Elpis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2004 Γεια χαρα σε ολους.. σκεφτομαι να παρω καινουργια cpu athlon xp 2500+ barton αλλα δεν ξερω τι να προσεξω ωστε να μου "βγει" καλη στο o/c.. τους αριθμους που εχει πανω δηλαδη (ποιοι "αριθμοι ειναι οι καλυτερη για μια cpu?") και τι αλλο να προσεξω? τη cpu θα φορεσει μια epox 8rda3+ v 2.1... εχω δει κατι στο φορουμ για επεξεργαστες ιντελ αλλα οχι για αμδ.. ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Τωρα οποιον καινουργιο και να παρεις κλειδωμενος θα είναι. Αυτο είναι τυο μονο σιγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 21:18] Τωρα οποιον καινουργιο και να παρεις κλειδωμενος θα είναι. Αυτο είναι τυο μονο σιγουρο. εχει δικιο, εγω θα επαιρνα μεταχειρισμενο, αφου πρωτα το τσεκαρα οτι ειναι οκ...σοβαρα τωρα, κοιτα στα μτχ και πιο φθηνο 8α σου βγει και 8α ειναι και ξεκλειδωτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2004 εγω βρηκα πριν 2 μηνες ξεκλειδωτο 2600+ και γουσταρω παρα πολυ που πειραματιζοναι με Fsb+multi οπως να ναι και χωρις συνεπειες........μια θετικη ψηφος για αγορα μεταχειρισμενου και απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Φεβρουάριος 25, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 ρε παιδια εχω εναν 2600+ thounderberg-b ξεκλειδωτο.. το ξερω οτι αν παρω καινουργιος θα ειναι κλειδομενοσ αλλα τουλαχιστον να βρω καποιον ξκειδωμενο που να ανεβαινει.. ποιους "αριθμους" (στη cpu πανω (δεν θυμαμαι και πως λεγονται.. :ο )) πρεπει να προσεξω για να μου βγει καλος εστω και κλειδωμενος??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Ρε παιδια, αν τον βαλει σε μητρικη nFοrce2 ολα δε ξεκλειδώνονται ή κανω λαθος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Απο μια εβδομαδα παραγωγης (νομιζω 39 του 2003, ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) ολοι οι ΧΡ βγαινουν κλειδωμενοι... εκτος απο τους mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 :'( ουαααααααααααααα! Δηλαδη αν παρω τωρα Barton 2800 θα μου ειναι κλειδωμένος ο πολλαπλασιαστής με την DFI nForce2 LanParty B ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 μαλον ναι. αν μπορεις να βρεις ψαξε για mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Oi Thorton λένε τίποτα ; Ρε συ zyx οι Mobile για φορητούς δεν ειναι (δεν ξερω μην παρεξηγεις, ειμαι λιγο ασχετος) ; Εγω desktop εχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 δεν σε παρεξηγο. μπενουν και σε desktop οι ιδιοι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Ωραιά τότε! Να σαι καλα! Για τους Thorton ξερι κανεις τιποτα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Δεν έχουν έρθει Ελλάδα ( ούτε θα έρθουν ) [ οι Thorton ].Επίσης ο πυρήνας Athlon XP που παράγει πλέον η AMD είναι ο Barton.Και οι κλειδωμένοι Barton clockάρουν ( συνήθως καλά ).Υπάρχει trick για να ξεκλειδώνουν ( άλλα όχι μέσω BIOS ) [ ακόμα και σε nFORCE mobos ] ( και αυτός αρχίζει να οδηγείται προς την πόρτα...να βγεί εκτός παραγωγής δηλαδή ) [ μέσα σε λίγους μήνες , θα βγάζει μόνο Athlon 64 / Athlon 64 Mobile / Athlon FX / Opteron Series επεξεργαστές η AMD ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2004 Το κακο με τους 64ριδες ειναι οτι τον ελεγκτη μνήμης τον έχουμ μέσα στο CPU... και οι μνήμες πρέπει να μαμάνε για καλο o/c! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 8, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2004 Ρε παιδια... οι καινουροι Athlon ειναι κλειδωμοι απο την 39η εβδομαδακ αι μετα... στο Steping ποιο ειναι το σημειο που πρεπει να προσεξω ; Δωστε κανενα παραδειγμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Μάρτιος 9, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Φιλαράκο εγώ έχω ένα 2500+ BARTON lock και πάει κατά την γνώμη μου καλά τρέχω 2420mhz 220x11 κάθε μέρα με 1,850Vcore και για να σε διευκολύνω είναι (AXDA2500KV43 AQYFA0343SPMW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Μάρτιος 9, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Να προσέξεις οτι στο serial του cpu του tiga εχει AQYFA "0343" το 03 είναι το έτος παραγωγής και το 43 η βδομάδα παραγωγής.Απο την 39 βδομάδα και μετά όλοι βγαίνουν κλειδωμένοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 9, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 πιο serial ειναι το καλυτερο ? AXDA ? k.t.l.p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 9, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Sam.... [Σήμερα, στις 03:46] Να προσέξεις οτι στο serial του cpu του tiga εχει AQYFA "0343" το 03 είναι το έτος παραγωγής και το 43 η βδομάδα παραγωγής.Απο την 39 βδομάδα και μετά όλοι βγαίνουν κλειδωμένοι! Καταλαβα! Πολυ χρήσιμη πληροφορία Sam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.