Daidalos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2004 Τις τελευταιες μερες με την ελευση του watercooling εψαχνα για ανεμηστηρες 12cm και ενα τροπο να ελενχω τις στροφες τους χωρις ομως καποιο πανελακι καθως δεν ειχα χωρο για κατι τετοιο ουτε διαθεση να σκασω 30+++++ ευρω για αυτο. Οποτε βρισκω τους enermax που εχουν ενσωματωμένο έλενχο στροφων! Ολα καλα αλλα με 22e o ενας......... Το ποσο ειναι τεραστιο αν σκεφτει κανενας οτι εγω ηθελα 4 αρα και 88e!!!!! !!!!! !!!!! Ημουν ετοιμος να συμβιβστω με 4 μεταχειρισμενους akasa και να φτιαξω ενα κυκλωματακι απλο για να μπορω να δωσω 5, 7 και 12v! Κοστος ολων αυτων εβγαινε 55e! Ποσο πολυ πιο χαμηλο απο τους ενρμαξ αλλα η ελλειψη πληρους ελενχου στροφων με χαλαγε....... Και πανω που ημουν ετοιμος να τα σκασω για ενερμαξ(δεν κανω πλακα θα το εκανα!) κανω μια συζητηση με τον φιλτατο vag ο οποιος μου θυμιζει οτι πολυ καλα και φθηνα φαν εχουν και τα μαγαζια με ηλεκτρονικα! Οποτε λεω να κανω μια βολτα στα μαγαζια να δω τι παιζει! Ετσι παω σε ενα καλο καταστημα με ηλεκτρονικα της πατρας και βλεπωντας οτι ειχαν γυναικα υπαλληλο ξενερωσα! Καθως δεν λεω κουκλαρα ηταν αλλα τι θα ηξερε τωρα για να με βοηθησει??? Ε λοιπον εκανα λαθος! Η τυπισσα ειχε τρελες γνωσεις( ειμαι ερωτευμενος!!! )! Μου δειχνει λοιπον κατι 12αρηδες ανεμηστηρες με μεγαλο παχος( ηταν 38mm σαν τους delta αντι του κλασικου 25mm) οι οποιοι ναι μεν ειναι μαρκα του κ@λου αλλα ειναι λεει αθορυβοι και πολυ αποτελεσματικοι και με μονο 7,5e ο ενας παρακαλω!!! Και για ελενχο στροφων? Εκανα παραγγελια και θα ερθει σε μια δυο μερες τροφοδοτικο, μικρο σαν φορτιστης κινητου, με μεταβλητη ταση εξοδου απο 1,5v μεχρι και 12v με βημα μισου βολτ!!!! Αρα διπλο κερδος! Και η δυνατοτητα να βρω το sweet spot (μεγιστη αποδοση με οσο γινεται λιγοτερο θορυβο) και δεν κουραζω το psu με το φορτιο των 4 αρκετα φαγανων 12αρηδων! Το τροφοδοτικακι εχει 10e περιπου! Αρα εχουμε συνολικο κοστος 40e!!!! Και ολα τα καλα των ενερμαξ (μαζι με καποια αλλα) και με λιγοτερο απο τα μισα λεφτα!!! Τα πρωτα αποτελεσματα εκτως συστηματος αφορουν το θορυβο και ετσι στα 7v που μπορεσα να δωσω δεν ακουγεται τιποτα οταν δουλευουν και οι 4 μαζι ενω κανουν λιγοτερη φασαρια απο ενα δελτα οταν δουλευουν στα 12v! Περισσοτερα αποτελεσματα μολις παραλαβω το τροφοδοτικακι και βαλω τα φανς στην υδροψυξη! ΥΓ: Σημερα το εχω παρακανει με τα τεραστια θρεντ!!!:whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Ενδιαφερον αυτο με το τροφοδοτικο, οταν σου ερθει περιεγραψε το μας καλυτερα να το παρουμε και εμεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Βεβαιως! Θα κανω λεπτομερη αναφορα καθως και εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση! Δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο! Ειναι πιστυω πολυ καλυτερη λυση απο το να βαλεις ολοκληρο δευτερο atx τροφοδοτικο οπως κανουν μερικοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Ενδιαφερουσα ανακαλυψη θα ελεγα φιλε μου Δαιδαλε και ελπιζω να παραθεσεις μπολικες φωτο επι του θεματος καθως αυτη τη στιγμη εχω στα χερια μου το τρπλο ψυγειο του χακσοπ μια αντλια λ20 και μεχρι την παρασκευη θα εχω και το block απο 11 και σωληνες..........οπως καταλαβαινεις με ενδιαφερει αμεσα το μονταρισμα του ψυγειου........χοχοχοχοοποτε plz fasten your seatbelts......:devil: :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Α! και 1 συμβουλη................ αν το μωρο(πωλητρια) ειναι ελευθερο μην τολμησεις και το χασεις το κελεπουρι οκ? να μας φερεις καλα νεα απο το μετωπο οταν ξαναπας για να παρεις την τροφοδοσια......... βγαλε και καμια φωτο μαζι της να ριξουμε και κανα rating(να δουμε το γουστο σου βρε αδερφε) χεχεχεεεε χαιρετω για την ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Kαι με ενα ποντασιομετρο 1Kom θα εκανες δουλεια νομιζω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 To τριπο του χακ δεν θελει μονταρισμα για να παρει 12αρηδες απο οτι ξερω! Εχει τρυπουλες!!! Anyway οπως ειπα υπομονη 1-2μερες! Ασε που βρηκα και δανεικη ψηφιακη απο φιλο οποτε γενικα θα πεσουν πολλες φωτο μαλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από johns Kαι με ενα ποντασιομετρο 1Kom θα εκανες δουλεια νομιζω . Και με αυτο κανεις δουλεια φιλε μου αλλα ειναι πολυ καλο να εχεις και ξεχωριστη τροφοδοσια για τα φαν σου και μαλιστα σε μικρο μεγεθος και με μικρο κοστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 ναι ρε.....μονταρισμα εννοουσα σχετικα με την τροφοδοσια............. δανεικη ψηφιακη εεεεεεε?τυχερουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη στειλε μου αν ειναι με πμ το εμαιλ σου να σου στειλω φωτο του υπολογιστη μου με την καινουρια καμερουλα μου της creative.μαμαααααααααααααααααει και δερνει:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Στον Παπαδοπουλο στην Μαιζωνος πηγες Δαιδαλε(δεν εχω δει αλλου γυναικα σε τετοιο καταστημα)? Εφερε καλους 120mm τελικα , αυτοι που ειχα παρει παλια απο εκει κανουν αρκετο θορυβο δυστηχως(μαλλον πρεπει να κανω μια βολτα απο εκει αυριο).Το τροφοδοτικο ποσα watt θα βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 XEXE! Εκει πηγα unstoppable! Για την ξανθουλα λεω! Το τροφοδοτικο θα ειναι 1A! Βασικα οι 12αρηδες οι συγκεκριμενοι τελειωσανε! Απο εβδομαδα λεει θα εχει παλι και μπορει να εχει και sunon! Μπορει να βρεις μερικους στο αλλο καταστημα του που ειναι στον αγιο ανδρεα κοντα(δεν θυμαμε οδο γαμωτο!)! Αυτοι που πηρα ειναι οι XINRUILIAN οι χοντροι, εχει και λεπτους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 20:40] XEXE! Εκει πηγα unstoppable! Για την ξανθουλα λεω! Το τροφοδοτικο θα ειναι 1A! Βασικα οι 12αρηδες οι συγκεκριμενοι τελειωσανε! Απο εβδομαδα λεει θα εχει παλι και μπορει να εχει και sunon! Μπορει να βρεις μερικους στο αλλο καταστημα του που ειναι στον αγιο ανδρεα κοντα(δεν θυμαμε οδο γαμωτο!)! Αυτοι που πηρα ειναι οι XINRUILIAN οι χοντροι, εχει και λεπτους! Oι sunon και αυτοι κανουν θορυβο δυστηχως,θα παω στο αλλο καταστημα να δω αυριο τοτε.Οι λεπτοι ιδια μαρκα και αυτοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 οι XINRUILIAN ειναι οι φθηνοι που εχει! Εχει και πιο ακριβους! Οι χοντροι ειναι καλοι γιατι εχουν καλο air flow και σε μικροτερες τασεις! Τωρα τους δουλευω 7v πανω στο ωυγειο και εχουν πολυ καλη αποδωση και τρομερη υσυχια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 24, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos οι XINRUILIAN ειναι οι φθηνοι που εχει! Εχει και πιο ακριβους! Οι χοντροι ειναι καλοι γιατι εχουν καλο air flow και σε μικροτερες τασεις! Τωρα τους δουλευω 7v πανω στο ωυγειο και εχουν πολυ καλη αποδωση και τρομερη υσυχια! Και οι 8αρηδες μου τετοια μαρκα ειναι οι μισοι και ειναι αθορυβοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 24, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Ποιο μοντελο εχει ακριβωςhttp://www.xinruilian.com/product/dc/dc1238.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 24, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 Ειναι οι RDH1238S στα 0.6Α!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Φεβρουάριος 25, 2004 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Καλή είναι η κοπελίτσα στην Μαιζώνος ρε αλλά δεν ξέρει και τόσα πολλά! Από αυτήν έχω πάρει τα πάντα για το mod μου. Πάντως τα έπαιξα με το ανεμιστηράκι που μου έδειξε γιατί το έπαιζα έξυπνος (αυτό που πρότεινε στο review του ο pro για την ψύξη στα mosfets - αμφιβάλλω πάντως αν κάνει δουλεία, κάνει και 10e)! Το κεντρικό όμως πίσω από το χάραμα είναι κατά πολύ καλύτερο, η κοπέλα που δουλεύει εκεί, είναι αρκετά πιο ενημερωμένη αλλά μάλλον δεσμευμένη με τον ιδιοκτήτη. Αααα, η κοπέλα στην μαιζώνος... δεσμευμένη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 25, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Παντως επειδη πηγα και στο αλλο πισω απο το χαραμα η κοπελα που ηταν εκει ηταν σαν να μιλας σε ντουβαρι.... 2 ωρες τις εξηγουσα τι ηθελα..... Βεβαια ενταξει και οι δυο για γυναικες ειναιι παντογνωστες!!!! Οσο για το δεσμευμενες... απλα ποιος ηλεκτρονικος δεν θα ηθελε νε εχει κοπελα που να ξεχωριζει την μπριζα απο τον διακοπτη???? Αλλα ας μεινουμε στο θεμα καλυτερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 26, 2004 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Πηρα και εγω τους 2 τελευταιους απο το αλλο μαγαζι,πραγματι πολυ καλοι(εμενα ομως μου τους εκανε 8.5 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 26, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 8.5??????? Περιεργο..... Χαιρομαι που σου αρεσαν!!! Αντε καλο oc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.