Jump to content

Project Unreal (my TJ-07 rebuild)

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Αν μπορεις βαλε καμια φωτο με καλυτερο φωτισμο να δουμε καλυτερα το χρωμα!! :fun:

Εσωτερικα ωραιο φαινεται! Η εσωτερικη σιτα προσωπικα με χαλαει πολυ!

Επισης επρεπε να βαψεις λευκα και τα pci τα καπακια!

Τα χρωμιομένα καπάκια για τα pci δεν πιστεύω ότι δεν ταιριάζουν τόσο, "δένουν" με τα υπόλοιπα χρωμιομένα μέρη, ρακόρ-γωνίες-blocks. Σήμερα λογικά θα το τελειώσω το στήσιμο για να βγάλω τελικές φώτο.

Για την εσωτερική σήτα ίσως να έχεις δίκιο, αλλά ψάχνω να βρω μαγαζί που να έχει του enermax cluster 92mm και 120mm, πιστεύω είναι η ιδανική επιλογή. Σκέτοι δεν θα δείξουν καλά οι silent eagle.

To aquatuning αφού στην αρχή μου έλεγε ότι και καλά δεν είχαν κάνει λάθος με τον αριθμό των threads στον κύβο της enzotech τελικά θα μου κάνουν refund τα 8Ε, μπράβο τους(λογικό κιόλας σε μία παραγγελιά των 320€).

οι ανεμηστηρες με την εσωτερικη σητα ειναι τοποθετημενοι να βαζουν αερα μεσα στο κουτι?

Ναι, και πρέπει να ανεβαίνει ο αέρα για να βγαίνει από το πάνω μέρος. Άλλωστε μόνο η μητρική και οι μνήμες ζεσταίνονται εκεί.

Τις οπές που δημιούργησες στο κάλυμμα για τις 5.25 μπορείς να τις βάψεις μαύρες η άσπρες για να σπάσει το μονόχρωμο γαλάζιο, τις τρύπες για τα led μπροστά τις έκλεισες με σιδηρόστοκο?

πολυ ωραιο το αποτελεσμα!!!:T: αυτο που λεει ο jason για τις ασπρες ριγες οντως θα γινει ακομα πιο ωραιο!!θα ανεβασεις και αλλες φωτο??!!!!:hmm::shout:

ερωτηση: την σητα πισω 2χ92 απο που την πηρες??!!!

Τις οπές που δημιούργησες στο κάλυμμα για τις 5.25 μπορείς να τις βάψεις μαύρες η άσπρες για να σπάσει το μονόχρωμο γαλάζιο, τις τρύπες για τα led μπροστά τις έκλεισες με σιδηρόστοκο?

Είχα δοκιμάσει με άσπρο και δεν με ενθουσίασε το αποτέλεσμα, θα δοκιμάσω και με μαύρο να δω πως θα είναι.

Την ίδέα για τις τρύπες των leds την πήρα από ένα άλλο project. Εκεί είχαν κλειστεί με σκέτο σιδηρόστοκο και είχε αφήσει αρκετά έντονο σημάδι μετά την ηλεκτροστατική μιας και δεν κάθετε καλά λόγω αγωγιμότητας. Για να μετριάσω αυτό το φαινόμενο έχω κλείσει κάθε μία με μία Μ3 βίδα και μετά στόκο στο ελάχιστο κενό που έμεινε. Πάλι υπάρχει ατέλεια αλλά φαίνεται μόνο από πολύ κοντά. Δες προσεκτικά στην φώτο με τον power button παρακάτω

πολυ ωραιο το αποτελεσμα!!!:T: αυτο που λεει ο jason για τις ασπρες ριγες οντως θα γινει ακομα πιο ωραιο!!θα ανεβασεις και αλλες φωτο??!!!!:hmm::shout:

ερωτηση: την σητα πισω 2χ92 απο που την πηρες??!!!

Όλες οι σίτες είναι custom made με laser cut από την Archon CNC που αναφέρω σε προηγούμενη σελίδα.

Δανείστηκα μία Panasonic FZ50 μιας και η Η9 μου δεν έχει το αποτέλεσμα που ήθελα στις φώτο. Κάτι κατάφερα πιστεύω. Θα ακολουθήσουν και νυχτερινές.

Για την αντλία(Koolance PMP-400) έχω βάλει ένα MCubed FanAmp, αρκετά χρήσιμο μιας και στα stock volts κάνει πολύ θόρυβο. Πρέπει να τακτοποιήσω λίγο τα καλώδια τροφοδοσίας την 6870 και το 8πινο. Έχω και μία διαρροή από το tank και πρέπει να το φτιάξω και αυτό.

side-window-5268.jpg

side-5276.jpg

front-5271.jpg

button-5272.jpg

cables-5270.jpg

side-nowindow-5269.jpg

mobo1-5273.jpg

mobo2-5274.jpg

mobo3-5275.jpg

drainport-pump-5277.jpg

Άψογο, τακτοποιημένο, τέλειο κατ' εμέ.:T:

Μία παρατήρηση μόνο (περισσότερο απορία) αφού δέν είμαι σχετικός με υδρόψυξη.

Το νερό δέν θα ήταν ομορφότερο να ήταν πιό σκούρο μπλέ? (δείχνει σάν ξέβαμμένο λίγο...)

Γενικά μπορείς να χρωματίσεις ένα υγρό ή κάνει κακό στο κύκλωμα?

Άψογο, τακτοποιημένο, τέλειο κατ' εμέ.:T:

Μία παρατήρηση μόνο (περισσότερο απορία) αφού δέν είμαι σχετικός με υδρόψυξη.

Το νερό δέν θα ήταν ομορφότερο να ήταν πιό σκούρο μπλέ? (δείχνει σάν ξέβαμμένο λίγο...)

Γενικά μπορείς να χρωματίσεις ένα υγρό ή κάνει κακό στο κύκλωμα?

Δεν έχω βάλει ακόμα κάποιο coloring additive αυτό το χρώμα είναι από ότι έχει ξεμείνει στο ψυγείο από το προηγούμενο στήσιμο.

Το tank μάλλον χανει από μία ρωγμή, γύρισα ανάποδα το plexi μέρος του και φαίνεται οκ.

Και οι βραδυνές φώτο. Για φωτισμό έχω μία ταινία led smd5050 30cm στο πάνω μέρος, στα 8-9 volts.

Το power button στην πρόσοψη:

nolights-power-button-5291.jpg

Το παράθυρο στο πάνω μέρος

nolights-top1-5288.jpg

nolights-top2-5289.jpg

Και το πλαϊνό

nolights-side-5290.jpg

Πολύ όμορφο έγινε Ντίνο. Το μόνο που θα άλλαζα είναι ότι θα έβαζα άσπρη σωλήνα, θα έδενε καλύτερα από τη διάφανη πιστεύω.

Και πάλι μπράβο για το πολύ όμορφο και ποιοτικό αποτέλεσμα.:T:

Congrats κι απο μενα Ντινο:clap:

η προσπαθεια, ο χρονος και το χρημα που διεθεσες απεδωσαν πραγματικα

και το αποτελεσμα μιλαει απο μονο του.

σωστο showcase

Το χρωματακι του υγρου ηρθε μια χαρα imho

προσωπικα εαν ηταν δικο μου και ηθελα να συνεχισω το project λιγο ακομα

ισως να επαιζα με μερικες λεπτομερειες απο δω και περα

λευκα ενθετα sleeves στα υπαρχοντα μπλε

λευκο σωληνα wc

βαψιμο fan frames

custom fan frame sticker

λευκα pci slot covers

ισως εαν βαφονταν οι πισω 92αρηδες να καταργουσα τη γριλια

ισως να εβαζα το Plexi sidepanel απο τη μεσα μερια του παραθυρου

και ενδεχομενως κανενα μικρο διακριτικο Logo στις μεγαλες επιφανειες (μεσα εξω)

και παλι μπραβο παντως!

post-166-1416074782,8129_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.