ομορφοτερες ΓΥΜΝΕΣ!!! χα χα χα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούλιος 21, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 μονο που αυτή τρώει πολύ(watt) και θα γίνει χοντρέλα!:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Ιούλιος 21, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Παντα μου αρεσαν οι γκομενες με πιασηματα! Οσο χοντρενει αυτη....τοσο θα απολαμβανω εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.