Jump to content

Τι CPU να παρω?

Elpis

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους.. σκεφτομαι να παρω καινουργια cpu athlon xp 2500+ barton αλλα δεν ξερω τι να προσεξω ωστε να μου "βγει" καλη στο o/c.. τους αριθμους που εχει πανω δηλαδη (ποιοι "αριθμοι ειναι οι καλυτερη για μια cpu?") και τι αλλο να προσεξω? τη cpu θα φορεσει μια epox 8rda3+ v 2.1... εχω δει κατι στο φορουμ για επεξεργαστες ιντελ αλλα οχι για αμδ.. ευχαριστω εκ των προτερων

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 21:18]

Τωρα οποιον καινουργιο και να παρεις κλειδωμενος θα είναι. Αυτο είναι τυο μονο σιγουρο.

εχει δικιο, εγω θα επαιρνα μεταχειρισμενο, αφου πρωτα το τσεκαρα οτι ειναι οκ...

σοβαρα τωρα, κοιτα στα μτχ και πιο φθηνο 8α σου βγει και 8α ειναι και ξεκλειδωτος

εγω βρηκα πριν 2 μηνες ξεκλειδωτο 2600+ και γουσταρω παρα πολυ που πειραματιζοναι με Fsb+multi οπως να ναι και χωρις συνεπειες........

μια θετικη ψηφος για αγορα μεταχειρισμενου και απο μενα

ρε παιδια εχω εναν 2600+ thounderberg-b ξεκλειδωτο.. το ξερω οτι αν παρω καινουργιος θα ειναι κλειδομενοσ αλλα τουλαχιστον να βρω καποιον ξκειδωμενο που να ανεβαινει.. ποιους "αριθμους" (στη cpu πανω (δεν θυμαμαι και πως λεγονται.. :ο )) πρεπει να προσεξω για να μου βγει καλος εστω και κλειδωμενος???????

• 2 weeks later...

Δεν έχουν έρθει Ελλάδα ( ούτε θα έρθουν ) [ οι Thorton ].

Επίσης ο πυρήνας Athlon XP που παράγει πλέον η AMD είναι ο Barton.

Και οι κλειδωμένοι Barton clockάρουν ( συνήθως καλά ).

Υπάρχει trick για να ξεκλειδώνουν ( άλλα όχι μέσω BIOS ) [ ακόμα και σε nFORCE mobos ]

( και αυτός αρχίζει να οδηγείται προς την πόρτα...να βγεί εκτός παραγωγής δηλαδή )

[ μέσα σε λίγους μήνες , θα βγάζει μόνο Athlon 64 / Athlon 64 Mobile / Athlon FX / Opteron Series επεξεργαστές η AMD ]

Να προσέξεις οτι στο serial του cpu του tiga εχει AQYFA "0343" το 03 είναι το έτος παραγωγής και το 43 η βδομάδα παραγωγής.Απο την 39 βδομάδα και μετά όλοι βγαίνουν κλειδωμένοι!

Αρχική απάντηση από Sam.... [Σήμερα, στις 03:46]

Να προσέξεις οτι στο serial του cpu του tiga εχει AQYFA "0343" το 03 είναι το έτος παραγωγής και το 43 η βδομάδα παραγωγής.Απο την 39 βδομάδα και μετά όλοι βγαίνουν κλειδωμένοι!

Καταλαβα! Πολυ χρήσιμη πληροφορία Sam!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.