MasterCommander Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2010 Alien Swarm is a game and Source SDK release from a group of talented designers at Valve who were hired from the Mod community.Available free of charge, the game thrusts players into an epic bug hunt featuring a unique blend of co-op play and squad-level tactics. With your friends, form a squad of four distinct IAF Marine classes. Plan your attack using an unlockable arsenal of weapons with countless loadout configurations against a wide variety of aliens. Blaze your way through an overrun, off-world colony, eradicating the alien infestation in environments ranging from the icy planet's surface, to a subterranean lava-flooded mining facility. Along with the game get the complete code base for Alien Swarm that features updates to the Source engine as well as the SDK. Alien Swarm adds 3rd person camera, depth of field, improved dynamic shadows and a wide variety of gameplay additions to the Source engine. * Tactical, 4 player co-op action game with a top-down perspective * Complete game code and mod tools * Unlock persistent items by gaining levels * Over 40 weapons and equipment with countless loadout configurations * 4 unique classes and 8 unique characters * Matchmaking, Steam Cloud, Steam Stats * 64 achievements * Tile-based map generation tool * Powered by Source and Steam http://store.steampowered.com/app/630 Trailer [ame=http://www.youtube.com/watch?v=603izhzohos]YouTube - Alien Swarm[/ame] Με τη σφραγίδα της Valve,4 player co-op,δωρεάν και βγαίνει αύριο 19/7.....τι άλλο θέλετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 woot Πολυ καλο φαίνεται ανυπομονώ να παίξω με την παρέα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 σε αναμονή λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Πολυ καλη φαση πραγματικα.Περαν του "δωρεαν" φαινεται και ιδιαιτερα fun.Ο,τι πρεπει για βραδινο καψιμο με την παρεα πριν την βραδυνη εξοδο.Ερχομουν να το "ποσταρω" αλλα με προλαβες MasterCommander.*απαιτει το SDK ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Ιούλιος 18, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 It's a separate SDK.valve stαffΟπότε λογικά δεν χρειάζεται να έχει κάποιος τα half life 2 series.Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 valve stαffΟπότε λογικά δεν χρειάζεται να έχει κάποιος τα half life 2 series.Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα.Το χω το SDK eitherway δεν με απασχολει προσωπικα, απλως το ψαχνω για αυτους που δεν εχουν καποιο game της valve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Game DetailsTitle: Alien SwarmGenre: ActionDeveloper: Valve Publisher: ValveRelease Date: 19 July 2010Languages: EnglishSingle-playerMulti-playerCo-opSteam AchievementsSteam CloudCaptions availableStatsValve Anti-Cheat enabledIncludes Source SDK Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 18, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστα νεα !!! αντε μπας και ξεκολλησω το "προσωπο" απτο killing floor το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα με τα προβληματα του λογω unreal engine 2.5, δεν εχει πλακα να εισαι στο steam και να παιζεις διαφορετικο game απτο αλλο σου μισο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστα νεα !!! αντε μπας και ξεκολλησω το "προσωπο" απτο killing floor το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα με τα προβληματα του λογω unreal engine 2.5, δεν εχει πλακα να εισαι στο steam και να παιζεις διαφορετικο game απτο αλλο σου μισο Kαλα καλα. Βλεπω να μας κανεις το τραπεζι με χυλοπιτες μετα τις διακοπες.:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούλιος 20, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 free game...Αρχισα να το κατεβαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Ιούλιος 20, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Μια χαρα παιχνιδακι,αρκετα καλα γραφικα.Περναει ωραια η ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 20, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Αντε ρε ρημαδι Steam.Τι διαολο κατεβαζει το update?μιση ωρα και ακομα δεν τελειωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 20, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Λοιπόν, επειδή σας βλέπω δυσκίνητους:Το Swam δεν έχει SP Campaign (μόνο 1 πίστα training), άλλα μέσω coop παίζει όλες τις πίστες! Έίναι ΑΚΡΩΣ ΕΘΙΣΤΙΚΟ, στο δε Insane mode νομίζω δεν επιβιώνει κάνεις!! :shout:Και το καλύτερο... έχει Classes και Unlocks!!Λοιπόν, κατεβάστε το να λιώνουμε στα 4-coop, γιατί θέλει ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (με VOIP, αλλιώς δεν παλεύεται) !! :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 20, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ σε public server. Με 15 λεπτά που το δοκίμασα πάντως δείχνει ωραίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 20, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Έπαιξα το μεσημέρι με κάποιους που είχαν φλογοβόλα. Απλώς θερίζουν τα φλογοβόλα. Εγώ ακόμη lvl 2 είμαι :cry: .Πάντως πεθαίναμε όλοι σε κάτι αεραγωγούς από infestation. Ενώ εγώ ήμουν medic, πάλι πέθαινα. Τι πατάς όταν γίνεσαι εσύ ή ένας squad mate infestated ? :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 20, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Δεν έχω φτάσει σε αυτό το map ακόμα, είπα να τα πάρω με τη σειρά. Έχω φτάσει lvl4.Στα buttons δε φαίνεται να υπάρχει ειδικό κουμπί για αυτό που ζητάς πάντως.Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται μάλλον καλός server, γιατί όταν πιάνει lag, ο παίκτης μου κάνει ασταμάτητους κύκλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Ιούλιος 20, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Τι πατάς όταν γίνεσαι εσύ ή ένας squad mate infestated ? :flag:Kαι γω με την ιδια απορια ειμαι,προσωπικα οταν εγινα ιnfestated αρχισαν οι mates μου να με πυροβολουν και να μου ριχνουν σφαλιαρες...ε τελικα εφυγε απο πανω μου το παλιοπραμα :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 21, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Μετά από 4 ώρες gaming, και αφού 2 παίχτες έφυγαν στο γλυκοχάραμα μετά από ηρωικές μάχες, προσπαθήσαμε με έναν ακόμη σύντροφο να περάσουμε την πίστα όπου πρέπει να κάψεις τις φωλιές... ΑΜ ΔΕ! Κάναμε καμιά 10αρια προσπάθειες, άλλα τίποτα! Τι πόρτες σφραγίζαμε, τι medic hubs έπεφταν συνέχεια... και μιλάμε Normal επιπέδο (δλδ στο Insane τι γίνεται;; ) Αν και στην τελευταία προσπάθεια, φτάσαμε πολύ κοντά στην πηγή - νερό όμως δεν ήπιαμε. Εκεί μέσα στους αεραγωγούς, μας την πέφτουνε και στους δύο infestation. Ρίχνω medic hub σε χρόνο dt (μου μένει άλλο 1), και όλα δείχνουν ότι θα την βγάλουμε καθαρή, άλλα πάνω που τέλειωσε το hub, ο σύντροδος ΞΑΝΑ-γίνεται infestated!! Το οποίο ναι μεν αντιλήφθηκα γρήγορα, άλλα άργισα 1-2 κρίσιμα seconds... ε μετά, έχοντας ρίξει και το τελευταίο medic hub, δεν άντεξα, έπεσα κι εγώ. Το συμπέρασμα: όταν γίνεται κάποιον infestation, ΔΕΝ χρειάζεται να βαράει τον εαυτό του ούτε τους αλλους (ΜΟΝΟ το medic hub γιατρεύει το infestation), ΑΛΛΑ πρέπει να προσέχει όσο διάστημα γιατρεύεται να μην ΞΑΝΑ-γίνει infestated. Όπως καταλαβαίνεται από την ώρα, το παιχνίδι είναι Κόλλημα με Κ κεφαλαίο. PS: Άντε να δω πως θα ξυπνήσω στις 10 για διπλωματική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούλιος 21, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 λολ;Ακομα παιζατε;(μην ρωτατε γιατι ειμαι και εγω ξυπνιος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούλιος 21, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 λολ;Ακομα παιζατε;(μην ρωτατε γιατι ειμαι και εγω ξυπνιος) έπεσε κάψιμο σου λέω - μεταφορικά & κυριολεκτικά (τα φλογοβόλα πήραν φώτια) Πάντως, για δωρεάν παιχνίδι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ προσεγμένο. Και στις λεπτομέρειες των γραφικών & των level, άλλα κυρίως στο gameplay. Εκεί που έπαθα πλάκα σήμερα ήταν το hacking των πυλών. Στην αρχή, χωρίς να έχω παίξει technician, νόμιζα ότι το hacking γινόταν αυτόματα, όπως πχ το σφράγισμα των πυλών. Πατάς δλδ το tool και μετά από λίγο χακάρεται η πύλη. Κάποια στιγμή, στην 1η πίστα και ενώ αποτύχαμε, μου λέει το ένα το παιδί από τη squad "ρε Θανάση δεν παίρνεις εσύ tech αυτήν την φορά"; "Np" εγώ. Ξανα-φτάνουμε λοιπόν στο σημείο της κονσόλας, πάω έγω άνετος για το "αυτόματο" hacking και... ξαφνικά βλέπω ένα minigame :nada: :computer:!! Όχι τπτ τρελό, άλλα είναι από τις μικρές πινελιές που δείχνουν το μεράκι των προγραμματιστών. Πραγματικά ένα 15e θα το έδινα χαλαρά για το παιχνιδάκι. Ελπίζω το Breed Impact να είναι καλύτερο, αφού εκείνο το πληρώνεις κι όλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.