zyx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2004 στους drivers τις ati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Και καλα βοηθαει να ξεφυγεις απο κοληματα της vpu! Ομως δημιουργει μερικα προβληματακια! Εγω το εχω παντα απενεργοποιημενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Μην το ανεβασεις μπορει να σου δημιουργησει προβλημα στην καρτα γραφικων .Ειναι για μεγαλιτερη σταθεροτητα στο ο/c της καρτας γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 ....και καλα ...μην ασχοληθεις καν...και γω disable το εχω παντα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 24, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 ναι γιατι και μενα με βοηθησε λιγο να ανεβω. αλλα λεω μην ειναι τιποτα κακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ναι γιατι και μενα με βοηθησε λιγο να ανεβω. αλλα λεω μην ειναι τιποτα κακο Οπως σου ειπα και ποο πανω βοηθαει στην σταθεροτητα του o/c της καρτας ανεβασετο ενα 10% πχ 1,5v καντο 1,6v ΟΧΙ παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από johns Οπως σου ειπα και ποο πανω βοηθαει στην σταθεροτητα του o/c της καρτας ανεβασετο ενα 10% πχ 1,5v καντο 1,6v ΟΧΙ παραπανω. Δεν μιλάει για το Vagp, αλλά για το vpu recover... στο control panel της ati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 25, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 ναι και δεν ανεβηκα με ενεργοποιημενο αλλα με disable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.