Sadman1416003304 Ιούλιος 21, 2010 #21 Ιούλιος 21, 2010 Εγώ έπαιξα μέχρι τις 4.Lvl 4 το τερματίσαμε normal με κάτι παλικάρια που βρήκα σε έναν public(ευτυχώς ο medic ήταν 12lvl...)Πάω ξανά για κάψιμο :happy2::happy2:
tragikos Ιούλιος 21, 2010 #23 Ιούλιος 21, 2010 Εγώ λέω να κανονίσουμε καμιά τετράδα και όπως είπε και ο Athanasios να μιλάμε και μέσω mic (χρειάζεται το ts ενώ έχει built in voice comm; ) Steam Id, όποιος θέλει να με κάνει add και μιλάμε το βράδυ μέσω steam chat... Υποθέτω ότι όποιος έχει καλύτερο upload είναι καλύτερα να είναι server;
GruntGR Ιούλιος 21, 2010 #24 Ιούλιος 21, 2010 Και cpu - συστημα γενικα, μην ειναι κανενας αμπαλος που βαζει ολα ultra high Και 8x AA απο κομπλεξ και στις μαχες βγαζει 20fps, γιατι ετσι θα λαγκαρουν και οι αλλοι 3 ( το εχω παθε απειρες φορες σε non dedicated server στο L4D ) καλο ειναι να περιοριζετε τα fps με την εντολη fps_max ετσι ωστε να ασχολειται ο cpu με πιο σημαντικα πραγματα, ειτε εχετε καθηκοντα listen server ειτε απλα παιζετε. Πιστευω κανεις δεν χρειαζεται παραπανω απτο refresh rate της οθονης του, εξαλλου το tickrate ειναι το στανταρ στα 30 συμφωνα με το netgraph, ( δηλαδη βαζουμε cl_cmdrate 30 cl_updaterate 30 rate 30000 cl_interp 0.067 και θεωρητικα ειμαστε ενταξει ) Παραλιγο να ξεχασω να πω οτι το παιχνιδι τα σπαει, αλλα οπως ειπε και ο αθανασιος μονο με γνωστους ή εστω ατομα που χρησιμοποιουν mic και παιρνουν απο λογια. για random public ξεχαστε το.
overclocked Ιούλιος 21, 2010 #25 Ιούλιος 21, 2010 το κατεβαζω να δω τι παιζει το alien breed παντως μου αρεσε! το χαρηκα με τον xbox360 controller
Athanasios2104 Ιούλιος 21, 2010 #26 Ιούλιος 21, 2010 αχαχαχαχα, καλά το Slow Motion είναι σκέτη αφασία, Χολιγουντιανό μέχρι το κόκκάλο - μ'αρέσει :happy2: Grunt, χθες που παίζαμε 4 ώρες όπως είπα και ήμουν host, τα έχω όλα full (8xAA, 16xAniso ή το αντίστροφο, δεν θυμάμαι). Μόνο προς το τέλος μου είπανε ότι έχουν λίγο lag - άλλα λίγο. Δεν πρόσεξα cpu/mem usage όμως, θα το τσεκάρω σήμερα αν μπορέσω από G15.
Havic Ιούλιος 21, 2010 #27 Ιούλιος 21, 2010 Στην αρχή μου φάνηκε λίγο βαρετό, αλλά τώρα που έπαιξα λίγο μου φαίνεται καλύτερο, είναι κλασσικό surviving game. μου θύμισε ένα map του warcraft 3 με zombie, δεν θυμάμαι το όνομα του δυστυχώς, ένα αρνητικό στα public δεν λέει πόσοι είναι μέσα πριν κάνεις join.
MasterCommander Ιούλιος 21, 2010 Author #28 Ιούλιος 21, 2010 Η πίστα με τα infestation είναι μάλλον η πιο δύσκολη του campaign.Καλό είναι να υπάρχουν 2 medic στο team και νομίζω ότι το medic gun(lvl9?) κάνει πιο γρήγορα heal απο τα beacons.Medic φωνάζεις πατώντας το "3" αλλά άμα είναι ο άλλος δυο οθόνες πιο πέρα κλάφτα.:giveup:Επίσης όποιος θέλει να δοκιμάσει xbox360 controller,πατάει στην console "exec 360controller_pc.cfg".Αυτό με χαμηλά fps ότι επηρεάζουν και τους υπόλοιπους δεν το ήξερα και έπαιζα με max:to_pick_ones_nose:Με τον q9550 και την 5850 πάει καλά φυσικά,αλλά είναι ορισμένα σημεία στα maps που τα fps πεφτουν στα ~22 ανεξάρτητα από big battles.Έχει ανακαλύψει κανείς πιο setting επηρεάζει περισσότερο σε εκείνα τα σημεία?
tragikos Ιούλιος 21, 2010 #29 Ιούλιος 21, 2010 Medic φωνάζεις με τον αριθμό του παίκτη που είναι medic...
ManolisX Ιούλιος 21, 2010 #30 Ιούλιος 21, 2010 Παιζουμε με τον Γρηγορη τωρα(ΣοΦ) ΛΟΛΜΑΟ! Χανουμε στο 3ο map του Campain και πεταγετε ο Σοφ και λεει οτι ειναι σαν Vaginas τα τερατα με νυχια.Και μια στιγμη βλεπεις στο map Να ζωγραφιζεται τα 2 τα μικροτερα και το 3ο το μακρυτερο και μενω εγω με μια φατσα να.Λεω ο μι τζι
toxas Ιούλιος 21, 2010 #31 Ιούλιος 21, 2010 Στην αρχή μου φάνηκε λίγο βαρετό, αλλά τώρα που έπαιξα λίγο μου φαίνεται καλύτερο, είναι κλασσικό surviving game. μου θύμισε ένα map του warcraft 3 με zombie, δεν θυμάμαι το όνομα του δυστυχώς, ένα αρνητικό στα public δεν λέει πόσοι είναι μέσα πριν κάνεις join.Βασικα υπαρχουν απειρα maps με zombie, dinosaurs, aliens που ειναι περιπου το ιδιο map και οντως μοιαζει πολυ...Με κουραζουν ολα αυτα τα σκοταδια, δεν τα βλεπεις πολλες φορες τα γ....περιμενω να ανεβω λιγο ακομα να παρω φακο.Το φλογοβολο παντως ειναι το μισο παιχνιδι...
Havic Ιούλιος 21, 2010 #32 Ιούλιος 21, 2010 Βασικα υπαρχουν απειρα maps με zombie, dinosaurs, aliens που ειναι περιπου το ιδιο map και οντως μοιαζει πολυ...Με κουραζουν ολα αυτα τα σκοταδια, δεν τα βλεπεις πολλες φορες τα γ.... περιμενω να ανεβω λιγο ακομα να παρω φακο. Το φλογοβολο παντως ειναι το μισο παιχνιδι... Ένα άλλο όπλο με κεραυνούς είναι καλύτερο, άσχετο είμαι 7lvl .
tragikos Ιούλιος 21, 2010 #33 Ιούλιος 21, 2010 Έφτασα lvl 11 σχετικά εύκολα νομίζω. Το φλογοβόλο πότε ξεκλειδώνει; Έχω περάσει όλες τις πίστες πλην της (φαινομενικά τουλάχιστον) τελευταίας. Σαν διάρκεια το παιχνίδι είναι μικρό, αλλά ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν αρκετές user πίστες. Ξέρουμε level cap;
Havic Ιούλιος 22, 2010 #34 Ιούλιος 22, 2010 Έφτασα lvl 11 σχετικά εύκολα νομίζω. Το φλογοβόλο πότε ξεκλειδώνει; Έχω περάσει όλες τις πίστες πλην της (φαινομενικά τουλάχιστον) τελευταίας. Σαν διάρκεια το παιχνίδι είναι μικρό, αλλά ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν αρκετές user πίστες. Ξέρουμε level cap;To έχεις σίγουρα το φλογοβόλο, εγώ παρατήρησα ότι το είχα στο lvl 4 ή 5 νομίζω.
Athanasios2104 Ιούλιος 22, 2010 #35 Ιούλιος 22, 2010 Έφτασα lvl 11 σχετικά εύκολα νομίζω. Το φλογοβόλο πότε ξεκλειδώνει; Έχω περάσει όλες τις πίστες πλην της (φαινομενικά τουλάχιστον) τελευταίας. Σαν διάρκεια το παιχνίδι είναι μικρό, αλλά ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν αρκετές user πίστες. Ξέρουμε level cap;σε difficulty mode?
tragikos Ιούλιος 22, 2010 #36 Ιούλιος 22, 2010 Σε normal πάντα... Αυτό που χρειάζεται είναι να είστε συνεχώς μαζί, ένας καλός medic και σίγουρα ammo boxes.Μήπως τα όπλα που ξεκλειδώνεις είναι per class; Δηλαδή πρέπει να παίζω medic για να ξεκλειδώσω το medic gun κτλ;
Athanasios2104 Ιούλιος 22, 2010 #38 Ιούλιος 22, 2010 Παίδες..... καθίστε, πάρτε ένα ποτήρι νερό, και διαβάστε το επόμενο: ENABLE FPS MODE firstpersonasw_hide_marine 1asw_controls 0First one enables firstperson mode, second one hides your marine so you can see, third one changes the camera controls to be more FPS like. *λείπει το ταβάνι βέβαια, άλλα όπως βρήκε ο Prae από το insomnia, υπάρχει ένας modder που το έχει στα σκαριά! ENABLE AI DIRECTOR (LIKE L4D) asw_horde_override 1 Enables an AI director like in L4D.asw_horde_class asw_parasiteEnables the AI director to spawn parasites (scary!) Αναλυτικά όλες οι console commands: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1371124 Να δούμε ΤΙ θα βγάλουν τα παλικάρια τώρα που είναι επίσημα προγραμματιστές της Valve!! :nada: Το καλύτερο value for money παιχνίδι της δεκαετίας?? Το βοηθάει βέβαια και ο μηδενικός παρονομαστής στο ratio
ManolisX Ιούλιος 22, 2010 #39 Ιούλιος 22, 2010 Add me @ steam guyz!Δεν εχω με ποιον να παιξω!DarkSpawnGR λεγομαι!
AKISSS Ιούλιος 22, 2010 #40 Ιούλιος 22, 2010 Παίδες..... καθίστε, πάρτε ένα ποτήρι νερό, και διαβάστε το επόμενο:ENABLE FPS MODE firstpersonasw_hide_marine 1asw_controls 0First one enables firstperson mode, second one hides your marine so you can see, third one changes the camera controls to be more FPS like. *λείπει το ταβάνι βέβαια, άλλα όπως βρήκε ο Prae από το insomnia, υπάρχει ένας modder που το έχει στα σκαριά! ENABLE AI DIRECTOR (LIKE L4D) asw_horde_override 1 Enables an AI director like in L4D.asw_horde_class asw_parasiteEnables the AI director to spawn parasites (scary!) Αναλυτικά όλες οι console commands: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1371124 Να δούμε ΤΙ θα βγάλουν τα παλικάρια τώρα που είναι επίσημα προγραμματιστές της Valve!! :nada: Το καλύτερο value for money παιχνίδι της δεκαετίας?? Το βοηθάει βέβαια και ο μηδενικός παρονομαστής στο ratio Μολις ετοιμαζομουν να το ποσταρω.. κ βιντεακι. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=nsvBrW_I3gM]YouTube - PC Gamer - Alien Swarm in first-person[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.