ciba Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2010 καλησπερα . φουλ vga blocks για 5870 υπαρχει σε ελλαδα η πρεπει να βρω απο εξω . ακόμα αν κάποιος από εδώ πήρε από έξω μπορεί να μου συστήσει το κατάστημα ? και λεπτομέρειες πχ το χρόνο παράδοσης και τα έξοδα αποστολής . τέλος αν κάποιος έχει και θέλει να το ξεφορτωθεί ας μου στείλει ένα πμ να το φορτωθώ εγώ με το αζημίωτο φυσικά ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Ιούλιος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Για Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει.Εγώ πήρα αυτό μαζί με κάποια άλλα πράγματα και ηταν σπίτι μου μέσα σε 4-5 εργάσιμες.Το κόστος στα μεταφορικά ήταν 17 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciba Ιούλιος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 ευχαριστώ πολλή carrion :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 carrion τι αποτελέσματα έχεις με το block στην κάρτα πόσο max o\c σε πυρήνα και μνήμες και με πόσο ρεύμα?Επίσης τι θερμοκρασίες έχεις σε πυρήνα και vrm's?Βασικά αν σου είναι εύκολο να τρέξεις ένα vantage με όλα τα τεστ με max o\c με gpu-z να δείχνει sensors και afterburner για ρεύμα και κλόκια man.Σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciba Αύγουστος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 o ναι:happy2:καλή ιδέα venom 7 , άντε ρε carrion κάνε μας το χατίρι , πάντως αν δεν μπορέσει την πέμπτη έρχεται το δικό μου block από γερμάνια και από το ίδιο κατάστημα που το πήρε και ο carrion αν προλάβω να ασχοληθώ θα ανεβάσω μετρήσεις αν όχι τότε μετά από της διακοπές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciba Αύγουστος 6, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 venom7 πρόχειρα να σου πω -13 στον πυρήνα και στα υπολειπα-10 -9 vrm s πάνω κάτω αυτά σε λίγο φεύγω με περιμένει καραβάκι καλό καλοκαίρι σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.