z3et Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2010 Εχω προβλημα σε ενα Toshiba A200-23U. Εχει πανω μια HD2600 η οποια τα'παιξε, σε 3D (ακομα και σε AERO) pixeliazei ολη την οθονη (της TV, γιατι στην οθονη του λαπτοπ δεν δινει σημα). Ξερεται τι τυπος ειναι και τι καρτες δεχεται?Το ανοιξα, και "μετρησα" την καρτα και μου βγηκε τυπου MXM Type IV αλλα μου ειπε ενα παιδι οτι παιζει να ειναι "ιδικου" τυπου MXM II (οπως ειναι μερικες SiS).Γενικα χαθηκα λιγο... καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 το παιδί έχει δίκιο.....μη σε μπερδεύουν οι διαστάσεις.....η hd2600 είναι MXMII....απλά σε κάποια λάπτοπ για λόγους συμβατότητας με το σύστημα ψύξης έκαναν λίγο διαφορετικό το pcb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Αρα αν παρω μια οποιαδηποτε MXMII θα κανει (νταξει αν παιζει κατι με το συστημα ψυξης μπορουμε να ριξουμε μια μικρη μοντα)?EDIT: Βρηκα και μια φωτο της, κατα 90+% ειναι ετσι:http://farm5.static.flickr.com/4008/4384408056_e94bf9d081.jpgΥΓ: Και μολις θυμηθηκα οτι... δεν ειχα δει (ουτε σε αυτη φαινονται) τα lanes της PCI-Express. Απο το GPU+CPU Z (και αλλα προγραμματα) γραφει PCI-Express x16 1.0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 24, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 Εδω φαινεται ξεκαθαρα η θυρα PCI-Ex. Εχει λιγο διαφορετικη σχεδιαση, οποτε η μονη λυση ειναι να βρω κατι παρομοιο, ε?Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να παω παλι στην 2600 (θελω κατι δυνατοτερο). Ξερουμε μηπως πως ονομαζεται αυτου του τυπου το slot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.