midis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2010 Γεια σας. Βασικά θέλω να ρωτήσω εάν φταίει η μητρική, επειδή με το που ανοίγω το pc αυτό πάει να κάνει boot αλλά σβήνει μετά ξανα-ανάβει και γίνεται συνέχεια το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Γεια σας. Βασικά θέλω να ρωτήσω εάν φταίει η μητρική, επειδή με το που ανοίγω το pc αυτό πάει να κάνει boot αλλά σβήνει μετά ξανα-ανάβει και γίνεται συνέχεια το ίδιο.Την επανεκκίνηση σε ποιο στάδιο ακριβώς την κάνει; (POST, Windows κτλ). Γίνεται πάντα στο ίδιο σημείο;Πολλά μπορεί να φταίνε. Πρώτα δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό που ξέρεις ότι δουλεύει σωστά.Εάν σου κάνει τα ίδια, στήσε το PC εκτός κουτιού μόνο με τα απαραίτητα, γιατί έτσι όπως το περιγράφεις μοιάζει με κλασσική περίπτωση βραχυκυκλώματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Ιούλιος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Ρίξε και μια ματιά στους πυκνωτές της, έναν- έναν να δεις τυχόν διαρροές ή σκασίματα. Αρκετές παρτίδες των 478 είχαν μούφα κινεζοπυκνωτές. Έτυχε και σε μενα σε ένα κομμάτι ποου είχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midis Ιούλιος 19, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Την επανεκκίνηση σε ποιο στάδιο ακριβώς την κάνει; (POST, Windows κτλ). Γίνεται πάντα στο ίδιο σημείο;Πολλά μπορεί να φταίνε. Πρώτα δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό που ξέρεις ότι δουλεύει σωστά.Βασικά για τη συγκεκριμένη μητρική έχω αλλάξει 3 φορές τροφοδοτικό. αυτό το έχω 3 μήνες.Την επανακίννηση την κάνει πριν βγάλει την εικόνα για να μπεις στα BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Ιούλιος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 βρες το manual της μητρικης και κανε clear cmos.να μπουν οι default ρυθμισεις στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midis Ιούλιος 22, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Φίλε για το clear mos που λες, αυτό είναι ένα κουμπάκι πάνω στη μητρική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.