AKISSS Ιούλιος 22, 2010 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Add me @ steam guyz!Δεν εχω με ποιον να παιξω!DarkSpawnGR λεγομαι!Εγω μαλλον δν μπορω να κανω add φιλους επειδη δν εχω αγορασει παιχνιδι..:whistlingΚατι τετοια λεει..Σας βλεπω παντως μεσω του group Thelab.gr και μπορω να συνδεθω πανω σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 22, 2010 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Εγω μαλλον δν μπορω να κανω add φιλους επειδη δν εχω αγορασει παιχνιδι..:whistlingΚατι τετοια λεει..Σας βλεπω παντως μεσω του group Thelab.gr και μπορω να συνδεθω πανω σας.Μπορείς να πάρεις το Breed Impact (11e), το οποίο έχει σειρά μετά το Swarm (ή παράλληλα, γιατί εκείνο έχει κανονική SP Campaign) :triniti:Για πες όνομα να σε κάνω add Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 22, 2010 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Πολυ καλο αλλα ρε φουστη μου με μπερδευει το στοχαστρο.....:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Ιούλιος 22, 2010 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Έφτασα lvl 11 σχετικά εύκολα νομίζω. Το φλογοβόλο πότε ξεκλειδώνει; Έχω περάσει όλες τις πίστες πλην της (φαινομενικά τουλάχιστον) τελευταίας. Σαν διάρκεια το παιχνίδι είναι μικρό, αλλά ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν αρκετές user πίστες. Ξέρουμε level cap;το φλογοβολο ξεκλειδωνει στο 13 απλως στις πιστες που ειναι απαραιτητο υπαρχει ανεξαρτητα το lvlτο lvl cap ειναι 27 για καθε promotion, εχει 3 promotions που το καθενα σου μηδενιζει τα lvls Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 23, 2010 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Ναι το τσέκαρα το φλογοβόλο το έχω όντως. Παίξαμε χθες λίγο με τους Lazy, Akis, Overclocked. Καλή πλάκα αν εξαιρέσεις ότι ο Άκης έμενε πίσω για να σκοτώνει aliens Νομίζω ότι θέλει επειγόντως νέο campaign με νέες πίστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 23, 2010 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Νομίζω ότι θέλει επειγόντως νέο campaign με νέες πίστες...true true (orange style)Πάντως, εκτός από medic, πολύ χρήσιμος και ο tech. Εκτός από τις κονσόλες, έχει την ιδιότητα του scanner και έτσι βλέπεις στο minimap από που σου έρχονται οι ορδές :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 23, 2010 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 αν εξαιρέσεις ότι ο Άκης έμενε πίσω για να σκοτώνει aliens Δεν ειναι τιποτα, θα του περασει.....του εχει μεινει απο το BC2(bot γαρ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούλιος 23, 2010 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Ματσακι σημερα με Αθανασιο,Headcrab και ΝικΨυχη Μπομπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούλιος 23, 2010 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Ματσακι σημερα με Αθανασιο,Headcrab και ΝικΨυχηΜπομπα! Ωραια ηταν ,αν και ειμαι λιγο noobaki..Το ειχα παρεξηγησει το gαme..Καλο ειναι τελικα.. ΝικΨυχη Πρωτα γραμματα απο ονομα και επιθετο..Δεν εχω σχεση με ψυχες ρε συ...:baby: Nik-Νικητας Soul-Δεν λεω το επιθετο για ευνοητους λογους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 23, 2010 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Προχορώ σε Breed Impact σύντροφοι, δεν ξεχνάω βέβαια ότι έχει μείνει να τερματίσουμε (ζωντανοί...) το τελευταίο lvl από το original Campaign του Swarm. Επίσης ήδη κυκλοφορούνε τα πρώτα addons (maps), θα ενημερώσω όταν βρω κάποιο καλό + stable. πχ: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Qp3AzG1Kkmg&feature=related]YouTube - Alien Swarm Add-on Preview: Metal Gear Solid Campaign[/ame] Επίσης είμαι διαθέσιμος για Insane battles Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Ιούλιος 24, 2010 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 εχει βγαλει κανεις ολο το insane camp?δεν ειναι ευκολο να βρεις ατομα που να νιωθουν, ειναι κατι τυποι lvl 6 που μπαινουν να παιξουν insane και το μονο που κανουν ειναι να βαρανε οτιδηποτε αλλο εκτος απ τα aliens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 25, 2010 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Updates to Alien Swarm have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:Alien SwarmThe Vindicator’s grenade explosion effect should no longer crash users running a GTX260 graphics card.Fixed a bug where marines would continue to be buffed by the Damage Amp if they were standing in it when it expired.Fixed ammo usage on the Tesla Cannon to properly decrease 4 times a second instead of 2 (doubled clip size to account for this).Rebalanced Tesla Cannon’s damage to encourage it to be used more as a support weapon.Tesla Cannon will now use ammo slowly even when it isn’t damaging something.Fixed Unicode text chat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 26, 2010 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Μεσα και εγω απο τεταρτη βραδυ για insane campaign(τα κεφαλια μεσα ) , btw το προβλημα με τα slowdown το εντοπισε ο mastercommander, προκειται για το effect detail, βαλτε το στο medium και καθαρισατε, μην ξαναδω host με τιγκαρισμενο upload απτις τσοντες στο limewire και 20fps στις μαχες θα του κοψω τα ποδια Υ.Γ : neph ασε το γαμηλιο τραπεζι, βρες μου καλυτερα καμια υπηρεσια προστασιας ζωων, καποιος πρεπει να υιοθετησει αυτη τη ανεραστη φαλαινα :bye: :devil: :mamba: :nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Ιούλιος 26, 2010 Author #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Τελικά το shader detail θέλει medium,όχι το effect. Αναφέρομαι για όσους δεν ξέρουν στα fps drops που έχει το SynTek Residential (5o)mission. Έχουν βρεθεί και άλλες λύσεις εδώ όπως να βάλουμε r_dynamic 0 στην console,το οποίο δεν κάνει δουλεία σε εμένα ή να προσθέσουμε στα launch options "+mat_queue_mode 2" το οποίο μάλλον εξαφανίζει το bug αλλά το παιχνίδι έχει πολύ stuttering με αυτό όταν το δοκίμασα. Άντε μαζευτείτε για insane γιατί με randoms δεν γίνεται δουλειά. Edit:Φαίνεται ότι το έλυσαν οι developers,περιμένουμε update. We've tracked down the cause of this bug. Should have an update out today with a fix. link: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1372665&page=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 26, 2010 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Υ.Γ : neph ασε το γαμηλιο τραπεζι, βρες μου καλυτερα καμια υπηρεσια προστασιας ζωων, καποιος πρεπει να υιοθετησει αυτη τη ανεραστη φαλαινα :bye: :devil: :mamba: :nono: :nada::cry::nada::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 27, 2010 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 όχι ρε η χαζομάρα το steam, πανώ που θα βγάζαμε την τελευταία πίστα κάνει disconnect! :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Οκτώβριος 4, 2010 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Ο Χαρακτήρας σώζεται στο Server η στο pc που το έκανες install? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Οκτώβριος 9, 2010 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Ο Χαρακτήρας σώζεται στο Server η στο pc που το έκανες install?στο steam account δεν σώζονται όλα; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Οκτώβριος 9, 2010 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 στο steam account δεν σώζονται όλα; :...:ελα ντε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 9, 2010 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Αμα εχει steam cloud ναι αλλιως οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.